gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı
'Umut insana en büyük kötülüktür,çünkü işkencenin devam etmesi demektir' demiş adamın biri. Önce biraz abartılı gelmişti bu söz ama meğer Sivassporumuzun bugünü için söylenmiş adeta.
Umutlu olmayı gerektirenler:
1) Ligde matematiksel olarak kalma ve düşmeme umudumuz hala var.
2) Topçular adam gibi oynar, iyi yönetilirse maç kazanabilirler
3) Muhsin hoca istifa eder, Erman gibi bazı topçular süresiz kadrodışı kalırsa olabilir.
İşte bu nedenlerden taraftar olarak bize yapılan işkence , düştüğümüz kesinleşene yani 3-4 maça kadar devam edecek.
Merak ediyorum,Muhsin istifa etmez,takımda sert önlemler alınmazsa hangi taraftar stada gelecek artık. Ben bir daha bu hocanın yüzünü bile görmek istemiyorum, bazı futbolcularımızın da keza.
Yediğimiz ilk golden önce maratonda kenardan Erman topa bas, adamı kovala, pres yap, kaldır ......nı diye bağırmaktan bittim. Birazdan da golü yedik. Bir oyuncu ancak bu kadar gafil, umursamaz olabilir. Nasıl oldu da oynattı bunu anlamadım.
Devre arasında sahada Cihan ve Murat ısınıyorlardı,bir ara top saha kenarına gelince topu almaya gelen Cihan ve Murata şut çekmelerini söyledik,Murat elini iki yana açtı, yedeğim baksana der gibi. Cihan niçin kaç maçtır 60.dakikalarda oyuna giriyor. Kamanan hazır değil, niye sokuyorsun, ya da neden hazırlayamıyorsun? Rahman ,Harun , Yunus neredeler, niye hazır değiller?
Keita,Hayrettin,Dağaşan ve Abdurrahman istekli oynadılar.Buna karşın Mehmet Yıldız çok kötüydü, Sedat,Yasin defansta boğuşmaktan ileri çıkamadılar.
İlk yarı hücumda iş yapamadık, Mehmet Yıldız 28 numaralı oyuncunun kucağında bütün maçı geçirdi,İbrahim Şahin Mehmetle anlaşamadı,boş alanlara kaçamadı,oyundan çıkmayı haketti. Abdurrahmanı çıkarması hataydı, ayakta kalan bir oyuncumuzdu, alkışlarla kenara geldi.Hakemler zaten taa en yukarlardan talimatı aldılar biliyorsunuz yapmaları beklenenleri yaptılar.
Bugüne kadar hep destek dedim ama artık bu hoca ve bu oyuncularla 'YETER!'diyorum. C.tesimizi Pazarımızı verelim,ailemizle gezmek,dinlenmek dururken,yenileceğimizi içten bilerek ama belli etmeyerek maçlara gelip bağıralım destekleyelim,tokadı yiyip gelelim.Artık yeter,böyle gitmez.
|