Alıntı:
Ali Selim Nickli Üyeden Alıntı
Ne yapalım arkadaşım şimdi sen söyle sırtımızı dönelimmi motive etmeyelimmi söylesene bana SİVASSPORDAN BAŞKA neyimiz var o yüzden elimizdekilere destek verip bu takımı ligde tutmamız lazım aklıma bile getirmek istemiyorum ama ya bankasya da müadele edersek ne olacak ? Olacağı söyleyeyim 2. lig, 3.lig ve kulübün kapısına asma kilit vurulacak. Unutmayalım bu takımın başkanlığına kayyum ile gelindi yani durumumuz ortada o yüzden destek diyorum. İkincisi ise kimseyi yargılamıyorum yani söylemiş olduğun kimin haddi kelimesi olmadı anlıyormusun arkadaş birlik-beraberlik olma zamanı biraz daha sakin kafayla düşünüp ılımlı olma zamanı eleştirin içinde teşekkürler
|
Elbetteki destek zamanı, benim yazımı dikkatli okursan Rıza Hoca'ya ve Yönetime TAM DESTEK den bahsediyorum ve bu futbolculara da koşmadıkları sürece ve entrika çevirdikleri sürece destek verilmesinden yana değilim, çünkü koşmuyorsa satılık demektir, ara transfer döneminde bunların hepsini gönderip yeni bir takım kurulmalı, bunu Rıza Hoca'da ima etti Mecnun Başkan da ima etti, İBB maçındaki gibi gene kasten yenilmek için sahaya çıkarlarsa gene yuhlanırlar, kimse kusura bakmasın, bu taraftar kimlerin maçı sabote ettiğini anlayabilecek olgunlukta, adam gibi oynasınlar, BJK maçındaki gibi yenilsinler alkışı hak etsinler ama bir takım oyunların içine girerlerse kusura bakmayın bu taraftar saha aslında ne olup bittiğini görmeyecek kadar kör değil, tam desteğini hocaya ve yönetime verir bu oyuncuları göndertir.
Seçim oyuncuların, isterlerse gerçek oyunlarını oynarlar isterlerse de bu entrikalarına devam ederler, ilk yazımda yazdığım şeyi de tekrar ediyorum, senin haddin değil on binlerce insana yakışmadı demek
İBB maçında yönetime ve hocaya tavır koyan 9 adet oyuncu vardı, bunlar sanıyorki ipler kendi ellerinde, geçen sene Muhsin Hocayı nasıl gönderdilerse, Galatasaray'lı oyuncular Riijkard'ı nasıl oynamayarak gönderdilerse, EskişehirSpor'lu oyuncular nasıl oynamayıp Rıza Hoca'yı gönderttiyse biz de hem Rıza Hoca'yı hem de bu Yönetimi göndertiriz diye düşünüyor olmalılar.
Ama Rıza Hoca'nın ve yönetimin bu olaya tepkisi büyük oldu, gerekli ültimatomları maç biter bitmez verdiler, yenildikleri için değil, bilerek yenildikleri için.
Bu durumda bu oyunculara mahkum olmamak için tekrar ediyorum Rıza Hoca'ya ve Yönetime TAM DESTEK vermeliyiz, gerekirse ara transfer döneminde hepsini gönderecekleri konusunda hepsini sert bir şekilde uyardılar.