Alıntı:
kanımaksa58 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim senin görüşlerin o kadar ileriki herşeyi görüyon demekki bülent hocayla ligden düşeceğimizi bildiğine göre kim şampiyon olacak onuda söyle ??kaçıncı bitireceğiz onuda söyle ?? engin görüşlerinden faydanalim bu arada tüm türkiye bize düşmanmıı????? biz ne yaptıkki bize düşman biz kimizki bize düşmann????? yorum larını yaparken biraz daha düşünnn öyle yazz
|
Ben Yaptıklarını Diyorum İlk sene biz dedi ikinci sene ben dedi Medyada çok konuştu Üç büyüklerin avrupa maçından tut hakemlere kadar hepsine laf etti sonra kulübenin camını kırdı sonlarda o kadar havalandıki Sivas yazarları onu eleştirince dediki Sivcaslılar 2 sene önceyi unutmasın diyip Kendini büyük gösterdi Ne oldu avrupadaki maçlar türkiyede başarısızlıklar demekki büyük konuşmuyacan Tamam başarılı olabilir tek başarı bülent'in değil hani transferlerin yüzde yüz tutardı hepsini kendinden bildi Eğer Sivasspor Onu bu sınırsız imkanları vermeze Bu başarı olmazdı Bir şeyde Başarı varsa ekip işidir ama bülent hoca hep kendinde gördü ama yanıldı trt deki yorumcu bile bülent uygunun ilk sene biz dediğini ikinci sene ben dediği için kaybettiği söylüyor doğru tespit kısacı ikinci sene biraz havalandı Sivassporu tüm türkiyeye düşman etti Ve istifa ett.i Yeni teknik drektörümüzden ümitliyim kendiside zaten efendi biri şımarık değil bu bile iyidir.
Ben bunlara göre yorum yapıyorum kardeş.