Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı
şu maç hacettepe köpek gibi oynarsa kasıt ararım arkadaş kimse kusura bakmasın yok çıkacakmış takır takır oynayacakmış aslanlar gibi maça çıkacakmış küme düşmeseydi o zaman geçen hafta antepin gazını kayseride gördük rezil oldular 
|
sana katiliyorum gardasim , antep dedinde evet antep sivasa var gücüyle oynadi tabi isin ucunda para vardi, antep kayseri karsidinda fisss diye indi, madem antep o kadar iyi oynuyorduda kayseriden nasil 3 yer,kayseri trabzona yatmadimi saniyorsun, madem kayseri o kadar iyi oynuyorduda trabzondan nasil 4 yer, eger bu takimlarda kasit yoksa ben ney olayim, simdi de belki hacettepe ye para verilmis oluna bilir günahlarini almak istemiyorum insallah öyle bisey olmamistir ,ama olabilir , ben türkiye liginin temiz bir lik olduna kattiyyyen inanmiyorum , besik tasi buralara riza calimbay ve mehmet özdilik getirmistir , trabzonu buraya tolunay kafkas getirmistir zaten kayseri trabzon macinda acik acik belli, sunuda ögrenmis oldukki , zamanin da büyük takimda oynayan simdikinin teknikdröterleri eski takimlarina kiyak yapiyorlar bu aci acik belli oluyor kim ne derse desin ligimiz temiz bir lig degil saibeyle dolu