Cevap: Ertugral: Hak eden Oynayacak
Hayrettin gecen sezonda ayni hayrettindi simdi neler degistide suan sadece Hayrettinin yaptigi hatalar konusuluyor !! Hayarettinin hatalarini gecen sezon ortasahaninve forvetin cok iyi alan savunma yapmasiyla göze batmiyordu. Simdi Sivassporun alan savunma yapmadigindan gecen sezonda kötü futbol oynayan futbolcular bir anda göze carpmaya basladi,her kes hayrettin yasin ersen martinin kötü futbolunu konusuyor !!! peki Musa ,Sezer,ibrahim cok mu iyiler ?? Pres yapmiyorler rakip futbolcu kovalamiyor, Bir kac mac Cihandan cok ümitlenmistim gelecek vaad eden bir futbolcu olarak görüyordum faruk neden gercek yerinde oynatilmiyor ?? ferhat fizik olarak suan yetersiz . Muhsin hoca takimin iskeleti ile fazla oynamamali 3 tane tac dan gol yiyoruz demmekki futbolcu paylasimini sivassporlu futbolcular bilmiyorlar bilseler 3 tane gol bir birinin kopyesi yenilmezdi.... Simdi Bülent uyguna daha cok kiziyorum Diallo gibi defans futbolcusunu diyarbakira ver yasini al ama adam akilli kacip kendini kurtardi Bülent uygun senden nefret ediyorum takimi mahvettin.. Yönetimde Bülent uygun kadar sucludur....