Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ve kaptan olaya el koydu!
Alt 09.03.2010, 21:22   #31
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ve kaptan olaya el koydu!

ben şunu anladım SİVAS SAHIPSIZ MI KALDI mçyıldız tamm güzel bi davranış takımı ne derece motıve eder bilinmez ya hoca ve fınal YÖNETİM NERDE yazık şampıyonlua oynayan bizleri bu şekılde laıştıran YÖNETİM NERDE
Alt 09.03.2010, 21:28   #32
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Lächeln Cevap: Ve kaptan olaya el koydu!

Kaptan olaya elkoymak için çok geç kalmadınmı,ya sizden şampiyonluk beklemiyoruz.alacağınız 5 galibiyet ya ,çokmu zor 2 içerde 2dışarda maç kazanın biraz sıkın kendinizi ,ben size güveniyorum düşmek aklımın ucundan geçmedi geçmeyecek.hocaya yardımcı ol ligi tanımıyor.hoca zitaya, rahmana,agbetuya,ermana,daha fazla şans vermesini söyle duygusallıkla ,küsmekle ,birşey olmaz,alın size şans antalya,gençler,kazanın ligde kalalım,hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız,yeterki sivassporun futbolcusu olduğunuzu hatırlayın ,birazdaha fazla mücadele verin sonuca yansıyacaktır.hepinize bolşans diliyorum.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.03.2010, 21:29   #33
Bestepeli-58
Acemi Yiğido

28 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 Bestepeli-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Güzel bir uykudan sonra gözyaşı.....

Sevgili Mehmet kardeşim, iki yıl boyunca bize Sivaslı olmanın gururunu yaşatanların arasında belki de en büyük katkı senin... Güzel Sivasımızı severken sen ve arkadaşların bize güzel ve anlamlı bir hediye verdiniz. O da Sivassprumuzun şampiyonluk yarışının içinde olmasının hikayesi... Bu öyle bir hikayeydiki, dedik ki; Sivassporumuz bu iki sene de olmadı ama önümüzdeki kısa zamanda Şampiyonluk yaşayacak... Öyle alıştırdınız ki bizi...Şımarık çocuklar gibi şendik, çok Sivaslı olan ama az Sivassporlu olan O büyük kentte ( İstanbul) sizden bahsetmek sizden konuşmak ne güzeldi.... Üsküdar ın kahvehanelerinde Sivassporlu olmanın gururunu yaşadık. Mahmut Abi, İhsan Abi, Haldun kardeşimizle Sivassporlu aradık sokaklarda bulamadık... Ama önemli değildi be kardeşim; 50 trabzonlunun 150 beşiktaşlının arasında maçlarımızı izledik.... Senin yüzünden trabzonlular la çok tartıştık, öfkelendik, ne de olsa Sivassprumuz du.... Herkes memleketini severken biz seni biz Sivassporumuz u bırakamazdıkkk...Daha yüzlerce uykusuz ve öfkeyle geçen yüzlerce İstanbul hikayesi eklenebilir buraya....

Çocuklar yavaş yavaş Sivassporlu olmaya başlamıştı kardeşim Mehmet....İstanbuldan Sivas a geldiğimde (Ekim gibi) beni en çok gururlandıran tablo Sivas ın ara mahallerinde Sivasspor forması taşıyan çocuklardı.... Geçen hafta sonu maça geldiğimde ise gördüm ki, bu formalı çocuklar azalmış be Mehmed im...

Mehmet kardeşim burada geriye dönüp bu takımın niye bu hale geldiğini tartışmanın anlamı yok... Şampiyonluğu kaybettiğimizde güzel bir uykunun güzel bir rüyanın gözyaşı vardı gözlerimizde....

Ne olur bu takıma ve bu taraftara gene o güzel uykuları ve güzel rüyaları gösterin... Tabi ki, öncelikle bu takımın bu ligde kalması için üzerinize ne düşüyorsa yapın... Bunu gelecekte Sivasspor formasını taşıyacak çocuklar için yapın, bunu Tüm Sivaslılar için tüm Sivassporlular için yapın YAZI İÇİN TEŞEKÜRLER KARDEŞİM HERŞEYİ ANLATIYOR yanlız sitede mehmet yıldıza laf atanlar var mehmet yıldıza laf söylemeye kimsenin hakkı yok o herkesten daha fazla sivaslıdır adamdır o para için bu takımı satmadı bu hoca hazır olmadıgı halde oynatıyor mehmeti bu adam hoca falan degil mehmet yapsın kadroyu yoksa düşeriz bütün yetkiyi mehmete verin büyük kaptan iş gene sana düşüyor allah ayaklarını kuvet versin
Bestepeli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Bestepeli-58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.03.2010, 23:50   #34
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yürek den oynamak ıstiyo pres yapmak gerekiyo inanmak gerekiyo korkmamak gerekiyo Aldn paranın hakkını vermek gerekıyo ama bu kadro dagıldndan berı bunlarn hıc bırı yok Kaptan
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı oquzh4n58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.03.2010, 00:47   #35
MUTLU İTİK
Yeni Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MUTLU İTİK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

şu yapılan yorumlara baktımda hep suçlu karşımızdakileri ya futbolcuları yada teknik adam ve yönetimi suçlamışız. Biriside oradan denizli ve diyarbakırlı futbolcuları örnek göstermiş be kardeşim önce o adamların taraftarlarına bak be ölüyü dirirltiyor adamlar neredeyse düşmesi kesinleşmiş olan denizli taraftarlarıdır takımlarını kamçılayan ve yükselişe geçiren her hafta aynı seyirci topluluğunu 4 Eylül Stadında görmekten bıktım çekirdek dostu futbolun ve sivassporun düşmanı ve bugünlere gelmesindeki sebepleri her hafta kendisi sivasspor taraftarıyım hiçbir maçı kaçırmıyorum diyen halkımızdır. Önemli olan maça gitmek değildir yürekten takımını desteklemek ne hataları olursa olsun adamlarında duyacağı şekilde çoluk çocuklarına varana kadar küfürler edip morallerini düşürmemektir.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010, 09:41   #36
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Bu gidisata son vermeyecek inanmiyorum. Oyunu iyi oynyr kaybedersin ama bursadan ye beldeiye farki kacirsin sendd motivasyon yapmaya calis ne gülünc durum allah bizim futbolculara akil sonrada bol bol sans ver rakip defansa da bol bol sanssizlik ver ozaman mehmet efendinin dedigi olur.....
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010, 16:36   #37
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI

büyük kaptan sen en dogrusunu yapiyon amahep böyle söyliyorsunuz üzgün felan filan ondan sonra da daha iyi olmiyo bizim takim kosmuyor
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010, 21:21   #38
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DEGERLI HEMSERILERIM SEZON BASI TRANSFER EDILEN ERMAN YASIN UGUR KAVUK KADIR GIDEN ERSEN MARTIN IBRAHIM SAHIN GIBI FUTBOLCULARIN NE FAYDASI OLDU TAKIMAKI HALA SINIRSIZ SANS VERILIYOR TAKIMIN OZELLIKLE BU FUTBOL ACIZI ERMAN ACEBA BASKANIN AKRABASI FALANMI KI BU SINIRSIZ HAKLARA SAHIP ERMAN GELENEN KADAR BULENT UYGUN VE FUTBOLCULAR ARASINDA HICBIR SORUN YOKKEN O GELDI VE HOCAYA KAFA TUTMAYA BASLADI VE ARDI GELDI BIZ BU FUTBOLCULARDAN KURTULMADIGIMIZ HICBIR MACI ALAMAYIZ HELE HELE ANTALYA MACINI ALMAK GIBI BIR BEKLENTIM SAHSIM ADINA BEKLEMIYORUM KIM HADI DUSUNELIM KIM DEFANS YAPACAK KIM ATAK OYNAYACAK HANGI FUTBOLCUMUZ HANGISIYLE ANLASIYOR HANGISI DIGERININ ACIGINI KAPATIYOR HOCA DIYE ALIP GELDIKLERI HERIF NE IS YAPIYOR COK DAHA ACIK KONUSACAGIM BU DUSUSU YONETIMDE ISTIYOR TARAFTAR HARIC HERKES GIDISATTAN MEMNUN EGER MEMNUN OLMASA BIRI BIR CABA GOSTERIR BASKAN BASTA OLMAK KAYDIYLA KIMSE SIVASSPORUN LIGDE KALMASI ICIN BIR CABA GOSTERMIYOR BUNUN ALTINDA NE VAR BIZ BILMIYORUZ AMA GORULEN BU VE COK NET
YUKARDA BIR ARKADASIN SOYLEDIGI GIBI BAKIN DIYARBAKIRLI FUTBOLCULARA NASIL AGLIYORLAR GORDUK DENIZLININ KALECISINI HAYATINI KOYDU BIZDEN UC PUAN ALABILMEK ICIN BIZ SIZDEN BUNUDA ISTEMIYORUZ CIKIN MUCADELE EDIN YENILIN ONUR DUYARIZ AMA SIZ SAHAYA CIKMADAN TESLIM OLMUSSUNUZ ALLAH CANIMI AL DIYORSUNUZ HOCASINDAN TUT FUTBOLCUSUNA KADAR SIZ MUCADELE EDENLERIN UMIDI YOKKI BIZ SIZDEN NE BEKLEYELIM BIRDE CIKIP SU MACI ALACAGIZ BU MACI ALACAGIZ DIYORSUNUZ ACEBAAAAAAAAAAAAAAAAA ACEBAAAAAAAAAAAAA
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2010, 22:38   #39
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KAPTAN İYİDE NE OLCAK HALİMİZ ZOR İŞİMİZ GİDİŞAT KÖTÜ YA BİRAZ OYNAYIN YA YOKSUNUZ YOK
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 00:02   #40
yoLLcu_
Yeni Yiğido

yoLLcu_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 yoLLcu_ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kaptana güvenimiz sonsuz ondaki hırsın çeyregi futbolcularımızda ve teknikdirektörümüzde olsun yeter ama malesef.Hayrettinin dışında savaşan 1 tane futbolcu söleyin.muhsin hoca takımda kim iyi oynuyosa oyundan alıyo ve bir sonraki hafta da oynatmıyo bunlar olan şeyler.Kötü olan şey yönetim bu takımın 2.lige düşmesini istiyo aksine iddaa eden varsa söylesin sezon başladıgından beri takım 3 pas yapamıyo ama kimse hiçbir yönetici ve başkan azını açıp konuşmuyo.Yani işin aslı sivasspor yönetim olarak kararını vermiş...
yoLLcu_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kaptan, koydu, olaya