Aha buraya yazıyorum bejeke febeyi yenecek daha doğrusu febe bejekeye yatacak aksi olursa takdiri ilahidir ama görünen köy kılavuz istemez.Bu arada febe bize dost değil artık gözünüzü açın neticede istanbul takımı.İstanbul kendi arasında düşman görünür ama anadoluya karşı hepsi birliktir febe gese bejeke ibb kasımpaşa ismi ne olursa olsun hepsi aynı halt...
Bu Konuda fatihada58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yarın 8 de şurada fb galibiyeti öncesinde bizim galibiyet konuşulsa ne olur beee...böyle bir durumda yarın şampiyonluk kutlamalarına başlarız heralde
ulan fener geçen yıl köstek oldun bizi 4.lüğe ittin bari bu yıla yap bi güzellik...hadi..
03 Mayıs 2009
Beşiktaş - Fenerbahçe 20:00
Eskişehir Bjk maçında hakem Şelçuk Dereli maçı Bjk aleyhine çevirdi bunu gördük ama biride çıkıp demediki.Aynen böyle diğer Bjk maçlarınıda gördük'ki dönen dolapar var.
Aynı şekilde haftaya oynanacak Bjk ve F.b maçınıda Bjk alır diyorum buda süpriz olmayacak bize
02 Mayıs 2009
Trabzonspor - Kayserispor 20:00
Bu maçıda T.s,S.spor yenilgisinden sonra sıkı bir oyunla taraftarı daha fazla küstürmemek adına alıcağını düşünüyorum.
01 Mayıs 2009
Hacettepe - Galatasaray 20:00
Bu maçtada Hakeme bağlı olabileceğini düşünüyorum eğer hak eden alırsa Hacettepe olucağını düşünüyorum ama, G.s ya torpil olucak kararlar alıcağını düşünüyorum Hakem tarafından bunada şaşırmıycaz
Valla helal olsun 2 yorumun hakli cıktı 3, süde yarın belli olacak ....
yarın ki maçın kesin favorisi tartışmasız bjkdir...kaldı ki mantığım fbnin bu maça çok fazla asılmayacağını, asılsa bile bjknin fbyi farklı yeneceğini söylüyor...ama içimden bir his de bjk nin yarın puan kaybedeceğini müjdeliyor...inşallah içimdeki ses haklı çıkar...
yarın ki maçın kesin favorisi tartışmasız bjkdir...kaldı ki mantığım fbnin bu maça çok fazla asılmayacağını, asılsa bile bjknin fbyi farklı yeneceğini söylüyor...ama içimden bir his de bjk nin yarın puan kaybedeceğini müjdeliyor...inşallah içimdeki ses haklı çıkar...
hey Allah'ım kala kala fener'in bjk'yı yenme ümidine kaldık.40 dakika kaldı maça.İnşallah bjknın hevesi kursağında tıkanır.çok zor ama bekleyip göreceğiz..