Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 28.07.2009, 23:55   #31
melih_58
Acemi Yiğido

melih_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 melih_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

yeter be birak bu ayaklari bülent uygun klasiklasmis bu laflari suc benimmis elbetteki senin suc sen görmedinmiki hazirlik macindada ayni takimla nelerin eksik oldugunu neyin var neyin yok oldugunu ama su bir gercekki sivassporumuzun gidisati baya bir berbat olacak gibi en kisa zamanda toparlanamassa daha cok alay konusu olacaz hazirlik maclarindada gelenden gidenden 3-5 yedik bunlaridami görmedin be hoca yeter artik ya düzelt bu takimi yada hemen gittte gelecek yeni bir kan ugrassin diyorum ben
melih_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda melih_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.07.2009, 23:56   #32
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizde bu defans olduğu sürece daha çok 5 yeriz yasinni onur kazmasını görünce sinirden deli oluyorum bunlar futbol olamaz kazma çünkü kazmada olamaz bunlardan bir sap olmaz
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Berkkaya5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.07.2009, 23:59   #33
özdenbaşeğmez
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özdenbaşeğmez Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

fb sözcülüğü yapacağına sivas ve buyuk taraftarını düşünseydi bugün zafer kutluyorduk dimi
özdenbaşeğmez isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda özdenbaşeğmez'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 00:02   #34
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hoca 3 tane adam gibi futbolcu almalı en önemlisi defansa ve orta sahaya kesinlikle almalı yoksa işimiz çok zor
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Berkkaya5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 00:08   #35
erem
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??...
Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır.
Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı..
Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız..
Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR
aklı başındaki tek yorumu yaptığın için teşekkür ediyorum sana ve bir ilav
e yapmak istiyorum. maç biletleri 50 tl ve 100 tl olsa o tribünde kaç seyirci olur. şimdilik paramız kadar konuşmak zorundayız. alt yapıdan takıma futbolcular katmaya başlayınca işler değişecektir. onun içinde skordan daha önemli şeyler olduğunu görmeliyiz.
erem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 00:12   #36
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya hoca alistik artik senin klasik suc benim özür dilerim felan filan kura cekilmeden önse anderlehti istiyordunuz ne oldu?adamlar isteseydi besiktasin rekorunu ikiye katlardi bukadar rezil futbol olur baska ne diyebilirimki.inan bir mahalle takimini cikartsan bundan daha iyi oynardi ortaya iyi futbol koysakta 10 tane yesek gam yemem.Hazirlik maclarini bunlar ölcü degil iyi hazirlandik diyordun tebrik ederim gercekten iyi hazirlanmisiniz cok faydali bir kamp dönemi gecirdiniz belli oldu.
Alt 29.07.2009, 00:12   #37
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu kadar kolaydı degıl mı bulent uygun bu takıma ınanan guvenın ınsanları bu duruma dusermek sonrada butun suc bana aıt yok canm ya bı de bu cıktı her yenılgıden sonra bu laf kımse yemıyor artık bu lafı takımı bozdun ruhsuz bı takım kurdugun ıcın ve bızı rezıl ettıgın ıcın senı tebrık edıyorumm
Alt 29.07.2009, 00:14   #38
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bı de kendı ınterne sıtesınde acıklama yapmıs sereflıyım fenerbahcelım dıye gıt ozamn o ezıklerın basına gec sıvassporun boyle bı teknık dırektoru olmamalı adam kendı kafasına gore yorum yapıyor her fırsatta fenerı savunuyor yeter artık
Alt 29.07.2009, 00:14   #39
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??...
Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır.
Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı..
Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız..
Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR

imzami atiyorum bu yazinin altina

SEVDA
Alt 29.07.2009, 00:21   #40
Cem41
Acemi Yiğido

Cem41 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 Cem41 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sene zor olcak sivas için bülent yine başladı şovlara eskidende böyleydi zaten

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen