Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı
benim yorumumu alıntı yaparak cevap yazmışsınız, gerçekleri söylemem acı mı verdi size, ben taraftar düzelene kadar söylüycem bizim taraftardan birşey olmaz. takım galip gelince stada gelirler (gerçi şampiyonluğa oynadığımız yıllarda galip gelince stadımızda boşluklar kalıyordu ama neyse), takım yenilince stadı boş bırakırlar, maç bitmeden stadı terkederler, yeniçeriler ve yiğido gençlikte olmasa hiç tezahurat yok, saymakla bitmez bu. gerçekler acıdır güzel kardeşim. biraz önce karşıyakanın maçını izledim, keşke bu taraftar bizde olsa diyesi geliyor insanın.
|
İzmir-Hıfzısıhha da yol kenarında büyük bir panonun sol ve sağ tarafında sivasspor loğosu bulunan bir yazı var." YİĞİDOLAR KİRAATHANESİ " .Temiz,düzenli ve sivasın nostaljik fotoları ile süslenmiş güzel bir yer.Sivaslılar arasında izleyen olmadığından açılmayan Liğ TV vede Sivasspor maç yayını.
Ülke ekonomisine hiç bir katkı sağlamayan ,nufusun % 85 kısmının kamudan emekli veya çalışanı olup, kırk gözden ağlayıp yastık altına ha bire para istifleyen bir memlekettir Sivas.
Atatürk'ün "Ne mutlu Türküm diyene " veciz sözünden hareketle Sivasa ve Sivasspora gönül vermiş olanlar Ne mutlu Sivassporluyum diyerek sıra dışı olmanın keyif ve mutluluğunu hissetmeli vede Sivasspora sahip çıkmalıdırlar.