Bu transfer niye bu kadar gecikti anlayamadım;anlaşılan bazı pürüzler çıktı ki gecikiyor...Şunu da ifade etmek lazım iyi oyuncu transferi yapmak bizim gibi bütçesi sınırlı olan takımlar için göründüğü kadar kolay değil...Yalnız hoca transfer hareketine şu anda başlamış da değil;yaklaşık 1 aydır hocanın transfer işine el attığını da biliyoruz....Umarım bu transfer işi bir an önce sonuçlanır...Sivasporun kamp öncesi mutlaka bu işi bitirmesi lazım...
ARKADAŞLAR SON DURUM NE ŞUAN GELDİMİ CONTALES İNŞALLAH GELMİŞTİR BİLİCADAN HEM DAHA GENÇ HEMDE DAHA SPORTİF GÖRÜNÜYO BENCE ALINIRSA BİLİCAYI ARATMAZ BİLİCA ONU ARATIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Bülent Uygun bir kumar oynadı ve pahalıya patladı şu an için ders alınmış görünüyor. Fakat biberi soğanı sarımsağı hesap edince çorba içilmiyor başkanın elini cebine atması lazım..
hayırlısı olsun takımımız ıcın mıllı takımda oynaması 2008 de ulkesınde yılın defans oyuncusu secılmesı artıları bılıdıgınız gıbı bılıcada romanyada yılın defans oyuncusu secılmıstı ınsallah o kalıtede bır adamdır ben teknık dırektorumuze guvenıyorum...