Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Revire Döndük
Alt 03.09.2009, 22:04   #31
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Revire Döndük

Alıntı:
yigidogurbettee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
12.. hafta açıklaması burdan geliyormuş demekki 12. haftaya kadar ye babam yee..
Evet aynen ta neleri hesaplamislar
Burack isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2009, 22:21   #32
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Off n'olmuş böyle takıma ya gerçekten revire dönmüşüz.Özellikle son zamanlarda en iyi oynayanlardan Abdurrahman'ın 6 hafta olmaması çok kötü.
Alt 03.09.2009, 22:26   #33
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eline kına yaksın bülo takımın azına etti bıraktı,uyuz oluyorum şu adama ya....
Alt 03.09.2009, 22:53   #34
izmiriyigidosu
Yiğido

izmiriyigidosu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 izmiriyigidosu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

valla durum hiçte iyi gözükmüyor cogu futbolcu 1 aydan asagı kendını toparlayamaz sakat futbolcular yani buda demek oluyorki yenilgiler devam edecek ben zaten 3 4hafta sıvastan hıc bısey beklemıyorum bu kadroyla zor olur ılerlemek sakatların iyileşmesini beklicez inş en yakın zamnda iyileşirlerde sivasımızın güsel futbolunu yeniden izleriz
izmiriyigidosu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2009, 23:11   #35
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

''Lig öncesinde menüsküs ameliyatı olan kaptanı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Sezer Badur, kaleci Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in sakatlığı Sivasspor'un başarısını engelliyor. Teknik direktör Bülent Uygun kadro kurmakta zorlanıyor'' denildi.

Mehmet yildiz ve Sezer baduru anladik Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in Bu kadar sakatlik nasil oluyor Antreman metodlarinda bir yanlislikmi var demeden de insan gecemiyor.Bu millitakim arasi isimize yaradi derken takimda saglam futbolcu kalmadi, bir yandan da hoca saglam futbolculari sivasspordan kiclarina vurup gönderiyor,bu nasil is Bülent hoca sirada kim var gönderiecek, Böyle giderse siranin basinda sen görünüyorsun...Simdi bu saktliklarda Murat erdogan faruk bayar oynayamazmiydi diye sormazlarmi sana
Alt 03.09.2009, 23:32   #36
Canimgibi
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Canimgibi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gecen sezon elinde Thum,Kamanan,Balili gibi forvetlerin varken Mehmet YILDIZ da sürekli inat edip 90 dakika oynatmanin faturasini Sayin Bülent UYGUN pahaliya ödüyor..Herkesin gol attigi biz sezonun arkasindan,gol atacak futbolcu kalmamasi da üzücü bir durum..
Alt 04.09.2009, 00:53   #37
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
''Lig öncesinde menüsküs ameliyatı olan kaptanı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Sezer Badur, kaleci Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in sakatlığı Sivasspor'un başarısını engelliyor. Teknik direktör Bülent Uygun kadro kurmakta zorlanıyor'' denildi.

Mehmet yildiz ve Sezer baduru anladik Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in Bu kadar sakatlik nasil oluyor Antreman metodlarinda bir yanlislikmi var demeden de insan gecemiyor.Bu millitakim arasi isimize yaradi derken takimda saglam futbolcu kalmadi, bir yandan da hoca saglam futbolculari sivasspordan kiclarina vurup gönderiyor,bu nasil is Bülent hoca sirada kim var gönderiecek, Böyle giderse siranin basinda sen görünüyorsun...Simdi bu saktliklarda Murat erdogan faruk bayar oynayamazmiydi diye sormazlarmi sana

ya arkadas sen halen anlamadinmi ???

sivassporda artik dogru dürüst top oynayacak adami kaldi ,,koc gibi yigidolar ,,artik sahaya cikip 3 pas yapamaz halere düstü,, gelene eziliyor gidene eziliyorlar,, sahaya sadece mal yaylanir gibi 90dk. girip 3 yemem 5 yerim diyip cikiyorlar..
sahaya giripde bülent uygunun hatasindan,seyircilerden istifa diye duymaktansa,raporlu sakatliklardan dolayi kacan kacana
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 01:38   #38
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar bunu bizim asker bülent ,,werner lorantin cirakligini yaparken aciklamis sene 2005de;

MENAJERLİK TÜRKİYE'NİN KANAYAN YARASI
Menejerlik ve antrenörlük konusunda görüşlerini de dile getiren Bülent Uygun “ Gelecekte Fenerbahçe'de ve Sivasspor'da antrenörlük yapmayı düşünüyorum. Ama Türkiye'nin kanayan yarası olan menajerliğe de birilerinin iyi bir şekilde ön ayak olması ve onunla birlikte herkesin yolunun açılması gerektiği düşüncesindeyim. Biz de kendimize öncelikle 2-3 sene içinde bu misyonu yükledik. Ondan sonraki misyonda tabii ki antrenörlük de gelebilir. Çünkü Türkiye'de 20 tane hocanın etrafında kısır döngü gibi dönen Turkcell Süper Ligi'nde benim gibi daha birçok dışarıda kalan en az 200 tane hoca şans bekliyor. Dolayısıyla onu da zamanı geldiğinde kendi değerlendirmeme alacağım.''

Fenerbahçe ve milli takımlarda menajer olarak hizmet etmeyi de hedeflediğini belirten Uygun, ''Bana göre yetiştiğim, Türkiye'nin beni sevdiği ve asker Bülent olduğum Fenerbahçe kulübümde menajer olarak da görev yapmayı hedefliyorum. Milli takımımızda da menajer olarak görev yapabilmek ideallerim arasında “ dedi.
Yeniülke Gazetesi
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 01:56   #39
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Aydogan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar bunu bizim asker bülent ,,werner lorantin cirakligini yaparken aciklamis sene 2005de;

MENAJERLİK TÜRKİYE'NİN KANAYAN YARASI
Menejerlik ve antrenörlük konusunda görüşlerini de dile getiren Bülent Uygun  Gelecekte Fenerbahçe'de ve Sivasspor'da antrenörlük yapmayı düşünüyorum. Ama Türkiye'nin kanayan yarası olan menajerliğe de birilerinin iyi bir şekilde ön ayak olması ve onunla birlikte herkesin yolunun açılması gerektiği düşüncesindeyim. Biz de kendimize öncelikle 2-3 sene içinde bu misyonu yükledik. Ondan sonraki misyonda tabii ki antrenörlük de gelebilir. Çünkü Türkiye'de 20 tane hocanın etrafında kısır döngü gibi dönen Turkcell Süper Ligi'nde benim gibi daha birçok dışarıda kalan en az 200 tane hoca şans bekliyor. Dolayısıyla onu da zamanı geldiğinde kendi değerlendirmeme alacağım.''

Fenerbahçe ve milli takımlarda menajer olarak hizmet etmeyi de hedeflediğini belirten Uygun, ''Bana göre yetiştiğim, Türkiye'nin beni sevdiği ve asker Bülent olduğum Fenerbahçe kulübümde menajer olarak da görev yapmayı hedefliyorum. Milli takımımızda da menajer olarak görev yapabilmek ideallerim arasında  dedi.
Yeniülke Gazetesi
Abi çıkartmayın su kirli çamasırları, zaten teker teker çıkıyor.
Burack isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 02:21   #40
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hep olumsuz yazıyorum bu günlerde ama belki bu işte bir hayır vardır bizim bilmediğimiz.İNŞALLAH ta bizim için hayırlı olur

Etiketler
döndük, revire