Litvanya milli takımında oynayan stoperlere baktım hiçbiri fazla bi basarı göstermemis biri hariç Marius Stankevičius bu isim gözüme carptı ama oda bu donem Sevilla ya transfer olmus digerleri ise 30 yasını geçmiş ve kendi takımlanda oynamayan kişiler kimi alacaz çözemedim
forvete bucaspordan mehmet battal ve eskişehirden kodro dişi kalan youla veydada denizlide ayrilan murat hacioğlu alsak güzel olur bu isimlerden birini takima kazandirsak iyi olur 2 defansada 2 yabanci gelecek ikiside defansa alsak güzel olur yasin ve faruk yetersiz valla benim aklimdan gelen ortasaha isim cimbomlu aydin yilmaz bizde ikinci arda olur hadi hayirlisi hoca iki getirse getirsin hoça en iyisini bilir bu sadece benim fikrim n iyisini hoça bilir
arkadaşlar ne derece doğru bilmiyorum. ancak dün ki maçta bi abimizden duyduğum kadarıyla. ingiltere premier liginde oynayan kongolu bi stoper ile anlaşılmış.biraz araştırma yapım dedim ama hiç bişey bulamadım.
__________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
Transfer haberlerini şöyle bi güzel başlıkta toplayabilsek arkadaşlar. Kim geldi, kim gitti, kimlerle görüşülüyor. Biz bu keitayı aldık mı? her tarafta bişeyler yazıyor.
zita takımdan ayrıldımı bilgisi olan var mı?....ayrıca keita hala takıma katılmadı...bazı pürüzler var diyordu hoca...sanırım oda sivasa gelmeyecek....
kardeş sizleri de çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum ama orlando ismi dallanıp budaklanınca malesef gerçekleşemedi, araya başka unsurlar başka kulupler girdi o yüzden iş çok sağlam aşamaya gelince inşallah ismini söyleriz zira keita van heerden gibi isimler de kesinleşince hmen söylemiştim ama rahat olun defans ve forvete mutlaka 2 yabancı gelecek hem hocamız hem başkanımız bu konuda işi sıkı tutuyor