Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor
Alt 09.11.2009, 17:23   #31
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaralı Aşık arkadaşım sen nasıl olurda Yönetimi İstifaya Çağırırsın Sen kim oluyosunda Büyük Başkanımızın alehine konuşuyosun Osman Seçilmiş Dönemi ile şuanki dönemi kıyaslamak bile çok yanlış Yönetime destek olalalım bakın Samsuna yada Erzuruma bu yönetimi küstürüsek sonumuz terkrar merzifonsporla yada termesporlarla maç yapmak olur Seni kınıyorum arkadaşım.
tRAFTARA KARIŞILMAS. BİRİLERİ YASİR ELMACIYI İSTEMESKEN BEN İSTİYORDUM. BİRİLERİ BÜLENT BABA DERKEN 10. 15. HAFTAYI GÖRMEZ İNŞALLAH DİYORDUM. BİRİLERİ YÖNETİME KIZMIYORSA BEN KIZIYORUM VAR MI İTİRAZIN. SENİN VEYA BAŞKASININ SÖZÜNÜ DİNLEMEK İÇİN Mİ BURAYA ÜYE OLDUM.

MURAT ŞAHİN ÜSKÜDARA BAK EVLAT
AHMET ÇELEBİ BENZİN İSTASYONLARINA BAK.

YÖNETİMDE FUTBODAN ANLAYAN BİRİ VAR MI?
BELKİ VARDIR AMA BEN BULAMADIM.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 17:26   #32
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ahmetsahin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
buyuk olan SİVASSPOR dur.taraftarsan baki olan kulüptür renklerdır gerisi teferruattır.kıyakcı degıl taraftar olalım ki sonumuz ayakcı olmasın.başkanmış teknik adammış bu bayrak yarışıdır yorulunca yerını başkalarına bırakmasını bıleceksınkı bayrak hep zırvede olsun yoksa boyle nal toplarsın.buhale nasıl geldık?sorumlusu kım?taraftarmı bızde bulent mecnun vs.. taraftarı cok sankı.arkadaslar SİVASSPOR taraftarı olmayı taraftar gıbı davranmayı hatta yonetıme teknikheyete baskı uygulamayı gorev bılelım derım ben.sızler nedersınız?
Aynen derim. MECNUN BAŞKAN İSTİFA ETSİN. SIRASINI BEKLEYENLER VARDIR ELBET. YAPACAK BİŞEY YOK. BEN TARAFTARIM BENİM TEZAHURATIMA VE YORUMUMA BAKARLAR. SENİNDE SİZİNDE. AMA ONLARIN ÇALIŞMASINA BAKILMALIDIR. SIFIR SIFIR. BENİ GEÇEN SEZON İLGİLENDİRMEZ. BU SEZON İLGİLENDİRİR. DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR. BUGÜN BİR CANIMIZ DAHA GİTTİ.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 18:14   #33
kandal
Yeni Yiğido

kandal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kandal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

YA ÇÖZÜM ZOR DEGİL YASİNİ HAYRETTİNİ TÜRİBÜNE GÖNDER TRİBÜNDEN TUTUGUNU AL OYNAT BUNDAN İYİ OLUR ŞAKA DEMİYORUM SİVAS SEYİRCİSİ YÜREGİYLE OYNAR İNANIKİ.....
kandal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 18:25   #34
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

cözüm aslinda cok basit.
gönderdigin futbolcularin hepsini geri al.
aldigin futbolcularin hepsini geri gönder
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 18:48   #35
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeni hocamizdan birseyleri hemen deyistirmesini beklememiz bence yanlis olur adam neyapsin eline kirik vazo verdik bunla su dasi diyoruz kirik vazoda su durmaz bekleyeceyiz ligin ikinciyarisinda hocanin iyi veya kotu oldugunu anlariz simdi hocayi elestirmek yanlis transferde yonetimin buyuk hatalari oldu yonetim giden oyuncularin yerine daha iyi lerini bulduk dedi ama gelen oyuncular gidenleri mumla aratiyor
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda FANATIK YIGIDO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2009, 19:20   #36
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEN SIZE COZUM YOLUNU SOYLEYIM BASKANIM

DEVRE ARASINDA ALLAHINIZI SEVERSENIZ SU HAYRO YERSIZKAYAYI
VE YASIN CAKMAKI, BIZE CAKTIGI YETTI BURUNUMUZDAN SOLUYORUZ,
ONUN YERINE IKI YABANCI SAVUNMA ISIMIZI GORUR BASKANIM INSALLAH SIZE GUVENIYORUZ BASKANIM SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ,BUNLAR TAKIM ICIN BIR TECRUBE OLDU OLULER DIRILMEZ AMA DIRILER OLUR......!!!!!!
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 19:34   #37
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

çözüm belli devre arasına kadar 4 5 kişiyi kadro dısı bırakıp yerlerıne paftan adam almak devre arasıda saglamından en az 5 oyuncu alırsak hersey yoluna gırer uzakta cozum aramaya gerek yok
Alt 09.11.2009, 20:22   #38
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yönetim işin ciddiyetinin farkında değil galiba...

hayrettine 100 milyar ceza versen daha mı iyi olacak,

ersen martine 500 milyar ceza versen gol mü atacak,

yasine ceza versen defans mı yapacak....

hayrettini kayseri maçında tekrar tekrar izleyin, rakip geliyor bizim hayrettin götünü dönüyor, adam basıyor çalımı, sonrası malum, ulan hiç mi futbol bilgin yok senin, kapasiten bu kadar mı, topa basacağın yerde, adamın ayağına dalacağın yerde kıçını dönüyorsun, bu kadar mısınız be.... sol kanat resmen otoban oldu...

yasin desen varlığı yokluğu belli değil, adam emek vermiyor, savaşmıyor, sedatın yarısı kadar yüreği olsun, bu hallere düşmezdik...

ersen derseniz bu adamın tek bir maç faydası olmadı takıma hoca da yönetim de hala bu adama şans veriyor, ulan küme düşürecek bu sığırlar bizi, siz hala neyin peşindesiniz...

ceza meza istemiyoruz arkadaş, bu üç futbolcu bu kulübün kapısından bir kez daha girmemeli, adım atmamalı...

süresiz kadro dışı bırakılmalı bunlar, veya sözleşmeleri feshedilmeli....

bakın diğer futbolcuların da moral motivasyonunu bozuyorlar, hiç olmadık anda bu öküzlerden birisi sayesinde gol yiyoruz, sonra diğer garibanlar uğraşsınlarda çıkarsınlar....

yazık ya..... abdurrahmanın, sedatın, musanın, kamananın, ibrahim dağaşanın emeklerine yazık... gollerden sonra bu yiğitlerin yüz ifadesi, o çaresizlik görüntüleri beni kahrediyor, üzülüyorum, bu takım için gerçekten savaşanların yaşadığı çersizliğe üzülüyorum, arkadaşlarının emeklerine ihanet edenlere üzülüyorum

vallahi yazık billahi yazık....

ligde kalma adına son çaremiz son işimiz belli....

bir, hayrettin, ersen, yasin... üçü de kovulmalı....

iki, ilk yarıda en az 15 puana ulaşmalıyız....

üç, ligde kalmak istiyorsan evinde puan kaybetmeyeceksin arkadaş, iki hafta sonra oynayacağımız bjk maçı buna dahil....

dört, deplasmanlarda ölümüne savunma yapıp, bir puan koparmanın peşinde olacaksın...

beş, devre arasında paraya kıyıp, borca girip, çok ama çok sağlam iki defans, bir orta saha, bir de forvet alacaksın....

altı ve son görev taraftara... bülent denen yaratığa sonsuz güvenerek, takımı katlettirerek hayatının hatasını yapan yönetime sonuna kadar destek olacaksın... başka çıkar yol yok... yönetim de yukarıda saydığımız önlemleri alacak...
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2009, 20:44   #39
YAsemiiin
Yeni Yiğido

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 YAsemiiin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herseyi anladikta para cezasi ne oluyor ?? Onlar ceza ödeyince hersey düzelecek mi ? eger öyleyse simdiye kadar niye beklediniz, saçma...
YAsemiiin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 20:48   #40
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Cözüm bulmak kelimesi derinligi olan bir kelime...
Önce mevcud durumun samimi bir degerlendirilmesi yapilmasi gerekir. Diger yandan bu degerlendirme isiginda yönetim adina samimi bir özelestiri yapilmasi gerekir. su zaten gidecekti elimizde tutamazdik. iskelet takim elimizde.. Su adam sehri begenmedi. bu adam okul istedi. elimizde para yok bu adam bizim verecegimizden 100 bin € fazla istedi. 300 € fazla bir futbolcuya vermeyiz.Kimse bizden sampiyonluk beklemesin hedefimiz 40 poan laflarini sampiyonluga lig ikincisi iken edenler... Ligin basinda 12 hafda isteyip camiadan sabir beklemek gibi yaklasimlari unutmayip...kendi hata ve eksiklerine kilif bulma yerine samimi bir özelestiri vermeliler. aslinda bunu camiaya borclular fakat bunu yapacak yürek yoksa en azindan birbirlerine samimi olup yaptiklari hatalari aciga cikarip üzerine gitsinler. sonucda elde olan kumasdan elbise cikmiyor.

Ayrica Bu takim icerisinde Bülent Generalin etkisi gücü biliniyor..Asakerleride orada ona calisiyorlar. hatta ciktigi her televizyon kanalinda ben futbolcularimin yatirimina kadar ilgilenirim diyor..Bir teknik hocanin hem etki alanin takimi olmasi gerekirken alabildigince taviz verip tüm camianin üzeri gibi gösterenler simdi Bülentin tasla karistirdigi pirinci ayiklamaya ugrasiyorlar.

Tabi bunun yol ve yöntemleri var.

1. Defans komple degismeli... ..
2.Orta saha tümden degismeli...
3.. Forvet hattina kamananin yanina etkili bir pivot forvet alinmali.. Mehmetde geldiginde bu hatti yürütürler
4.Eskilerle ise adam olup oynayanlar kalmali oynamiyanlara ise anladigi yöntemlerle üzerlerine gidilip verdikleri zararin tanziminin yolu bulunmali!!!!
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arıyor, başarılı, çözüm, olması, sivassporun, İçin, yolları, yönetim