Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
İşte Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun çarpıcı yorumları ve analizlerinin yer aldığı, tartışmalı pozisyonlara son noktanın koyulduğu Maraton'da konuşulanlar!..
ŞANSAL BÜYÜKA: Maçın kader anları var. Onları ekrana getirip maçın yorumunu yapmaya çalışalım!.. Hocam gol geliyor… Alanzinho hem sağı hem de solu iyi kullandı. Sanki şu pozisyonda Bilica’yı aradı Sivas…
ERMAN TOROĞLU: Bu yalnız Bilica işi değil. Burada yönetim mi, Bülent mi yoksa şehir mi bilemiyorum ama Sivas’ın bir senede bu kadar içinin boşaltılmasını anlamayamıyorum. 7 oyuncunun hiçbirisi bir iş yapmıyor. Alanziho’ya basan da bir iş yapmıyor. Sivas’ın içi boşalmış.
ŞANSAL BÜYÜKA: Transfer geç kaldıysa bunda da bir yanlışlık var.
ERMAN TOROĞLU: Bu kadar oyuncuyu niye gönderirsin? Sivas’ın bu sene oyun planını göremiyorum. Trabzonspor diyor ki top bizde olsun. Trabzon’daki özelliğ top geldimi ayağına top yakışan oyuncular. Psikolojik olarak yıktılar Sivas’ı!.. Topu almak için çok fazla enerjı harcadılar ve moralleri bozuldu. Sivasspor seyircisini kahrediyor şu sıralar!..
|
Sivassporun icinin bosaltildigini bütün sivasli biliyor bilmiyen sadece Bülent Hoca Neyse sanki o, takimi baskalari yapmisda bunun eline vermis gibi davraniyor dedigi tek söz suclu benim bu neyi ifade edecek bundan sonra anlamis degilim egerki bu basligi ben yazmis olsaydim site yönetimi hemen benim yazimi silerdi bunu birkez yazdim yani söyle idi Bülent Hocanin Takimi Balon Oldu diye yazdim bundan dolayi sayin site yönetimi kimi koruyorsa kimseye elestiri hakkivermiyor bilmem neye hizmet ediyorlar yanlis olanlari yazmak biz taraftarin hakkidir bunu kimse suzduramaz suzdurmayada gücü yetmez site yönetimine duyuruyorum elestiriden basari yakalaniyor bunu okuyan görüyor ve hatalar tekrarlanmiyor basarida böylelikle yakalaniyor. yani Erman Hoca bunun zamanlamasini cok iyi yapmis henüz cok erken yapamayacaktiniz yada yabancilarin gelmeyecegini göz önüne alarak hesaplarinizi yapacaktiniz gönderdiginiz adamlari ist büyük sehirde macta gördünüz BJK,ya karsi neler yaptilar bunu herhalde Bülent Hoca görmüstür zannediyorum .Gelecekse yeni Transferler gelsin yoksa Bankasya görünüyor bunu hemen yapsinlar yoksa gec kalan Transfer hic bir seyi kurtarmaz bunuda Taraftar af etmez yönetim ,Hoca Taraftar elel birlik olmanin tam zamani .FB macini düsünmek bile istemiyorum hüsran olur ACIL TAKIMA YENI KAN ARANIYOR yönetimin Dikkatine. Kisacasi mevcut kadroya sadece kücük bir rutus yapilacakti önceden ve liglere baslanacakti böyle sonuclarda biz taraftari soke etmezdi Tümüyle takim elden cikti yazik????