.............................. ......Akın.................... .
Abdurrahman......Aubey........ .Murat......Ferhat
van heerden......Taider.........İb rahim....Agbetu
.............................. .Erman........................
.............................K amanan......................
Normalde bonservisi yetişse kesin Keita oynasın isterim İbrahim'in yerine ama sanırım yetişmeyecek. Yine normal şartlarda İbrahim şahin ve Mehmet Yıldız sakat olmasa Kamanan tek forvet koymazdım çünkü tek forvet oynayamıyo adam. Yanında illa güçlü bi topcu olacak o zaman performansı yükseliyor. Petkovic'i ilk yarı ki kötü performasından sonra biraz dinlendirmek lazım diye düşünüyorum. Ayrıca Hayrettin de olsa Faruk da olsa benim sol kanatta ki tercihim Ferhat olurdu.. Hata yapsada arkasında durmak lazım genç oyuncu sonucta ve bundan önce zorlu maçlar için hiç hazır tutulmadı. Her hafta banko sahada olan futbolcuları gördük ne hatalar yaptılar.. Ayrıca ben son zamanlarda Yasininde performasını begeniyorum. Hırslı oynuyor. Erman oynamasın diyenlere de gülüyorum. Bizim bu yıl en istikrarlı futbolcumuz Erman hatta geçen sene ki takımda Murat yerine Ermanla takviye edilse eminim şampiyonluk yolunda daha avantajlı olurduk. Trabzonda Alanzinho + colman'ı durdur trabzonun işi bitti.. Onlar bu sene ryh gibi oynayan Sezer'e umut baglamış