Cevap: Zita Büyüledi
Hala anlamıyorum neyi tartıştığımızı...Zita'yı kimin tavsiye ettiği çok mu önemli...Adam sivassporda oynuyor mu:bitti o zaman..Bu oyuncuyu kimin tavsiye ettiği umurumda değil,önemli olan bu transferin iy transfer olması ve bu oyuncunun iyi çıkması..El insaf yahu...Adam ilk defa ilk onbirde oynuyor,takımı tanımıyor,zemin,i tanımıyor,takımın oyun sistemini bilmiyor buna rağmen sahaya çıkıp adeta resital verip dans gösterisi yapıyor,ilk maçında sahanın hrer yerinde basmadık alan bırakmıyor, üstüne üstelik bir de sezonun en güzel golünü atıyor buna rağmen hala bizm sitedeki bazı arkadaşlar burun kıvırıyor..Yok bu oyuncu izlenmeden alınmış,yok tavsiyeyle alınmış yok şöyle yok böyle...Arkadaşlar gerçekten ayıp oluyor..Bu oyuncvuyu Bursa maçında canlı olarak statta izledim gerçekten mükemmel oynadı..İlk 11 de ilk defa oynamsına rağmen takımı çok iyi yönetti pres yaptı adam geçti,top kaptı,sivassporun bütün duran toplarını o kullandı adeta lokum gibi paslar attı...Eğer forvetimiz gününde olsaydı ilk yarı Zita'nın attığı gollük 5-5 ortanın gol olması işten bile değildi..Orta sahada çok iyi şeyler yaptı..Bu oyuncu sivasspor için bir nimet..Sivasspor durdu durdu turnayı gözünden vurdu...Zita bu performansını sürdürürse ligin en iy orta saha oyuncularından biri olur...İnanın o zayıf ve çelimsiz fiziğine rağmen mükemmel işler yaptı...90 dak. sahanın her tarfında oynadı...Bu oyuncuyu izlemek bana büyük keyif verdi...Hele 2. yarı 3 kişinin arasından topla dönerek Maradona vari bir hareket yaptıki hepimiz mest olduk...Eğer bu oyuncu her maç böyle oynarsa sivasspor gelecek maçlarda çok maç kazanır çok da gol atar...Maçın tv tarafından verilmemesi maçı izlemeyenler için büyük şanssızlık..Zira Zita gibi bir oyuncu nun futbol resitalından mahrum kaldılar...
|