Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 20.05.2010, 16:43   #31
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Tek amacı Sivas'a hizmet olan değerli başkanımız Rüştü ELMAS'a hak etmediği sözler söylenmiştir bu konuda derin üzüntü içerisinde oldugumu şahsım adına belirtmek istiyorum.

Bizim amacımız her zaman Sivas'a ve Sivasspor'â hizmet olmuştur. Sivasspor ile alakalı hiç bir site yokken Sivasspor hakkında en ufak bir satırı bile taraftarlarımız bulamazken Sivasspor.com önce binlerce şimdi ise milyonlarca Sivaspor taraftarına hizmet ediyor olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Kuruldugu günden bu güne kadar hiz zaman rakibi olmamış bir çok taraftar sitesi tarafından da örnek alınan bir konuma gelmiştir.

Gerek yurt içinde gereksede yurt dışındaki milyonlarca Yiğidonun sesi olan Sivasspor.Com önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonrada varlığına devam edecektir.

Sahıslar ve İsimler asla Sivasspordan büyük olamaz burda tek amaç vardır oda Sİvasspor'a hizmettir.

Çok sevdiğim Mecnun Başkanımın doğruları farkedeceğine yürekten inanıp bu konuda ki fikrini gözden geçirmesini rica ederim.

Son olarak Rüştü ELMAS başkanıma bir sözüm olacak ne durumda ne şekilde olursa olsun her zaman samimiyetinize yürekten inanıyorum.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2010, 17:27   #32
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu konuyu hiç uzatmadan sitenin ismi degişebilir ancak yönetim neden böyle basit işlerle ugraşıyor anlamak mümkün degil.bu tür konular sonuçta sivasspor a zarar verir uzatmamak lazım el gün ne der ya ayıp valla.bu işi fikret beymi yapıyor ?kim yapıyorsa iyi etmiyor.eger işin içinde iş varsa o başka.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2010, 17:48   #33
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BEN 4 SENEDİR BU SİTEDETİM,RESMİ SİTEYE HİÇ GİRMİYORUM BİLE,BU NEDEN KAYNAKLANIYOR ÇÜNKÜ BEN BU SİTEYE GÜVENİYORUM BURADA TAM BİR AİLE ORTAMI VAR,TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR.COM
Alt 20.05.2010, 17:56   #34
koz58
Acemi Yiğido

koz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben bu sitenin kuruluşundan beri buradayım ve şimdiye kadar ufak tefek şeyler haricinde bir hatalarına rastlamadım.Burada bir reklam görmedim ufak bir gelir kaynağı görmedim.Hatta bildiğim kadarı ile bu yarışma ödüllerini bile Rüştü bey vermişti.Sivasspor neyin peşinde anlamış değilim bırakında bu şekilde devam etsin.
Resmi bir taraftar sitesi istemiyoruz,resmiyet bizi bozar ve diktatörlük sistemimi yapmak istiyorsunuz?Önce Sivassporu kontrol altına alın daha iyi olur bu şekilde arkanızdaki taraftarıda kaybediyorsunuzda haberiniz yoktur.
Ben şimdiye kadar yönetimin iyi idare edildiğini düşünüyordum,ama görüyorumki bunlarında derdi taraftarıda kendi kontrolleri altına almayı düşünüyorlarmış.Bunu taraftar nasıl kabul eder iyi bir düşünmek gerek.
Sizlere kimler danışmanlık yapıyorsa,onlarla acilen yolunuzu ayırın yoksa yarin sizinde koltuğunuz tehlikeye girecektir.
Bu Sivassporun açıklamasını okuyan bir yabancı ne düşünür?Sivasspor kendi derdini bırakmış taraftarın tek tarafsız sitesini kontrol etmek istiyor ve taraftarın sesini kesmek istiyorlar demezlermi?
Sempatizenlerimiz ne düşünür bunu duyunca...
Yönetim için ne düşünürler?
koz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı koz58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2010, 18:03   #35
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Yönetimin amacı milleti resmi siteye çekip para kazanmak. Kulüp başındaki şahıs artık çok anipatik oldu durduk yere taraftarla neden papaz oluyorsun ki işine baksen.

Resmi taraftar sitesinin 50 katı üye var burda. O resmi site ilgi görmüyor diye burayı almaya çalışıyor. Sivasspor.com yönetimi olarak herşeyi ispat edecek belgelerimiz bulunmaktadır. Dava açmaları durumda kaybedecekleri açıkca belli. En fazla isim hakkını alabilirler.

Yönetim taraftarı rahat bırak
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2010, 18:09   #36
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bence de yönetim tamamen haklı.. sen başka bir şirketin ya da kurumsal yapının ismini bu kadar yıl kullan bak bakalım ne oluyor.. eğer site kendine güveniyorsa isim değiştirerek yola devam edilebilir.. YÖNETİME KATILIYORUM..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda burakkova'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2010, 18:15   #37
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
burakkova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence de yönetim tamamen haklı.. sen başka bir şirketin ya da kurumsal yapının ismini bu kadar yıl kullan bak bakalım ne oluyor.. eğer site kendine güveniyorsa isim değiştirerek yola devam edilebilir.. YÖNETİME KATILIYORUM..
gardas o zaman her takimin bütün taraftar siteleri baska isim alsin. Ligdeki her takimin ismi ile bir taraftar sitesi var onlarda sorun olmuyoda bu siteye gelisinmi sorun oluyo, onca yildir var bu site simdimi sorun oluyo anlamadim valla dertleri ne yönetimin
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58Taraftar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2010, 18:16   #38
koz58
Acemi Yiğido

koz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
burakkova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence isim değil yapılan hizmettir önemli olan.Eğer sadece isim olsa Antu.com bu kadar güçlü olmazdı.Bordomavi.net bu kadar güçlü olmazdı?
Eğer hizmet olmasa bu kadar başarılı olabilirlermiydi?Demekki herşey isim değilde hizmetmiş.
Burası hangi ismi alırsa alsın bu hizmet olduğu sürece burası yine en büyük taraftar sitesi olacaktır.
Site yönetiminin yerinde olsam başka bir isim alırım ve dahada bağımsız olurum ve bu şekilde kendi markanızı büyüterek gelecek için antu.com gibi büyük bir marka olursunuz..
koz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı koz58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2010, 18:17   #39
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

2001 yılından buyana internet ortamında Yiğidolara hizmet veren, kamuoyu tarafından taktirle izlenen ve bu güne kadar Sivasspor aleyhinde olan her durumda tavrını Sivasspor’dan yana kullanan Sivasspor.Com yine tavrını Sivasspor’dan yana kullanacaktır. Kulübün resmi yayın organı olmayı kabul edemeyiz. Kulüp binalardan, koltuklardan ve yöneticilerde oluşuyor olabilir ancak Sivasspor sadece bu fiziki objelerden oluşmuyor. Biz taraftarın sesiyiz ve böylede olmaya her türlü baskıya rağmen devam edeceğiz. Tek sesli ve tek merkezli anlayışı Sivasspor’un faydasına bulmuyoruz. Çok seslilikten yanayız, gerektiğinde eleştiride yapılabilecek ve yanlış tavırlarda doğru soruları soracak medya kuruluşuna Sivaspor’un her şeyden fazla ihtiyacı olduğuna inanıyoruz.

Biz kulübümüzün bu teklifini tüm kamuoyu önünde reddediyoruz. Reddimiz, Sivasspor'un menfaatinedir. Reddimiz Sivassporumuz ve kulüp yöneticilerimizi sevdiğimizin, saygı duyduğumuzun ve onların menfaatini düşünüyor oluşumuzun en açık delilidir. Bilmelidirler ki bizim sunmuş olduğumuz ve kendilerinin de takdir etmiş olduğu seviyeli, kaliteli ve birleştirici ortam dönüp dolaşıp Sivasspor kulübüne hizmet etmektedir ve etmeye devam edecektir. Sadece yakın çevrenin, eşin, dostun yönettiği ve bol bol dalkavukluk bulunup yapıcı eleştiriden uzak kalan basın, yayın, medya organlarının o kurum veya kuruluşları veya liderleri felakete sürüklediği bir gerçektir. Bağımsız bir taraftar sitesi Sivasspor kulübünün menfaatinedir. Zaten bugün kulübümüz yönetimi tarafından yayınlanan bildiride de bu gerçek vurgulanmıştır.

.............................. ..
Burda kimseden taraf değil ve kimseyede düşman değilim burda yazacaklarımı iyi okuyun bu siyteye 2005 yılında üue oldum ve o dönem Sivasporumuz Süper lige çıkdı İstanbuldaki Sivaslılar olarak bir araya gelmeye başladık toplantılar yaptık ve sonuçta istanbulda bir dernek kurduk.

İSYANBUL SİVASPOR TARAFTAR DERNEĞİ KURUCULARINI MERAK EDENLER İÇİN LİSTEYEİ EKLİYORUM BU LİSTEDE Rüştü elmas Mehmet çağlayanda verdı dernek öyle böyle bişeyler yapıyordu sonuçda bir karar alındı yönetim değişti sonra 2009 yılında yapılan iftar yemeğinde yaşana tartışma sonucu İSTANBUL DERNEK OLARAK O an yönetimde olan rakadaşlarla karar aldık ve dedikki biz bir tarfatar derneğiyiz kimseyle bir sorunumuz olmaz com veya com.tr bizim için aynı dedik ve ne yaparız dedik www.istder.com'u kurduk neydi bu istder istanbul tarftar derneğinin ısa adı olan istderdi peki o siteyi açtıktan sonra ve com.tr üye olduktan sonra sayın com yetkileri ve kurucularımzdan olan arkadaşlar bizim açtığımız hangi konuya destek ve teşekkür etmişlerdir burdan lütfen yazın ve lafımın arkasındayım resmi taraftar sitesi olamz ama siz resmi olmayana bile karşısınız bu işin içinde başka iş yoksa neden 2001 yılında bütün sivassporla ilgili site isimlerini satın aldınız bunun bir nedeini varmı sizinde dedğiniz gibi herkezin dalkavuğu vardır ama ben kendi doğrumu yazarım kimsenin dal kavukluğunu yapmam yapanada karışmam

Birlik ve beraberlikten söz etmek ne kadar doğru acaba

www.istder.com bu ismi bile burda kabulenmeyenlerlemi birlik olacak yoksa bir resmi alıp istder yazdığım için bana atılan meilmi sizin resminizi kullandım diye bana ihtar gönderiyorsunuz sizi

SİVASSPOR LOGOSUNU İZİNSİZ NİYE KULLANIYORSUN?

BANA GELEN UYARI MESAJI

Sitemizin giriş sayfasında yayınlanan introlarımızı kopyalayarak facebookta ve başka sitelerde kendi imzanızla kullandığınız tespit edilmiştir. Kendi emeğimizle yapıp yayınladığımız introlarımızı ancak bizim imzamız ve iznimizle kullanabilirsiniz. Lütfen uyarımızı dikkate alınız aksi taktirde başka tedbirler alma yoluna gideceğiz.

KULLANDIĞIM YER www.istder yani sizin birzamanlar kullandığınız dernek

''İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği'' kuruldu.
15 kurucu üye tarafından kurulan derneğin başkanı
Mustafa SÖNMEZ oldu.

Sönmez;
''İstanbul' daki hemşehrilerimizi, Sivas' ımıza ve Sivasspor' umuza
sahip çıkmak için, bir çatı altında toplamayı amaçladık'' dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun OTYAKMAZ' ın ve Kulüp Yönetiminin
bilgisi dahilinde kurulan derneğin Kurucu Üyeleri ve Yönetim Kurulu aşağıdaki gibidir.

KURUCU ÜYELER :

1. Murat ŞAHİN..............(İşadamı - Sivasspor Kulüp Yöneticisi)
2. Mustafa SÖNMEZ........(Halkla İlişkiler Uzmanı)
3. Alper KAHVECİOĞLU...(Avukat)
4. Hakan DEMİREZEN......(Satış ve Pazarlama)
5. Erdal GÜLER...............(Jeo. Mühendisi)
6. Orhan ÇALIŞKAN........(Muhasebeci)
7. A.Süleyman MAHİROĞULLARI...(Mimar)
8. Mehmet ÇAĞLAYAN....(Galerici)
9. Mehmet F. ÇAPRAZ.....(İşadamı)
10. Rüştü ELMAS............(Yönetici)
11. Ümit ÜNAL...............(Mimar - İst.Valiliği Gen.Sek.Yrd.-İBB Başk.Danş.)
12. Hakan ÖZPINAR........(Esnaf)
13. Recep YÜKSEL..........(İst.Valilik Personeli)
14. Muharrem PEKTAŞ....(Üniversite Öğrencisi)
15. Osman GÜNAY..........(Üniversite Öğrencisi)

BUNLAR KURUCU ÜYELERDİ BİR ZAMANLAR!
Alt 20.05.2010, 18:19   #40
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
58Taraftar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardas o zaman her takimin bütün taraftar siteleri baska isim alsin. Ligdeki her takimin ismi ile bir taraftar sitesi var onlarda sorun olmuyoda bu siteye gelisinmi sorun oluyo, onca yildir var bu site simdimi sorun oluyo anlamadim valla dertleri ne yönetimin
gardaş bunu sorun haline getirmemek lazım.. sivasspor.com ne kadar para eder biliyor musun.. ve isim tescil hakkı da kulüptedir.. isim değişikliği ile yola devam edilebilir.. iki tarafında birbirini anlaması lazım.. işe profesyonel ve mantıklı bakmalı.. bu kulüp için gerekirse herşeyimizi veririz diyoruz da bir site isminden mi vazgeçemiyoruz.. bence MECNUN başkana helal olsun..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adalet, asib, avrupa, basın özgürlüğü, çok seslilik, demokrasi, duyurulur, hukuk, kamuoyu, kamuoyuna, rüştü elmas, saygıyla, sivasspor, taraftar, taraftarın sesi, yiğidolar, özgürlük