Alıntı:
DaNGeR0uS Nickli Üyeden Alıntı
2. Yari oynanan futbol beni gercekten cook mutlu etti yenildik ama suan gercekten mutluyum gelecek vaat ettiler cunku.riza hocama ve oyunculara 2.yari oynanan oyun icin tesekkur ederim
|
aynen dediğin gibi kardeşim, çok garip yenildik ama içimde garip bir huzur ve mutluluk var!
sebebi ne biliyor musunuz, yenilsek bile koşan, mücadele eden, pas yapan ve gol atmak için saldıran bir takımınız olduğunda yenilgi size çok koymuyor. içinizde umut ışığı parlıyor, biliyrosunuz ki böyle oynarsanız en azından evinizdeki maçları kazanma ihtimaliniz yüksek, geleceği görüyorsunuz yani!
rıza hocam seni seviyoruz, en azından evimizde galibiyetler alarak ve deplasmanlarda beraberlikler çıkararak devre arasına ulaştır bu takımı, lütfennnn!!!
maç hakkında önemli bir iki tespit:
1) iki golde de akın hatalıydı, hele ikinci gol topu resmen izledi, insan bi uzanır yaaaa, yazık bunca emeğe... devre arasında adam gibi bir kaleci transferi yapılmalı veya alişan şeker akından ikinci kaleciliği devralmalı.
2) suarez her maç kesinlikle 90 dakika oynamalı ve sivas asla sadece mehmet yıldız'a dayalı tek forvet oynamamalı. bundan sonra mehmet yıldız - suzare ikilisiyle çift forvete oynamalıyız.
3) sivas'ın bu kötü dönemde en büyük kazanımı ziya'dır. bir buçuk yıldır felç olan sol kanadımızda ilk defa hatasız bir maç izledim, gözlerim yaşardı! hayrettin düzelse bile bu çocuktan forma kesinlikle alınmamalı, ziya her maç banko oynamalı. çocuğu çok beğendim yav, defansta yerinde müdahaleleri, pas alış verişini iyi yapması, gerektiğinde ileri çıkarak forvete destek olması, orta açabiliyor olması çok güzel. harikasın ziya! seni hep böyle görmek istiyoruz!
4) defansın göbeğinde diallo - ivanovs ikilisi fena değil, ancak daha iyi olmalılar. her iki golde de son vuruşları yaptırmayabilirlerdi.
kısacası ilk defa yenildiğimiz halde sitede mutlu yorumlar ve mutlu insanlar görmekten dolayı, kısacası sivasspor'u umutlu görmekten dolayı ben de mutluyum! yorumları gören galip geldik sanacak ama yenilsek bile adam gibi futbolu özlemişiz beeee...