Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 21.03.2010, 18:00   #31
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
'Umut insana en büyük kötülüktür,çünkü işkencenin devam etmesi demektir' demiş adamın biri. Önce biraz abartılı gelmişti bu söz ama meğer Sivassporumuzun bugünü için söylenmiş adeta.
Umutlu olmayı gerektirenler:
1) Ligde matematiksel olarak kalma ve düşmeme umudumuz hala var.
2) Topçular adam gibi oynar, iyi yönetilirse maç kazanabilirler
3) Muhsin hoca istifa eder, Erman gibi bazı topçular süresiz kadrodışı kalırsa olabilir.
İşte bu nedenlerden taraftar olarak bize yapılan işkence , düştüğümüz kesinleşene yani 3-4 maça kadar devam edecek.
Merak ediyorum,Muhsin istifa etmez,takımda sert önlemler alınmazsa hangi taraftar stada gelecek artık. Ben bir daha bu hocanın yüzünü bile görmek istemiyorum, bazı futbolcularımızın da keza.
Yediğimiz ilk golden önce maratonda kenardan Erman topa bas, adamı kovala, pres yap, kaldır ......nı diye bağırmaktan bittim. Birazdan da golü yedik. Bir oyuncu ancak bu kadar gafil, umursamaz olabilir. Nasıl oldu da oynattı bunu anlamadım.
Devre arasında sahada Cihan ve Murat ısınıyorlardı,bir ara top saha kenarına gelince topu almaya gelen Cihan ve Murata şut çekmelerini söyledik,Murat elini iki yana açtı, yedeğim baksana der gibi. Cihan niçin kaç maçtır 60.dakikalarda oyuna giriyor. Kamanan hazır değil, niye sokuyorsun, ya da neden hazırlayamıyorsun? Rahman ,Harun , Yunus neredeler, niye hazır değiller?
Keita,Hayrettin,Dağaşan ve Abdurrahman istekli oynadılar.Buna karşın Mehmet Yıldız çok kötüydü, Sedat,Yasin defansta boğuşmaktan ileri çıkamadılar.
İlk yarı hücumda iş yapamadık, Mehmet Yıldız 28 numaralı oyuncunun kucağında bütün maçı geçirdi,İbrahim Şahin Mehmetle anlaşamadı,boş alanlara kaçamadı,oyundan çıkmayı haketti. Abdurrahmanı çıkarması hataydı, ayakta kalan bir oyuncumuzdu, alkışlarla kenara geldi.Hakemler zaten taa en yukarlardan talimatı aldılar biliyorsunuz yapmaları beklenenleri yaptılar.
Bugüne kadar hep destek dedim ama artık bu hoca ve bu oyuncularla 'YETER!'diyorum. C.tesimizi Pazarımızı verelim,ailemizle gezmek,dinlenmek dururken,yenileceğimizi içten bilerek ama belli etmeyerek maçlara gelip bağıralım destekleyelim,tokadı yiyip gelelim.Artık yeter,böyle gitmez.
Gardaş önce sana maç yorumunu yapmandan dolayı çok teşekkür ediyorum...Diğer yiğidolar yorum yapmasalarda CANLARI SAĞOLSUN ben maçı yine yorumlayacağım...Bu takımı amaatöre düştüğünde bile dış sahada 4 Eylüle ,Yıldızeliye karşı oynarkende gözlerim yaşlar içinde destekledim..Ömrümün sonuna kadar da destekleyeceğim....GELELİM MAÇA:1.DEVRE:Hoca aslında maça 1-2 oyuncu hariç doğru 11 le çıkmıştı...İlk yarı maç genelde kontrolümüzde geçti...Bu maça bana aynı Manisa maçını hatırlattı..O maçta da ilk yarı bu şekilde olmuştu...G. birliği bu maça kazanmaktan ziyade 1 puan için gelmişti..Çünkü maç boyunca defansif ve kontrollü oyun oynadılar...Oyunu kendi yarı alanlarında kabul edip kontrataklarla sonuca gitmeye çalışıyorlardı.Taraftar maçtan ve takımdan umudunu kesmiş; yiğido gençlik hariç herkes sus-pus oturdu.. Tatsız tutsuz bir maç oynandı....ilk yarı 3 tane pozisyonumuz vardı..Bir takımda oyun sistemi oturmamışsa,kanatlar çalışmıyorsa,bazı oyuncular sahada koşmuyor,mücadele etmiyorsa,kaleye şut atılmıyorsa atılacak gol de mucizelere ve ölü toplara kalır...İlk yarı geçen seneki takımdan Yasin,Keita,Erman dışında 8 oyuncu oynadı..Keita orta sahada koşmadık yer,basmadık alan bırakmadı..Keita koştu;İ. Dağaşan ve Erman resmen yattı..Abdurrrahman 3-4 maçtır yeni oynadığı için hiç hazır değildi;kaleye 1 tane orta yapamadı...Hayrettin elinden geldiğince iyi mücadele etti;kademelere girmeye çalıştı...M. yıldız hala eski formundan çok uzak..İ. Şahin ise tam bir komedi..İbrahim o kadar kötüydü kü takımın adeta el freni gibiydi...İlk yarı hakemler de çok kötüydü..Biz vip te yan hakemle aynı hizad maçı izledik..Yan hakem çok kötüydü;her verdiği karar aleyhimize oldu..MAÇIN KADER ANI 1:Kanattan yapılan ortada G. Birliği defans oyuncusu havada topa elle tokundu;bu hareket dünyanın her yerinde penaltı hakeme göre ise çarpma,pozisyon devam dedi kara gömlekli arkadaş...Bu pozisyona penaltı çalınsa belki taraftar da oyuncu da heyecena gelecek ve maç çok rahat geçecek..Yine kanattan 2 pozisyon yakaladık ama M ehmet ve İbrahim ağır kaldılar...Onların golu şu tesadüfe bakın son 2-3 maçtaki gibi yine 20. dak. larda geldi..Gol ,istanbul maçında yenen golün 1 e 1 kopyası gibi..Bu dak. da orta sahadan Sedat ve Yasin in arasına atılan bir topta Mustafa P. kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve golü atıyor..2. DEVRE:Takım 2. devreye sağlı sollu atatklarala iyide başladı..Bu devre yakalana 2-3 tane de gol pozisyonumuz da var..Cihan ve Kamanan'ın girişiyle takım yine tek kale oynuyor;rakip sürekli kapanıyor biz yükleniyoruz..Sahanın en kötülerinden Musa adeta tel tel dökülüyor;ne top oynuyor,ne pas atıyor..Adeta rakibin 12. oyuncusu gibi..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.03.2010, 18:00   #32
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu futbolcularla, bu hocayla ve bu yönetim anlayışı ile düşüşümüz kesinleşti. Ben artık zerre kadar düzeleceğimize inanmıyorum. Bugün itibariyle de bu kadro için artık kalan haftalarda yorum yapmanın, kafa yormanın gereksiz olduğuna inanıyorum.

Haziran'da yeni transfer sezonunun açılması ile birlikte Bank Asya'da oynayacağımız kadronun şekillenmeye başlayacağı süreçte sitemizde yine renklerimizin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Ben sekiz haftalık ara veriyorum! Bu karaktersizlere dokuz ay sabrettik ama bir sekiz hafta daha dayanamayacağım. Haziran başı gibi, yeni transfer sezonu ile birlikte ve Temmuz ayında da Bank Asya için hazırlık maçlarında görüşmek üzere.

Şimdilik hoşça kalın!
ben senin gibi bu işin peşini bırakmayacağım bunlara hesap soracağım bu rezilik böyle devam ederse bank asyada kalacağımızı sanıyorsun amatöre kadar düşeriz bu hocadan kurtulursak belki düşmeyiz biz bu melmeketi sokakta bulmadık onun için mücadeleye devamedeceğim
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 18:02   #33
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kendi sahasında 1 puan bile alamayan acizler topluluğu...Utanın! D.bakırdan,Denizliden,Manisada n,Kasımpaşadan örnek alın.Kanser hastası gibi gözümüzün önünde eriyip gidiyorsunuz.Bank Asyaya düşünce çoğunuz çekip gideceksiniz.Zaten kalmanız ayıp.Geriye kalan enkazla bırakın tekrar süper lige çıkmayı bank asyada tutunmanın hesaplarını yapacak bu takım.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 18:03   #34
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 18:05   #35
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eroldeger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dost lar hadi hoca rezalet ya yönetime nediyeceğiz aylardır takımdiye bir şey yok otada bureziliği görmü yorlarmı takımda bir oyuncu var onuda hoca oynatmıyor o oyuncu ismini bilmiyorum ama nosu 80 zenci o hariç hepsini kovmaklağzım bu yönetim ve hoca bu saaten sonrabirşeyveremez hepsinin istifa etmesilağzımbunların kabiliyeti bukadarmış demek
Arkadaşım bilmediğin şeyler hakkında yönetime saldırma Bülent'i yediniz şimdi sıra yönetimde mi?Mecnun Başkanı küstürürsek süper lige çıkmak için 40 yıl daha beklememiz gerekir lafını iyi ölç 5-10 yl verip maça geliyorsun o adamlar milyarlarca para veriyorlar bu memlekete karşılık beklemeden.
Alt 21.03.2010, 18:14   #36
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Değerlendirmeye Devam:MAÇIN KADER ANI 2:Kamanan önce kanattan yapılan ortada kaleciyle karşı karşıya kalıyor;yaptığı kafa vuruşu kalecinin kucağında..sonra Maçın en net pozisyonunu yakalıyor Kamanan:Sağdan gelen topta kaleciyle altı pasın içinde karşı karşıya kalıyor;pozisyon o kadar net ki tam istediği sol ayağıyla vuruşu o kadar zayıf ki kalecide kalıyor top..Ayrıca Cihan'ın ceza sahasının dışından curuşunu kaleci Serdar son anda kornere çeliyor.. son 20 dak. yine doldur boşalta dönüyor;biz kaleye dolduruyoruz defansları çıkarıyor;2. yarı nerdeyse bu şekilde geçti son 20 dak..ATAMAYANA ATARLAR KURALI DEVREYE GİRİYOR:Yakaladıkları bir kontra topla oyuna 2. yarı giren oyuncu Hurşut topa vuruyor,top direkten dönüyor, kalecimiz yerde dönen top Brezilyalı oyuncuya çarparak boş kaleye gidiyor..MAÇIN OLAYLARI...Maratonda ve Kale arkasındakiler VİPTEKİ OLAYLARI BİLMİYORLAR..2. Yarı Vipteki bazı tarftarlar maçı izlemeye gelen Milletvekillerine MİLLETVEKİLİ UYMA SİVAS'A SAHİP ÇIK! şekilinde protestolar yaptılar..Bu protestolar 2. devre boyunca devam etti..Polisler taraftarları uyardılar..Bu maçta da umduğumuzu bulamadık..ALLAH Sonumuz Hayır Etsin!
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 18:17   #37
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hoca kötü yönetemiyor takımı,futbolcular da kötü berbat oynuyorlar.Bu işte herkesin toparlanması lazım.
Alt 21.03.2010, 18:26   #38
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

değerlendirecek bişey yoksezon başı bülent ve yönetim sıçtı takımın içine bıraktı artık düştük. bankasyanın yolunu tuttuk bu oyuncularla bu oyunla bu fikstürler ligde kalamayız artık son 3 maçımızda en az 6 puan almalıydık. rüya bitti.
Alt 21.03.2010, 18:32   #39
ekonomist
Yeni Yiğido

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 ekonomist FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

görünen köy kılavuz istemez,artık bank asyada da tutunamayız,yazıklar olsun.Haftaya bir süprüz yapıp gaziantepi yenin diyecem nerede vah halimizeiyazık oldu sivas a
ekonomist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2010, 19:22   #40
adalı harun
Yiğido

167 Mesajına 318 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 adalı harun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yav bu takıma devre arası gelenler nerede
işe yaramayacaktı niye alındı bu transferlerden alınan komisyonlarla kimlere peskes çekildi
ayıp utasnmanız olçsa birdakika topçusundan yönetimine kadar biriniz durmaz
noldugu belli olmayan bülent sizle dalga geçti bütün iyileri komisyon karsılıgı sattı
yerine bu fasonlaRI ÇAKTIBİZE
utanın sizin imparator dediginiz bülenti
EFSANE BAŞKAN OSMAN SEÇİLMİŞ takımın ruhunu bozuyor diye sutlamıştı
siz ne yaptınız TAKIMIN TAPUSUNU HATA NERDEYSE SEHRİN TAPUSUNU VERDİNİZ
O NE YAPTIÜÇ BEŞTANE KENDİNİ TOPÇU SANAN ÇAPULCUYUNAN SAMPİYON LAR LİGİNDE SİZİNLE DALGA GEÇTİ
SİMDİ SIRA BANK ASYA ONDAN SONRA KOCELİNİN DURUMU GİBİ
İŞ İŞTEN GEÇMEDEN ADAM GİBİ BİR HOCA GETİRİNDE ÜÇ BEŞ MAÇ ALIP LİGDE KALALIM
KİMSENİN HADİNE DEGİL BİR SEHRİN ONURU İLE OYNAMAK
BAŞKAN UYAN
ÜÇ BEŞ MAÇ SONRA SİVASLIYIM DİYE GEZEMEYECEKSİN
SEHRİN ONURUNU KURTAR ONDAN SONRA SENDE DEFOL
DİYARBAKIR BAŞKANINDAN ÖRNEK AL AÇLIK İÇERİSİNDE ADAM TAKIMI LİGTE TUTUYOR SEN SAMPİYONLAR LİGİNE GİDEN TAKIMI LİGDE BIRAKAMIYORSUN
ÇIKTA BİR ÇİFT LAF KONUŞ
SİVASLI DOGDUK SİVAslı ölecegiz
inadına sivas
inadına yiğido
adalı harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı