Alıntı:
unsal_58 Nickli Üyeden Alıntı
kac yıl basın sozculugu yaptınız yada kac yıl yonetıcılık yaptınızkı bu kadar rahat elestırme hakkı buluyorsunuz kendınızde?ne kadar fedakarlık edıldıgını biliyormusunuz??kimin ne dolaplar cevırdıgı hakkında bilginiz warmı?ve bunları engellemek ıcın gosterılen cabalardan!kimin sempatisini kazanmak icin ugrasıyorsunuz?cevrilen dolaplardan haberiniz yok.
|
Ne yani Fikret ünsal'ı sadece basın sözcülüğü yapanlarmı eleştirebilir demek istiyorsunuz.
Kim ne dolap çeviriyor bildiğin bişey varsa açıkla kardeşim. komplo teorileriyle bu iş olmuyor.
şu oluyor bu oluyor demek kolay. herkes bi iddada bulunur varsa bildiğin birşey buyur açıkla hepimiz bilelim yoksa altı boş lafları bende ederim.
Fikret ünsal beyin bildiği bişey varsa gitsin gerekli mercilere şikayette bulunsun gerekiyorsa gitsin savcılıklara suç duyursunda bulunsun.
emin ol o yanlışı yapanlar, oyunları çevirenler daha dikkatli olacaktır.
Benim anlamadığım diğer bir konuysa bu oyunlar Ankaraspor maçında kötü oynayıp puan kaybetmemizemi sebep oldu yada Antalyaspor maçında dökülmemize.
Eğer bedavadan puanlar vermeseydik şu an 5 - 6 puan fakrla zirvedeydik.
ben bunun oyundan değil daha çok kötü oyundan kaynaklandğını düşünüyorum.
kaldıkı bugüne kadar hakemlerin aleyhimize çok fazla düdük çaldığınada ben açıkçası çok fazla şahit olmadım.
Kaldıkı Fikret Ünsal'ın söyledikleri doğru bile olsa üslubu yanlış. o üslupla çıkıp konuşulmaz.
heleki sen gazeteciysen gazetecilik eğitimi aldıysan nerde nasıl konuşacağına dikkat edeceksin kelimeleri iyi seçeceksin.
Kahvedeki adamlar bile Fikret Ünsal'dan daha seviyeli konuşur.
Sivasspor taraftarının büyük bölümü Istanbul'da, Ankarada, İzmirde ve Avrupada yaşıyor ve hepside sosyal hayatın içinde olan, bilinçli ve nerde nasıl davranılıcağını bilen insanlar.
Fikret Ünsal gibi üslup bilmez nerde ne konuşacağı belli olmayan birisi Sivassporlu taraftarları rahatsız ediyor. aklına geleni söyleyen basın sözcüsünü Sivaslılar istemez.
Söyledikleri doğrada olsa söyleme biçimi yanlış.
Çıkıp diğer takımları şkecilikle suçlayıp, ekmek kazandığı yere hizmet eden futbolculara görevini yapıyor diye hakaret edilmesini gerçek Sivaslılar kabul etmez.
Bırakın böyle basın sözcülüğünü böyle Sivaslılıkta olmaz.