BURSAdan selamlar gonderiyorum yiğido gardaşlarıma
macın özetini yorumlardaki adresten izlemekle yetindim
sivasta olsam da izleseymişim dedim kac kere
diğer macların ozetlerinin yerini de paylaşmanız bizim için iyi olur
maca gelince;
macın yıldızı:tüm takım demek isterdim; ama yasin ile petkoviç nazar boncuğu olmaya devam ediyor bu takım için(güzel adlandırma diyorlar sanırım edebiyatta

) MEHMET YILDIZın oyununu cok begendim sakatlığın etkisini atlatmış eskiden biraz daha hantal kalıyordu ama artık eski güreşçi kimliğini yakalaması

takımın mücadele gücünü artırdı hem de golden cok asist yapmayı düşünmesi kaptana yakışır hareketler
HAYAL KIRIKLIĞI: PETKOVİÇ yıl boyunca gelene yok demedi AKIN daha cok şans bulmalı maalesef kaleci fazla yetiştiremeyen bir ulkedeyiz .gol pozisyonunda ise ileri cıkmasını anlamadım (gerci yasine güvenmedi o da bizim gibi )Yasin :
yorum yapmaya gerek duyulmamıştır hala nasıl kadroya giriyor merak ediyorum AUBEY MUHSİN hocayla beraber gitti mi neden oynamıyor hala anlamış degilim
göze carpanlar : CİHAN takımı haftalardır attıgı gollerle sırtlıyor iyi form tuttu gol attığı maclarda kritik puanlar aldık aynı verimi defansımızdan da bekliyoruz
KAMANAN artık daha bir istekli oynuyor.denizli macında izleyebilmiştim sanki gitmek isteyen oyuncu gibi oynuyordu elimizde tutmamız lazım
maca genel olarak bakarsak şanssızlıklarımız daha fazlaydı kacırılan goller direkten donen toplar oldu.iki tarafın da verilmeyen penaltısı olduğunu düşünüyorum.
nasip gelmeyince ümitlerimizi ileri haftalara taşıdık kasımpaşa nın defans ağırlıklı oynamasının arkasında ne vardı merak ediyorum yılmaz hoca acık futbolu tercih ediyor genelde BU SİVAS ESKİ SİVAS DEĞİL KORKAK OYNAMIYOR ARTIK mücadele ruhu takımımızı tetiklemiş önümüzdeki yıl için ümit aşıladı bizlere
oyun hamleleri için net bir sey goremedim ama Mesut hocanın düşündüğü şey yanlış değildir heralde.bu şekilde oynayacaksa yasini kadroya almasın yeter