arkadaşlar bu mağlubiyetin tek sorumlusu bülent uygundur. Siz hiç ersun yanalın tv röportajlarına çıktığını gördünüz mü? değerli başkan mecnun odyakmazın yerinde olsam sezon sonun kadar herkese tv ve basına demeç vermeyi yasaklarım ve sahada konuşun derim olması gereken buydu bari bundan sonra sadece ve sadece SAHADA konuşsunlar başka bişi istemiyorum ayaklar çalışsın ağızlar değil.
arkadaşlar bu mağlubiyetin tek sorumlusu bülent uygundur. Siz hiç ersun yanalın tv röportajlarına çıktığını gördünüz mü? değerli başkan mecnun odyakmazın yerinde olsam sezon sonun kadar herkese tv ve basına demeç vermeyi yasaklarım ve sahada konuşun derim olması gereken buydu bari bundan sonra sadece ve sadece SAHADA konuşsunlar başka bişi istemiyorum ayaklar çalışsın ağızlar değil.
sözde bu hafta konuşma yasağı vardı ama ne hikmetse normal haftalardan daha çok röpörtajları vardı oyuncuların bülent hocanın anlamadım gitti var bi terslik ama durun bakalım ne çıkacak...
4 maçtır yenemiyoruz sağolsun sivasspor bana çok büyük zevkler yaşattı ama şampiyonluğa bu kadar yakınken kötü oynamak sıkıntı veriyor.umarım önümüzdeki maçları alırız şampiyonluğu hakeden biziz.
Bizi Bizden Değil, Yedi Kat Elden Dinle…
bulent hoca yaptigin isler icin saolda ben senin hocaligini yeterli bulmuyon neden oncelikle sen hangi maci izledin mac sonunda cikiyon pozisyon vermedik diyon adamlar az becerikli olsa ilkyari 4 tane gol yerdik antep macinda bahaneler urettin biraz oyunu okusan kesin galip gelirdin ama yok sen havalardasin ayni hatayi burda yapiyon sonra cikiyon sans yanimizda yok diyon sen orta sahayi guclu tutma pres yapmayan golculerle oyna sabaha kadar oyna sonuc yine ayni olur nolur eskisi gibi olyada sene sonu memetle fb ye transfer olun sende rahat etbizde