Alıntı:
58CeZa58 Nickli Üyeden Alıntı
peki mehemt aurelio yu brezilya istedimide bize geldi
yada kazimi ingiltere istedimide bizi tercih etti hayir
kendi ülkelerinde oynama sanslari olmadigi icin
kazim yari türk
mehmet aurelio da kac senedir türkiyede futbol oynais dilimizi ögrenmis ehrseyi biliyor kültürle alakasi yok
milli takimda oynamak benim icin ayni akserde kendi ülken icin savas mak gibidir nekadar gurbetci olsak bile bende almanyada kalyiorum ben yinede türkyiede oynardim
ve mesutu biz istedik türkiye milli takimi cagrdi oda almanya da oynamak istiyorum dedi bitti bu olay
yani mehmet aureliyoyla ve kazimla bir edemeyiz
onlar kendi ülkelerinde sans bulamadigi icin birazda türkyieyle baglantisi oldugu icin bicin ülkeyi secdiler
mesut ama gavur diye
|
bak hemserim ben mesutun avukati degilim ama adama gavur deyipte günahini olsun alma,o gavur dedigin mesut her maca dua ile ciktigini biliyormusun,mesut profesyonelce davrandi ve alman takimini secti,neden biliyormusun birgün dünyanin en büyük takimlarinda oynamak icin birde türk milli takiminda gelecek görmediyi icin.ve bu görüsünde haksiz olmadigi ortaya cikti.türk milli takiminin gelecegi yok ve mesut simdi realde oynuyor.o bizim futbolcular gibi gece külüplerinde zaman gecirmiyor futbolu kalbiyle oynuyor.bizimkiler ay yildizli formayi giyerkene isteksiz oynuyorlar asil bunlari tartismaliyiz mesutu degil.
bizim futbolcular simarik oldukca bunlardan birsey olmaz,bir mac iyi oynasalar kendilerini dünyanin en iyisi saniyorlar sonra 10 mac birsey beceremiyorlar.