Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 22.10.2005, 22:39   #31
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1345 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Onur Kardeş,hakaret eden arkadaşım diyorsun iyi güzel.Bizim burada amacımız bir aile oluşturmak tek yürek olmak değilmi? Sonra benim şahsi yazılarıma bakabilirsiniz,aşağılıyıcı bir şey varsa ben artık daha buraya yazıda yazmam,ve girmemde.Benim uslubum genelde yapıcı olumlu bir ortam oluşturmaktır.200 ye yakın mesaj yazmışım kontrol edebilirsniz.Sonra ortaya bir fikir attık olur yada olmaz sadece bir fikirdi. Sonra dernekten Mustafa Bey cevapta yazdı.Tamam haklısınız dedim.Madem öyle bir kural varsa pankart olayıda olmasın. Ve sizin ortak metniniz olan yazıyı e-mail yoluyla yollayalım dedik.Olay artık burada kapanmıştı.Ve sizin arkadaşınızıda tanımıyorum yazışmamızda olmadı hiç onla.Ve onunla ilgisi olamayan benim yazımı alıntı alarak altına hakarete dayalı sözükler kullanmış. Onur Kardeş bizde Sivas'lıyız Sivas'ımıza bir zarar gelmesini nasıl isteriz.Bakın eleştiri olacak ama şurada sizinde yazdığınız uslup sanki,küçümserlik havasıyla eline 1 milyon ve kalvyeyi alan felan alan gibi sözcüklerle bu nedemek oluyor? Bu sitedeki insanları biraz küçümsemek değilmi sizce? Dernekden olabilirsiniz çok güzel.Başarılar arkadaşım. Ama lütfen biraz kuşbakışıyla değil hoşgörü ve kişilere daha olumlu yaklaşırsanız seviniriz.
"İYİ BİR DOST BULMAK YILLAR SÜRER AMA,KAYBETMEK BİR SANİYE"
Saygıalr
EWET ARKADAŞIM VE UYARACAM ...KİMSEYİ KÜÇÜMSEMEK GİBİ DE BİR NEYİTİM YOK..HERKES ALLAH KULU ,HERKES BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU KİŞİLER İÇİN YAŞIYOR..AMA SEN BİLMEZSİN BURDA NE TİPTE İNSANLAR VAR..BUNLARLA UĞRAŞIYOZ..KONUYU BİRAZ DAĞITLAIM..SİVASSPOR' A DESTEK İÇİN KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZ VAR KATILIRSANIZ SEVİNİRİM..BİLETLER ELDE KALDI...VE BU BİLETLERİ ERİTMEK İSTİYORUZ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bilirkişimiz Derneğimiz
Alt 23.10.2005, 03:02   #32
SAVASCI
Yeni Yiğido

SAVASCI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SAVASCI isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Bilirkişimiz Derneğimiz

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
Arif bey kim olduğunuzu ve hangi memlekette olduğunuzu bilmiyorum...Ama Sivastaki bazı olaylardan habersiz olduğunuzu ve tribünle alakalı konularda yeterli bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum...Siz derneklerden bişr açıklama beklediniz bizde açıklamamızı yaptık..Hala olur olmaz yorumlarda bulunuyorsunuz...Biz gerektğinde Sivasımızın ve Sivassporumuzun hakkını sormasınıda biliriz...İllede pankart açalım ve Sivasspor bu sebebten ceza alsın diyorsanız bu haftaki Diyarbakır maçına bekliyoruz ...Gelin ve pankartınızı açın...Klavye başında ahkam kesmeyin...Tamam iyi bir Sivassporlu olabilirsiniz ama Sivas dışında olduğunuz için biraz bilginiz bu konuda kıt anlaşılan...Eğer benimle irtibata geçmek isterseniz ve gerekli bilgileri almak isterseniz telefonum şu;0-543-3737699..

Saygılarımla.....

ben konuya biraz fransızım ama anladığım kadarıyla medyada sivasa az yer verilmesinden şikayetçi olan bi grup var ve bu grup bu konuyla ilgili pankart açılmasını istiyor dernekdeki saygıdeğer abilerimizde buna haklı olarak karşı çıkıyorlar..bencede böyle bi protesto yapmak sivasa zarar verir dernekteki büyüklerimiz yönetimle irtibatlı kimseler bu konuları bizden daha iyi bilirler hele hele sivasta yaşamayan sadece mustafa abinin dediği gibi klavye başında ahkam kesenlerden dahada iyi bilirler.herkeze saygılar....

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur
SAVASCI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 09:28   #33
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

mustafa abime katılıyorum
herkes bir iş yapacaksa sivasspora zarar wermesin lütfen
bu işi bilenlere sormak lazım
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 11:30   #34
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 999 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serkan20m Nickli Üyeden Alıntı
mustafa abime katılıyorum
herkes bir iş yapacaksa sivasspora zarar wermesin lütfen
bu işi bilenlere sormak lazım
Mustafa abine bizde katılıyoruz.Mustafa abin gerekli açıklamayı yaptıktan sonra biz şehir dışında olduğumuz için bazı konuları bilmediğimiz için hak verdik.Sivasspora zarar değil yarar vermekti niyetimiz.Bu kadar sorun yapmayın lütfen genç arkadaşım.

Saygılar
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2005, 11:39   #35
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
SAVASCI Nickli Üyeden Alıntı
ben konuya biraz fransızım ama anladığım kadarıyla medyada sivasa az yer verilmesinden şikayetçi olan bi grup var ve bu grup bu konuyla ilgili pankart açılmasını istiyor dernekdeki saygıdeğer abilerimizde buna haklı olarak karşı çıkıyorlar..bencede böyle bi protesto yapmak sivasa zarar verir dernekteki büyüklerimiz yönetimle irtibatlı kimseler bu konuları bizden daha iyi bilirler hele hele sivasta yaşamayan sadece mustafa abinin dediği gibi klavye başında ahkam kesenlerden dahada iyi bilirler.herkeze saygılar....

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur
Biz sadece bir fikir önerdik. Bunada dernek yönetimi karşı çıktı.Bizde tamam dedik hepsi bu .Başka bir konu yok arkadaşım.Neden Sivasa zarar verme gibi bir niyetimiz olsun. Sadece biz şehir dışında olduğumuz için bazı şeyleri dernekteki arkadaşlar kadar detaylı bilmediğimiz için sonra gerekli açıklama yapıldıktan sonra olayı anladık.Bu konuyu daha fazla tartışmanında bir anlamı yok bence. Zaman birlik zamanı zaman Sivasspor için kenetlenme zamanı.
Herkese saygılar
Alt 23.10.2005, 11:57   #36
eren1
Gast

Alıntı:
Mustafa abine bizde katılıyoruz.Mustafa abin gerekli açıklamayı yaptıktan sonra biz şehir dışında olduğumuz için bazı konuları bilmediğimiz için hak verdik.Sivasspora zarar değil yarar vermekti niyetimiz.Bu kadar sorun yapmayın lütfen genç arkadaşım.

Saygılar
abi iyi niyetli olmuş ola bilirsin ama konuları çok uzatıyon
Alt 23.10.2005, 12:25   #37
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
abi iyi niyetli olmuş ola bilirsin ama konuları çok uzatıyon
Sağolasın. Anlayabilmen için arkadaşım.
Alt 23.10.2005, 14:20   #38
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:

Saygılar
güzel abim bende sana bişey demedim zaten aynı şeylerin bir daha yaşanmaması dileğiyle
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2005, 00:15   #39
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1345 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

ARİF ABI KONU UZADIKÇA UZAR ..SENDEN BİR RİCADA BULUNDUM ABI..KOMBİNE BİLET ALARAK KATKIDA BULUNACAKMISIN SİVASSPOR KLÜBÜNE...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2005, 09:24   #40
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
ARİF ABI KONU UZADIKÇA UZAR ..SENDEN BİR RİCADA BULUNDUM ABI..KOMBİNE BİLET ALARAK KATKIDA BULUNACAKMISIN SİVASSPOR KLÜBÜNE...
Ben İstanbul'da kalıyorum.Sivas'ta olsaydım memnuniyetle alırdım.
Selamlar