Ewet anladım Elrio van Heerden miş bu futbolcu incelediğime göre futbolcu alınmamış.. Kiralık gelmiş.. Hadi hayırlısı inş. kaçmaz.! Seneye bonservisini alırız..!!
dün geçe gelenlerin ayaklarına sağlık.gerçekten çok güzel oldu.istanbul taraftar dernegi olarak her zaman güzel işlere imza attık atmayada devam edicez.
hayırlı olsun takımımıza faydalı olur inş. İstanbul'da havaalanında qiden butun abilerimi kardeşlerim kutluyorum Sivasspor'un hiç bi yerde sahipsiz olmadıqını tekrar qösterirdiler
Lütfen dereye girmeden paçaları sıvamayalım...Önce şu oyuncuları bir görelim;takımı bir izleyelim;istediğimiz sonuçları alalım ondan sonra bol bol yorum yapalım...Dünyada öyle takımlar vardır ki içinde çok sayıda yıldız vardır;ama takım olamadıkları için hiçbir zaman istedikleri başarıyı elde edememişlerdir..Bu oyunculardan sadece Süleymane kampa katıldı...Diğerler daha takımla idmana bile çıkmadılar;ne Sivas'ı ne ne takım ne de arkdaşlarını tanıyorlar...Genç arkadaşlarımız heyecenını çok iyi anlıyorum..Ama 30-35 yıldır Sivassporu ve dünya liglerini izleyen bir taraftar olarak acele etmemeyi önce gör,sonra izle daha sonra yorum yapmayı her zaman tercih ederim..Alınan oyuncuların hepsi neredyse bonservis verilmeden alınan oyuncular..Buna Muhsin Hoca farkını eklediğinde bu oyuncuların nasıl geldiği kimin için geldiği iyi anlaşılır...Taraftar sabredecek ,büyük beklentiler içine girmeyecek,takımı ve kendisini strese sokmayacak..Unutulmamalı ki bu takım şu anda ligin sonlarında olan bir takım;daha maç kazanmadık;ligde de kalmadık..Gelenler takım için önemli oyuncular ama hiçbiri tek başına bir şey yapamaz;çünkü bu oyuncular takım içinde yıldızlaşan oyuncular...Sivassporun şigin ilk 3 haftasında Trabzon,FENERBAHÇE VE Dİyarbakırla oynayacağı unutulmamalı..Takım maç da kaybedebilir buna da hazırlıklı olmak gerekiyor...Yapılacak gereksiz eleştiriler ve takımı göklere çıkarmalar bir takımın önündeki en büyük engeldir...Önce izleyelim...Sonra konuşalım....
elin e agzina yuregine saglik hemserim oyle guzel yazmissinki dusuncelerime rehber olmussun aynen katiliyor ve destekliyorum bu yorumunu