Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Erman Kılıç'ı istiyoruz
Alt 15.06.2009, 23:38   #31
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Erman Kılıç'ı istiyoruz

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Erman ne Thum'un ne de Sylla'nın tırnağı bile olamaz,asparagas bir haber.
Muhsin gardaşım bu haber Asparagas değil. 2 hafta öncede vardı ama fiyat ve oyuncu üzerinde galiba anlaşma biraz çıkmaza girmişti askıya alındı. Şimdi bide bazı arkadaşlar tırnağı bile olamaz diyor lakin bu adam seri süratli (futbolda pırpır denilen) bir oyuncu. Artık sistemimizi değiştiriyoruz farkındaysanız. Şu anda Bilica (Fenerbahçe ile anlaştı) ve Sergio (Bakü ile anlaştı) gitti. Bizim onun yerine 2 yabancı hakkımız doğuyor. Ve şu aşamada 3 oyuncu ile temastayız. Muhtemelen Diallo gidecek. Ve bu oyuncular ihtiyacımız olan bölgelere monte ediliyor. Şunu unutmayın yazarkende düşünürkende. Artık SİSTEMİMİZ DEĞİŞİYOR. Elimizdeki yabancılar kimler sayalım :

Petkoviç (Kesinlikle evde)
Diallo (Muhtemelen gidecek)
Sylla (Durumu belirsiz)
Balili (idol oyuncumuz Türk statüsüne geçiyor evde)
Kamanan (Yeni sistem oyuncumuz)
Bilica (Fenerbahçeye Gitti)
Sergio (İnter Baküye gitti)
Herve German Tum (durumu belirsiz)

6+2 yabancı oyuncu hakkımızın olduğunu düşünürsek giden 2 kesinleşti. Peki 3 yabancıyı nasıl alacağız buradan bir oyuncu kesin gitmesi gerekiyor. Eğer Belediye bu iki isimde diretirse ki şu anda öyle görünüyor. Bize 2 yabancı kontenjanı daha açılacak. Futbolun doğasında vardır ayrılık. Ama senin dediğin gibi bu 2 oyuncumuzda iyi. Ben özellikle Sylla üzerinde duruyorum. Sizin gibi Tumda takılmadım. Adamı nereye koyarsan oynuyor. Stoper Libero yan bek, Orta saha, gerekirse Forvet... Bu adamı çok ararız. Ama Tum gibi oyuncuları çok rahat buluruz. Ben böyle düşünüyorum. Koy syllayı kulübeye istediğin zaman istediğin yabancı oyuncunun yerine girebilecek kapasiteye sahip. Neyse bizim bu konuşmalarımız şimdilik boşa. En iyisini yönetimimiz ve hocamızın hazırladığı rapor yansıtacaktır. Bekleyeceğiz göreceğiz. Hakkımızda hayırlısı...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.06.2009, 00:28   #32
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence erman kılıc tuma karsılık alınacak biri degil hele hele üstüne bide sylla verileceikse cok sacma bi transfer olur. Bide kıbrıslı denilen arkadas icerden haber aldım diyosun, sonra bana inanmıyolar diyosun , icerden kimden haber aldıgını söyle o zaman. ha bide sen içerden haber alıyosan yada baskaları sivas baya amatörce yönetilen bi klüp o zaman
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 00:57   #33
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kıbrıslının referansı büyük ihtimalle Fikret Ünsal ama onunda dünyadan haberi yok.
Fikret ünsal'da transfer haberlerini bizim gibi gazetelerden öğreniyor.
o yüzden imza olmadan bu haber asparagasdır.
Tum'un gideceğini pek sanmıyorum.

Başkanın transfer görüşmesi yaptığından haberi olmayan basın sözcüsü kafasına göre konuşup 50 milyon euroya mehmet'i satmıyordu.
Sonra TV'lerden başkanın transfer görüşmesi yaptığını öğrenince "Mehmet gitme moduna grdi diye" yine sallama bi demeçte bulunmuştu.
bakalım basın sözcümüz Tum'u kafasına göre daha kimlere satacak.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 01:00   #34
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

KİM BU ERMAN YA YENİMİ PEDAH OLDU TUM SİLLA DENİYOR ALLAH AŞKINA MANTIKMI TUM VE SİLLA İYİ TOPCULAR
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 01:11   #35
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kıbrıslının referansı büyük ihtimalle Fikret Ünsal ama onunda dünyadan haberi yok.
Fikret ünsal'da transfer haberlerini bizim gibi gazetelerden öğreniyor.
o yüzden imza olmadan bu haber asparagasdır.
Tum'un gideceğini pek sanmıyorum.

Başkanın transfer görüşmesi yaptığından haberi olmayan basın sözcüsü kafasına göre konuşup 50 milyon euroya mehmet'i satmıyordu.
Sonra TV'lerden başkanın transfer görüşmesi yaptığını öğrenince "Mehmet gitme moduna grdi diye" yine sallama bi demeçte bulunmuştu.
bakalım basın sözcümüz Tum'u kafasına göre daha kimlere satacak.
Fikret Ünsal'ı tanımam ve sevmemde... İçeriden bana bilgi aktaran birisi de yok, teknik heyetle yakın ilişkisi olan çok yakın bir tanıdığım var ve tesadüfen telefonla görüştük... bundan önce de birkaç kişiden bahsetmişti ama böylesine ciddi bir görüşme olmadığı için yazmadım... Fakat bu haber medyaya düşmeden önce ben siteye yazdım, evet insanlar inanmadı çünkü medyada referans göstereceğim biryer yoktu ama Besyo_cu sağolsun benim konuyu açmamdan yarım saat sonra medyaya düşen biryerde bulmuş haberi... Dikkat ettiyseniz transfer hakkında iyi ya da kötü diye bir yorumda bulunmadım...

Ayrıca devre arası transfer döneminde Kamanan ile ilgilendiğimiz daha hiçbiryerde yazmazken Bülent Hoca'ya transferi sorduğumda ondan ve Denizlideki Bangouradan bahsetmişti... Bu görüşmemizden 10 gün sonra felan Kamanan'ı aldık fakat Bangourayı alamadık... Bu haberi sitede yazmadım çünkü gizli gittiği belliydi fakat bu transferin medyaya düşeceği belliydi çünkü ilgilendiğimiz öncedende söyleniyordu ben sadece ne teklif edildiğini söyledim... Kaldıki kesin birşey yok 3 oyuncununda kulüplerle anlaşması gerekli...
Sivasspor transferde Türkiye'deki en profesyonel çalışan takım o konuda şüpheniz olmasın, bizden daha iyi transfer sistemi olan takım yok...

Bir de Petkoviç'in de Türk olması ihtimali var bu sene...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kibrisli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.06.2009, 01:17   #36
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben yinede bu isi anlamıyom gizli yürüyen tranfer haberleri niye böyle isi dısarı veriliyo anlamıyorum cok güveniyoda dısarı söyleniyosa da yanlıs cünkü onlarda umuma acıyolar konuyu
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 01:22   #37
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
hercaii_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben yinede bu isi anlamıyom gizli yürüyen tranfer haberleri niye böyle isi dısarı veriliyo anlamıyorum cok güveniyoda dısarı söyleniyosa da yanlıs cünkü onlarda umuma acıyolar konuyu
Gardaş ben anlatamadım galiba... Gizli yürüyen gizli yürüyor... Bu transfer ortada olan bir transfer olduğu için benim bile haberim oldu önceden ama emin ol gizli yürütülen transferlerimizde var... Ben dahil belki yöneticilerin bile birçoğunun bilmediği sadece başkanla hocanın bildiği... Onları benim ya da bir başkasının duyması mümkün mü? Değil... Ama bu transfer onlardan birisi değil... Örneğin bu arjantinli defansla devades i ben hiç duymadım, bahsettiğim kişiye de teyit ettiremedim belki gizli belki de asbaragasdır... Fakat gizli ve bomba transferlerimizin olduğundan eminim Kamanan gibi Bilica gibi bir anda geleceklerdir...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kibrisli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.06.2009, 03:12   #38
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş ben anlatamadım galiba... Gizli yürüyen gizli yürüyor... Bu transfer ortada olan bir transfer olduğu için benim bile haberim oldu önceden ama emin ol gizli yürütülen transferlerimizde var... Ben dahil belki yöneticilerin bile birçoğunun bilmediği sadece başkanla hocanın bildiği... Onları benim ya da bir başkasının duyması mümkün mü? Değil... Ama bu transfer onlardan birisi değil... Örneğin bu arjantinli defansla devades i ben hiç duymadım, bahsettiğim kişiye de teyit ettiremedim belki gizli belki de asbaragasdır... Fakat gizli ve bomba transferlerimizin olduğundan eminim Kamanan gibi Bilica gibi bir anda geleceklerdir...
ben dahıl derken ne ayaksın sen kıbrıslı:P yoksa sen Fikret Ünsal mısın?
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.06.2009, 10:02   #39
skep06
Yiğido

skep06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 196 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 skep06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sol açıkta erman gibi bir topçuya ihtiyacımız var.Kesinlikle alınmalı
skep06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2009, 10:17   #40
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Herve TUMU satan bu taraftarı da satar.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
erman, istiyoruz, kılıçı