Alıntı:
yorgun(58) Nickli Üyeden Alıntı
ben bu maçta kazanacagımızı hiç zannetmiyorum giresun trabzon maçları sonrası hiç bir ısık görmedim takımda bursada çok formda gidiyor gol atamasalarda gol yemiyorlar
|
bende kazanacagimizi hic sanmiyorum,nedeni ise,bu teknik adamla biz anca küme düseriz,ucuz etin yahnisi anca bu kadar olur adam geldi takima bisey asilamamiski,takim daha paslasmayi bilmiyo bu adam takimi nasil calistiriyo onuda aklim ermiyo,daha ayaga pas veremiyoruz,bari onu yapamiyosun hoca bari adam adama oynat takimi,yenemiyosan yenilmemeye oyna,bursada tarabzondaki gibi oynarsak zor gol bulmamiz gerek,en kötü gollü beraberlikle ayrilmaliyizki tur atlayalim,ama bursa o tölöransi bize göstermez,ertugrul salam kariyer pesinde bu maci kesin alacaz demis tabiki karsilarinda buldular kötü bi sivassporu,kuyruk acisini cikartacak gecensenelerin,yönetim eyer fener macindan puan alamazsak yeni teknik trektör arayislarina baslasa iyi olur,yoksa düsmanlari sevindireceyiz ikinci lige düserek,yoksa yönetimede artik kimsenin güveni kalmaz,saygilar bu benim görüsüm.