Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas`ın İçi Boşalmış!
Alt 09.08.2009, 13:18   #31
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Sivas`ın İçi Boşalmış!

Yaptıgın transferler ile gonderdigin oyuncular ile yeni takım tertibin ile yani tek kelime ile "Sivasspor'un içine ettin Bülent Uygun ! " Tebrikler !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 13:23   #32
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1121 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivas`ın İçi Boşalmış!

malesef dolmalik biber gibi bosaltip icıne et yerıne yag doldurdular,erıdi akti su gıbi
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.08.2009, 13:34   #33
joe cole
Acemi Yiğido

joe cole - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 joe cole FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maglubıyet aldıktan sonra bu sıteye gırmek ıstemıyorum!!! cok agır elestırıler var takıma elestırırkende yapıcı elestırıler yapalım lutfenn
joe cole isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 14:32   #34
ihsan5858
Acemi Yiğido

ihsan5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 ihsan5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

alinca bir tane alalim temiz bir transfer yapalim walla !!
ihsan5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihsan5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 14:39   #35
abdulhadi
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 abdulhadi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

satmayın dedik bilicayı demi size ben burda yırtındığım da bana küfür edenler yadi takım çöküyor yapınsana bişiler.İşte bilica satıldığı zaman bişeyler yapacaktınız bilicayı yönetimin yeniden anlaşmasına zorlucakdınız. Olacağı buydu maskarası oldum 4 **** takımın gideceksinizde ne olacak diyolardı, şimdi gittinizde ne oldu diyolar.Katksı olanlara teşekkürler.
abdulhadi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 14:42   #36
abdulhadi
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 abdulhadi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaptıgın transferler ile gonderdigin oyuncular ile yeni takım tertibin ile yani tek kelime ile "Sivasspor'un içine ettin Bülent Uygun ! " Tebrikler !
yüzde yüz katılıyorum sana. ayrıca 4 yabancı ile anlaştık dediler www.sivasspor.org da 4 ünü de getiremediler bu da ayrı bi acizlik. otomoyossi, moreno, nomuuchi ve fas lı bi oyuncuyu daha.
abdulhadi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda abdulhadi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 14:54   #37
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

cok acimasiz elestiriler var ,lutven bu elestirileri yaparken dikkatli olalim takimi ,hocayi ve yonetimi yipratmaktan baska bisey yapmiyoruz ,ben inaniyorumki hoca olsun yonetim olsun transfer sezonu bitmeden gerekli takviyeleri yapacaklar
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 14:56   #38
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir yenilginin ardindan o kadar futbolcuyu neden gönderdin demesi kolay bilicanin yasi fazlaydi ve güzel bi teklif verilmisken sattilar bence bu normal
Sende benim hasretimsin...
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 15:20   #39
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK

sivasspor ilk 10da olursa yine iyi iş başarmış olur 30 yaşına gelmiş oyuncularla başarılı olunamaz murat erdoğan,ersen matin,uğur kavuk...ve bunların içerisine yasin çakmağıda eklemek lazım.sivasın orta sahası senelerdir böyle ibrahim dağaşan ve yeni alınan cihan yılmaz en iyi oyuncular . cihanı tebrik etmek lazım anderlech ve trabzon maçlarında gerçekten çok güzel oynadı.sivasta takım ruhu kalmamış nerde. bülent uygun takımın oyun düzenini bozdu bilicayı daha çok arar tum mehmetin yokluğunu hissettirmeyecek kapasitede bir oyuncuydu.bülent uygun bu takımı acilen düzeltmezse küme düşmek yakın görünüyor.bülent hocayı anlamak mümkün değil sen avrupada oynayacaksın türkiyeyi temsil edeceksin bütün kadroyu bütün herşeyi değiştiriyorsun sonrada avrupada başarılı olacağız diyosun.sivas böyle giderse geçmişi mumla arar karamsar düşünmek istemiyorum ama tablo bunu gösteriyor
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 15:31   #40
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşte Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun çarpıcı yorumları ve analizlerinin yer aldığı, tartışmalı pozisyonlara son noktanın koyulduğu Maraton'da konuşulanlar!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Maçın kader anları var. Onları ekrana getirip maçın yorumunu yapmaya çalışalım!.. Hocam gol geliyor… Alanzinho hem sağı hem de solu iyi kullandı. Sanki şu pozisyonda Bilica’yı aradı Sivas…

ERMAN TOROĞLU: Bu yalnız Bilica işi değil. Burada yönetim mi, Bülent mi yoksa şehir mi bilemiyorum ama Sivas’ın bir senede bu kadar içinin boşaltılmasını anlamayamıyorum. 7 oyuncunun hiçbirisi bir iş yapmıyor. Alanziho’ya basan da bir iş yapmıyor. Sivas’ın içi boşalmış.

ŞANSAL BÜYÜKA: Transfer geç kaldıysa bunda da bir yanlışlık var.

ERMAN TOROĞLU: Bu kadar oyuncuyu niye gönderirsin? Sivas’ın bu sene oyun planını göremiyorum. Trabzonspor diyor ki top bizde olsun. Trabzon’daki özelliğ top geldimi ayağına top yakışan oyuncular. Psikolojik olarak yıktılar Sivas’ı!.. Topu almak için çok fazla enerjı harcadılar ve moralleri bozuldu. Sivasspor seyircisini kahrediyor şu sıralar!..
Sivassporun icinin bosaltildigini bütün sivasli biliyor bilmiyen sadece Bülent Hoca Neyse sanki o, takimi baskalari yapmisda bunun eline vermis gibi davraniyor dedigi tek söz suclu benim bu neyi ifade edecek bundan sonra anlamis degilim egerki bu basligi ben yazmis olsaydim site yönetimi hemen benim yazimi silerdi bunu birkez yazdim yani söyle idi Bülent Hocanin Takimi Balon Oldu diye yazdim bundan dolayi sayin site yönetimi kimi koruyorsa kimseye elestiri hakkivermiyor bilmem neye hizmet ediyorlar yanlis olanlari yazmak biz taraftarin hakkidir bunu kimse suzduramaz suzdurmayada gücü yetmez site yönetimine duyuruyorum elestiriden basari yakalaniyor bunu okuyan görüyor ve hatalar tekrarlanmiyor basarida böylelikle yakalaniyor. yani Erman Hoca bunun zamanlamasini cok iyi yapmis henüz cok erken yapamayacaktiniz yada yabancilarin gelmeyecegini göz önüne alarak hesaplarinizi yapacaktiniz gönderdiginiz adamlari ist büyük sehirde macta gördünüz BJK,ya karsi neler yaptilar bunu herhalde Bülent Hoca görmüstür zannediyorum .Gelecekse yeni Transferler gelsin yoksa Bankasya görünüyor bunu hemen yapsinlar yoksa gec kalan Transfer hic bir seyi kurtarmaz bunuda Taraftar af etmez yönetim ,Hoca Taraftar elel birlik olmanin tam zamani .FB macini düsünmek bile istemiyorum hüsran olur ACIL TAKIMA YENI KAN ARANIYOR yönetimin Dikkatine. Kisacasi mevcut kadroya sadece kücük bir rutus yapilacakti önceden ve liglere baslanacakti böyle sonuclarda biz taraftari soke etmezdi Tümüyle takim elden cikti yazik????
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ensar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
boşalmış, sivas`ın, İçi