Evet burasi savas alani degil,fakat ne yazikki savas alanina ceviren kendini bilmezler sahada yerlerini aliyorlar.Ben macin ozetini su saatlarde(23:30 hollanda) Teleligde seyretim,Mehmet Yildiz'a soyliyecek cok sey var fakat bukardesimiz kulaklari sagir gozleri kor,ve yonetim ondanda kor be kardasim bul bu adami ve bunun gibilerin yerine oyuncular burunlari surtsun,sen daha yeni sahalara donmus sun senin ne hakkin var orada kaleciye saldirip yumruk atmak ve ardindan da yumrugu yiyip nakavt olmak,yakisiyormu be kardesim sen bir camiayi temsin ediyorsun,kendine ceki duzen ver,2veya 3 mac ceza alacaksin,nerede kaldi senin takima takviyen,bu zarardan baska birsey degil,Sen mudahale etmesen belkide Deniz'li 10 kisi kalacak olayi baslatan kaleci Ozden fakat cigirindan cikaran Mehmet'tir,biraz sakin olun kardesim onunuzde daha 14 hafta var,en onenlisi bak beni yasi mayista 49 kendimi bildimbileli icimde Anadolu takimlarinin surekli basrili olmasi dilegi ve hasreti var senin gibi kendini bilmez uc bes densizin yuzun den senelerdir,hasretiz yeter be kardesim kendinize ceki duzen verin sizlerden den de buyuk biri var bunu unutmayi,Sivas camiasinda bu sitem ve kizginlik dolu yazimdan dolayi ozur diler,basralirar dilerim.