Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı
Alt 12.04.2009, 11:37   #31
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
antalyaspor top oynamasın mı gelip sivasa yatsınmı sivasspor maçı adam gibi oynasaydı atsaydo 2 -3 tane strese girmeye ne gerek vardı herkes ekmeginin peşinde bırakın bu lafları geri kalan maçı alırsın bu işi bititrirsin ne beşiktaş ne de başka bir takımla ugraşmayalım Allah aşkına takım adam gibi oynamıyor halen suçu başkalarında arıyorsunuz
Siz bu kadar masum düşünüyorsunuz yani,iyi güzelmiş.Biz tabiki Antalya gelsin yatsın demiyoruz o kadarda değil.Zaten kimsenin yattığı falanda yok dikkat ederseniz en yakın dediğimiz Kayseri bile 4 puan aldı bizden.Gelip bize yatmasınlar ama sonrada çıkıp Anadolu'dan şampiyon istiyoruz demesinler.Biz eğer son haftalarada başa baş girersek Beşiktaş'la dolabın alasını görüp anca o zaman anlarız.
LosTie58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda LosTie58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2009, 11:40   #32
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
LosTie58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Siz bu kadar masum düşünüyorsunuz yani,iyi güzelmiş.Biz tabiki Antalya gelsin yatsın demiyoruz o kadarda değil.Zaten kimsenin yattığı falanda yok dikkat ederseniz en yakın dediğimiz Kayseri bile 4 puan aldı bizden.Gelip bize yatmasınlar ama sonrada çıkıp Anadolu'dan şampiyon istiyoruz demesinler.Biz eğer son haftalarada başa baş girersek Beşiktaş'la dolabın alasını görüp anca o zaman anlarız.

Güzel kardeşim bende onu diyorum beşiktaşla kafa kafaya gelmemek için biz her maçımızı alalım onlarda çıldırsın dursun istedigi dolapı açsınlar şampiyon oldugumuz zaman dolap fayda etmeyecek
Alt 12.04.2009, 11:45   #33
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel kardeşim bende onu diyorum beşiktaşla kafa kafaya gelmemek için biz her maçımızı alalım onlarda çıldırsın dursun istedigi dolapı açsınlar şampiyon oldugumuz zaman dolap fayda etmeyecek
Tabiki biz her maçımızı alalım çıldırsın delirsinler,ama işte dolaplar bir başlarsa hakemi karşı takımı bir olup bize futbol bile oynatmazlar.Ya geçen yıl aklımdan çıkmıyor bir türlü,saçma bir kural koyup bizi Uefa'ya nasılda göndermedikleri.1 yıl boyunca 90 dk. 3 gol atamayan Bjk'nin 5 dk'da 3 gol atması ne biliyim,bu işler pis işliyor,hatta öyle ki masa başında Bjk'nin bile gücü yetmiyor..
LosTie58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 12:18   #34
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
unsal_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazık gercekten cok yazık.ne hallere düsmusuz haberımız yok!!!yaa burda o kadar yorum okudum 3-5 tane dısında mantıklı yazı yok.bilmeden konusuyosunuz ancak.kac yıl basın sozculugu yaptınız yada kac yıl yonetıcılık yaptınızkı bu kadar rahat elestırme hakkı buluyorsunuz kendınızde?ne kadar fedakarlık edıldıgını biliyormusunuz??kimin ne dolaplar cevırdıgı hakkında bilginiz warmı?ve bunları engellemek ıcın gosterılen cabalardan!kimin sempatisini kazanmak icin ugrasıyorsunuz?cevrilen dolaplardan haberiniz yok.bırakın yönetici elestırmeyıde sız once trıbunlerı costurun!siz bir sempati - antipati pesıne kosmussunuz!bırakın cekınmeyın milletten bu kadar.oyunları gorun ondan sonra sempatik sempatik dolasın ortalarda!bende dahil olmakk üzere herkes işine baksın buraya kadar onlar getırdı takımı en iyisini bilirler merak etmeyin!fikret bey %100 haklı zaten.özellıkle sunu ıstıyorum işkembeden sallayarak millete laf atmayın!herkes haddini bilsin lutfen..!!!!
eleştirmek için bundan sonra sizden izin isteriz arkadaşım...biz haddimizi de biliriz hududumuzu da...inanıyorum ki sen de biliyorsundur...her söylenen söze alkış tutmak türkün karakterinde yoktur...doğal olarak bizde de yok...sivassporun üzerinde bir takım hesapların yapıldığı hususu doğrudur...bazı takımların bizim maçlara olağanüstü asıldıkları da doğrudur...tıpkı dünkü antalya gibi...mutlaka şifonun kafasında yıllardır ekmeğini yediği takıma diyet borcunu ödemek düşüncesi vardır...buna da olmaz demiyorum çünkü bizim millet olarak en büyük sorunumuz her dalda yeteri kadar profesyonelce düşünmeyi başaramamamız ve duygusal hareket etmemizdir...bunu ben söylerim, sen söylersin çünkü biz taraftarız...ama yönetici pozisyonundaki bir kişi söyleyemez...çünkü bizden farklı olarak üzerinde bir sorumluluk vardır...on düşünüp bir konuşur sorumlu kişi...sn ünsalın yaptığı bu açıklama bu nedenle yanlıştır...bir de şöyle düşün...sen bir konyaspor taraftarı olsan "yav f ünsal ne güzel söylemiş" dermiydin?

yazdıklarına bu sebeple katılmıyorum...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 12:28   #35
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2003-2004 sezonunu hatırlayın...bjk ilk yarıyı açık ara önde bitirmişti ve harika bir kadrosu vardı, ligin de en iyi futbol oynayan takımıydı...herkesin kesin favorisiydi...bir bjk-samsun maçı oynandı inönüde...hakem cen papila yerden göğe kadar haklı olarak peşpeşe kırmızı kart gösterdi bjk li futbolculara...sonra olanlar oldu...stüste bjkli başkan ve yöneticilerden abuk subuk açıklamalar, diğer takımlara hakarete varan sözler, derken bjk li futbolcular bu baskı altında, zihin olarak ligden koptu ve fb 11 puan geriden gelip şampiyon oldu o sezon...yani KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR VERDİ...

bakın takım şampiyonluğa gidiyor...bu durumda herkes söylediği söze dikkat edecek...çünkü bunun ağır sonuçları olabilir...şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz gene kendimiziz...Allahın izni ile soğukkanlılığımızı koruyarak sezonu şampiyon bitireceğiz...sn ünsalın ki gibi açıklamalar futbolcuyu gerer ve lüzumsuz bir baskı doğurur...maçları bir sinir harbine sokar...istenmeyen gereksiz kırmızı kartlar bile doğabilir...

lütfen sakin olalım ve takımımızı sonuna kadar destekleyelim...bunları söylemek ve düşünmek için yönetici olmak gerekmiyor...

ayrıca taraftarın neden yeteri kadar maça gelmediği ve desteklemediği konusunu ise taaa erzurumdan ben değil sayın ünsal düşünecek...

tüm sivaslı hemşehrilerime sevgiler...selamlar...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 12:48   #36
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
esentepeli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
niye gardas çok doğru söylemış düşen kalkmadı bızım hızımızı arzumuzu kestıler resmen
katiliyorum antalya pislik pesindeydi ama beceremediler mehmet ozdilegin tavirlarindanda cok acik belliydi
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 12:49   #37
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
unsal_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

kac yıl basın sozculugu yaptınız yada kac yıl yonetıcılık yaptınızkı bu kadar rahat elestırme hakkı buluyorsunuz kendınızde?ne kadar fedakarlık edıldıgını biliyormusunuz??kimin ne dolaplar cevırdıgı hakkında bilginiz warmı?ve bunları engellemek ıcın gosterılen cabalardan!kimin sempatisini kazanmak icin ugrasıyorsunuz?cevrilen dolaplardan haberiniz yok.
Ne yani Fikret ünsal'ı sadece basın sözcülüğü yapanlarmı eleştirebilir demek istiyorsunuz.

Kim ne dolap çeviriyor bildiğin bişey varsa açıkla kardeşim. komplo teorileriyle bu iş olmuyor.
şu oluyor bu oluyor demek kolay. herkes bi iddada bulunur varsa bildiğin birşey buyur açıkla hepimiz bilelim yoksa altı boş lafları bende ederim.

Fikret ünsal beyin bildiği bişey varsa gitsin gerekli mercilere şikayette bulunsun gerekiyorsa gitsin savcılıklara suç duyursunda bulunsun.
emin ol o yanlışı yapanlar, oyunları çevirenler daha dikkatli olacaktır.

Benim anlamadığım diğer bir konuysa bu oyunlar Ankaraspor maçında kötü oynayıp puan kaybetmemizemi sebep oldu yada Antalyaspor maçında dökülmemize.
Eğer bedavadan puanlar vermeseydik şu an 5 - 6 puan fakrla zirvedeydik.
ben bunun oyundan değil daha çok kötü oyundan kaynaklandğını düşünüyorum.
kaldıkı bugüne kadar hakemlerin aleyhimize çok fazla düdük çaldığınada ben açıkçası çok fazla şahit olmadım.

Kaldıkı Fikret Ünsal'ın söyledikleri doğru bile olsa üslubu yanlış. o üslupla çıkıp konuşulmaz.
heleki sen gazeteciysen gazetecilik eğitimi aldıysan nerde nasıl konuşacağına dikkat edeceksin kelimeleri iyi seçeceksin.
Kahvedeki adamlar bile Fikret Ünsal'dan daha seviyeli konuşur.

Sivasspor taraftarının büyük bölümü Istanbul'da, Ankarada, İzmirde ve Avrupada yaşıyor ve hepside sosyal hayatın içinde olan, bilinçli ve nerde nasıl davranılıcağını bilen insanlar.

Fikret Ünsal gibi üslup bilmez nerde ne konuşacağı belli olmayan birisi Sivassporlu taraftarları rahatsız ediyor. aklına geleni söyleyen basın sözcüsünü Sivaslılar istemez.

Söyledikleri doğrada olsa söyleme biçimi yanlış.
Çıkıp diğer takımları şkecilikle suçlayıp, ekmek kazandığı yere hizmet eden futbolculara görevini yapıyor diye hakaret edilmesini gerçek Sivaslılar kabul etmez.
Bırakın böyle basın sözcülüğünü böyle Sivaslılıkta olmaz.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 12:57   #38
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkez ne anlamak isterse onu anlarda bizim kendi taraftarımız bile anlamak istemiyor

Bu takımın başından Beşiktaşın yıllarca emek vermiş bir hocası var
fikret ünsal doğruyu söylüyor ve tenkit ediliyor

dünkü kocaeli maçında hakem daha ilk yarı kaleciyi çabuk oyna sarı gösteririm diyerek uyarıyor ama bizim maçta 80 dakika yatan antalya kalecisi ve oyuncularına uyarı yok kocaeline uyduruk 75 dakikada bir penaltı çalınıyor ve takım moralmen yıkılıyor maç bir anda dönüyor
2 pozisyondada adamlara gole giderken faul diye kesiliyor
bunları gündeme getirip konuşmanız gerekirken Fikret ünsalı eleştiriyorsunuz

bi şapkanıza önünüze koyun ve düşünün Demirören uzun zamandır niye konuşmuyor neden sustu ne dersiniz???

he bide sondan bir hafta önce derbi var onuda unutmayın
adnan polat ve demirören iyi anlaşırlar

burda eleştiri olacaksa taraftara olmalı şampiyonluğa 7 maç kalmış 13 haftadır lider takım ama maalesef türbünlerde halen boşluklar var buna çözüm bulun

Ünsal, bir soru üzerine de ''Tabii oynatmıyorlar, en azından seni engelliyorlar. Malum dolaplar dönmeye başladı yine, malum çarklar işlemeye başladı. Çok açık söylüyorum, karşı takımlar bundan sonra dikkatli olsun, namusluca kendilerine oynasın'' dedi. DOĞRU SÖYLEMİŞ FİKRET BEY
bende aynen katiliyorum kesinlikle pislik yapmaya calistilar ama ayagina saglik sezer bogazlarina soktu topu ve sesleri cikmadi bana gore bizim yapmamiz gereken gollerle seslerini kesmek su an ondeyiz ve bunu cok iyi kullanmaliyiz
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 12:58   #39
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
katiliyorum antalya pislik pesindeydi ama beceremediler mehmet ozdilegin tavirlarindanda cok acik belliydi
Kardeşim Antalya hep böyle oynuyor. bende Mehmet özdileğin Beşiktaş için iyi oynayacağını düşünüyordum ama hiçde öyle olmadı. Antalya çıktı her zamanki oyununu oynadı ama Bizim futbolcular çok gergindi oynayamadı.

Hadi Şifo beşiktaş için oynadı, Aykut Kocaman kim için oynadı yada Ertuğrul sağlam yada bize puan kaybettiren Tolunay Kafklas.

Bu takımlar sadece bize değil diğer rakiplerede puan kaybettirdi unutmayalım onlarada haksızlık yapmayalım. eğer bir puan öndeysek bunda en büyük katkı anadolu takımlarının büyüklere yatmaması ve mücadele etmesi etkili oldu.

Eğer biz böyle suçlayacak birilerini ararsak kendi oyunumuza bakamayız.
Hatayı kötü oynayan futbolcularda aramak yerine gider başkalarında arar kaybetmeye devam ederiz. rakipler niye iyi oynadı demek yerine biz niye kötü oynamadık niye rakip kadar etkili olamadık diye sormamız lazım.
Bursa kurban bulmak kolay. kötü oynadığımızı görmez bugün şifo'yu suçlar yarın tolunay'a kabahat buluruz ama Avrupaya gidipte bu kötü oyunla yenildikmi orda suçlayacak ne şifo bulabiliriz nede tolunay o yüzden biz kendi işimize bakalım.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 13:01   #40
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ne yaparlarsa yapsınlar karşılarında olduğunu bilmek isterim.şampiyonluk için kimse yolumuzu kesemeyecekler

Etiketler
başladı, dolaplar, dönmeye