Cevap: Tshabalala Sivasspor'a mı ?
sence 500,000€ azmi para !!!
500,000€ veren 1,5000,000€ versin pinti olmasin,
size bir atasözü: NE EKERSEN ONU BICERSIN,
ucuza transferi kapatacam diye, NE OLDUGUNU GECEN SENE HAZIRLIK MACLARINDAN LIGIN SON 7 HAFTASINA KADAR GÖRDÜK.
ikide birde bana örnek olarak GS,FB,BJK,TS gibi takimlari örnek vermeseniz olmaz yani,ne yani ...tek taraftari diye baska takimlar kaliteli transfer yapamazlarmi, parasimi yok saniyorsunuz , borca girer gine o adami alirdim , ligteki paralar onu 1 senede telafi ederdi ,heleki sampiyonlar ligindeki paralari konusmuyalim...
gecen sene hepimiz sahit olduk, SivasSpor gibi bir takim 2 sene kil payi bu sampiyonlugu kaciriyorsa , onun üstünede Bursaspor Sampiyonlugu aliyorsa
BENIM ICIN 4 BÜYÜK TAKIM DENILEN,, BIR KOCAMAN FIYASKO VE EFSANE OLMUSTUR.
zaten sizin gibi düsüncesi olan insanlar yüzünden SIVASSPOR nerdeyse gecen sene ligden düsüyordu, Büyük denilen agabi takimlar kesenin ucunu biraz gösterdiydi , bagazi insanlar hic görmemis gibi cok güzel ,cok iyi fiyata verdi diye bilica ve onun gibi bürsürü cok iyi futbolcular bitpazari fiyatina giti.
hadi gidinde bilicayi geri getirin bakalim ,aldiginiz fiyata geri vereceklermi aceba !!!
3-5 mil€ asagi alabiliyonmu acaba.....
eli cebine varipda BÜYÜK DÜSÜNEN BÜYÜK OLUR ,
eli cebine girmiyorsa kücük düsünende , her zaman kücük kalir, ve evden kapiya cikamaz,
|