Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Buca Maçı Kilit Maç
Alt 18.10.2010, 22:32   #31
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Buca Maçı Kilit Maç

Ben Buca maçının kilit maç olduğuna kesinlikle katılmıyorum...Diyelim Sivasspor Bucasporu yendi diyelim Sivassporun diğer haftalar için umut vereceğini kim iddia edebilir?Kimse sivassporun bu maçta galip gelse bile diğer maçlarda da galip geleceğini iddia edemez...Bucaspor şu anda ligde çok mu iyi durumda çok mu maç kazanmış ki Bucaspor maçı kader maç ilan ediliyor...Gerçekler acıdır arkadaşlar takım tamamen dibe vurmuş,bitmiş durumda ;moraller tamamen sıfır...Bu saatten sonra Bucasporu yensek bile bu takım diğer maçlarda yine zor gol atar ve çuvalla da gol yer..Kendimizi boşuna kandırmayalım Mesut Bakkal artık sivassporda dönemini bitirdi ve uzatmaları oynuyor;bana göre Mesut Hoca istifa etmeyecek çünkü kendi ederse tazminat alamayacak;sivasspor tarafından gönderilirse tazminatını alıp evine dönecek...HayalKafe bile hoca gidebilir diyorsa artık bu iş bitti demektir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.10.2010, 22:46   #32
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

3-Devre Arasında Sivasspor Kadrosuna Fenerbahçede Kötü durumda olan Bilica ve bir kaç isim (Bu birkaç isim hakkında bilgim yok) sivasspor'a kiralık gelebilir.
5-Bilica ve Karısının Sivasspor'a dönmeyi kabul ettigi gelen haberler arasında.

....
bu kismi dogru olabilir, sanirim boyle bir haber cikmisti, Bilicanin Fenerbahcede durumu iyi degil, daha dogrusu ozel hayatinda, eve gelmez olmus vs vs..

http://www.milliyet.com.tr/bilica-ya...79/default.htm

ama bilicanin gelmesi (ki boyle bir durum soz konusu ise) dogrumudur bilmiyorum...
Alt 18.10.2010, 23:18   #33
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla ben bizim bu takımın hiç bi takımı yenebileceğini düşünmüyorum artık.çünkü inanç diye bişey kalmamış,kendilerine güvenlerini kaybetmişler.
YA DA SADECE HOCAYI SATIYORLAR VE OYNAMIYORLAR.aklıma başka bişey gelmiyor
Alt 18.10.2010, 23:23   #34
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1210 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Muflis bakkal eski defterleri kurcalarmış..
Alt 18.10.2010, 23:36   #35
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hoca hatalarimizi görmedikce,galatasaray galibiyetini unutmadikca ,her hafta maglubiyeten sonra oynanan oyundan memnun oldukca,biz bucaspora karsida bu futbol anlayisiyla KAZANAMAYIZ
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 57 Mehmet'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.10.2010, 23:48   #36
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bucada bizden puan alır hoca boşuna duruyor işi zora sokuyor bu adam yav
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SempaticH'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.10.2010, 00:10   #37
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

bence bakkala fazla yükleniliyor.
asil sorun bence bakkal degil yönetimdir.
bakkal gider manav gelir ama göreceksiniz bu futbolcular degismedigi sürece hic bisey degismiyecektir..
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.10.2010, 00:22   #38
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Buca'yı yenmek hiçbirşeyi çözmeyecek bana kalırsa.Bu sefer çatlak büyük.Zaten kımse Buca'yı kolay kolay yenebılecegımızı dusunmesın,Buca kötü bi takım değil,Antep ile oynadıkları mac yanıltmasın takımın en onemlı bır cok oyuncusu macda sakatlık sebebıyetıyle oynayamadı.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.10.2010, 00:26   #39
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Buca'da yabancı kaosu

Giriş tarihi : 18.10.2010, Pazartesi 17:16Güncelleme : 18:48

Fırtına'nın transfer ettiği 8 yabancıdan bir tek kaleci Carlos sakatlanmadı

Bucaspor'un sezon başında transfer ettiği 8 yabancı oyuncudan 7'si geride kalan 8 maçta sakatlık kabusu yaşadı. Portekiz ekibi Rio Ave'den transfer edilen Angola Milli takımı kaleci Carlos Fernandez, yabancı oyuncular içinde sakatlanmayan tek futbolcu olurken, Tomas, Leko, Mendy, Dady ve Dahmane'nin ardından yönetim ve teknik heyet dün yeni bir şok daha yaşadı. Ülkesi Angola Milli takımından sakat dönen golcü Manucho'nun kasığında 19 milim yırtık, Gaziantep randevusunda kasığından sakatlanan Belçikalı defans oyuncusu Mulemo'nun çekilen MR'ında da kanama tespit edildi. Manucho'nun sahalardan en az iki hafta uzak kalacağı, Mulemo'nun ise Sivasspor ve İstanbul BŞB maçlarında oynamasının zor olduğu bildirildi. Bu arada Teknik Direktör Samet Aybaba, 2-0 kaybettikleri Gaziantapspor maçı sonrası futbolcularla toplantı yaparak rest çekti. Aybaba, Antep karşısında bekleneni veremediklerini, herkesin aklını başına toplaması gerektiğini vurguladı. Bucaspor'u kafasında bitiren oyunculara da kapılarının açık olduğunu dile getiren Samet Aybaba, performasını beğenmediği futbolcuların yerine altyapıdan 3-4 oyuncu alarak yola devam edeceği yolunda gözdağı verdiği öğrenildi. Öte yandan kurumsallaşma adına önemli adımlar atan Bucaspor'da yönetim, kulübün basın direktörlüğü görevine Göztepe'den ayrılan eski gazeteci Ünver Ergün'ü getirdi. ŞERAFETTİN ÇIRACI
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2010, 01:45   #40
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Pulurlu58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar mesut bakkal geldiğinde alkış tutuyorduk kurtarıcı diye. şimdi gitsin diyoruz. takım takım değil bu durumda kim gelse fayda etmez. eli kulağa attık yuvarlanıyoruz aşağı doğru. resmen gidiyoruz beyler. ne forumu ne yorumu. bu sene ne ankara var nede dıyarbakır. Allah sonumuzu hayır etsin. ya yönetim takımı gözden çıkardı yada federasyon. koskoca süper lig takımı bu kadar acemice yönetilmez ve bonservisi elinde olan futbolcukarlada bir yere varamayız.
herkes kendi adına konuşsun ben bakkalın geldiği haberini duyduğumda keşkelerle olmuyor ama keşke bakkal yerine başka bir teknikdirektör alsalardı dedim ve geçen sezon takım ligde kaldı ama bunu bakkal başarmadı bakkalın gelişiyle takımın çok büyük olmamak şartıyla takım yeni bir hava yakalamıştı hatırlarsanız mağlup durumdayken son dakikalarda gelen beraberlik gollerimiz vardı örneğin antep maçında son saniyede cihan yılmazın firikikden atmış olduğu gol gibi zaten golden sonra hakem maçı bitirmişti birde bizim berabere kaldığımız takımlara diyarbakırın mağlup olması bu takımı ligde tuttu

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir bana hiç kimse mesut bakkalın suçu yok mesut bakkal iyi bir hoca demesin geçen sezon son 8 hafta kalası gelmişti eğer iyi bir hoca olsaydı bu 8 haftadan en az birinde galibiyet alırdı bende derdimki tamam bu adam iyi bir hoca derdim deplasmanları geçtim kendi sahamızda kazanamıyoruz hiç takviye yapılmasın ilk 45 dakikada rakip takımı çözebilen oyunu okuyabilen bir teknik adam getirsinler bu kadroyla bu takım en kötü 10cu sırada tamamlar sezonu

kardeş kusura bakma mesajından alıntı yaptım bunun sebebide ben bu adamın gelmesini hiç istemedimki benim gibi düşünenlerde vardır illaki

SAYGILAR
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Bulut@ğlu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
buca, kilit, maÇ, maçı