mac baslamadan önce çekilmiş bu resimler kale arkası doLuydu maratonda az bişey boşLuk vardı
evet biz istanbuldan geldik biz girdiğimizde maçın 7 dakikası oynanıyordu kale arkası ful dolu idi yanlız esas dikat etmeniz gereken takımın oyuncu tercihi burada çok büyük hata var bunlara dikat edin erman ısrarı 2 puğanımızı götürdü ivanos niye oynatılmıyor bunlara dikkatedin ve buradan yazın gerekli yerlere mesaj atın ben kimsenin düşmanı değilim ama gecekleride görüyorum erman 3 yıldır sivasda allah aşkına ne verdi sivasa bunlara dikkat edin seyirci güzel futbola gelir 3 yıldır hepkahır hep kahır kanserolmayamı gelsin lütven bilincli taraftarolalım hocamızın gözünden kaçabilir yönetimin gözünden kaçmış olabilir taraf tarın gözünden kaçmamasın kaçarsa allah muhafaza düşeriz
İlk koymam gereken fotoğrafları sona sakladım.Maça Yeniçeriler ile birlikte gitmek nasip oldu.Yolculuk esnasında cektıgım bı kac fotoğrafı da paylasayım.Araçtakı arkadasların hepsıne tesekkur ederım keyıflı yolculuk ıcın.Yolculuk süresince kulak mulak bırakmadılar,maça enerjılerı kalmaz dıyodum ama stadda da susmadılar. Maratondan gordugum kadarıyla zaten Yeniçeriler olsun Yiğido Gençlik olsun, Başkentlı Yıgıdolar ve İstder olsun bırleserek guzel bı trıbun yaptılar sanırım. Hepsıne helal olsun,haftaya Ankaragücü maçında da aynı sahneyi görmek isteriz. Sporaktıf'den bır program daha beklıyoruz destek vermelerı adına
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
helal olsun ziya, on numara adamsın! hep üstüne koyarak, daha çok çalışarak, tevzuyu elden bırakmayarak, büyüdükçe küçülmesini bilerek yoluna devam et!
Güven Abi Ellerine SaqLık Bu Deplasmanı Beraber Gecirdik Dönerken Yaşanan Bi Kaç Aksilik Dışında Güzel Bi Deplasmandı Biz Giderken Baqırdık Maçta Baqırdık Dönerkende Baqırdık Bi 90 Dk Daha Olsa Baqırırdık Güven Abi O Dereceee
Bu Konuda NAUGHTYBOY58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
[URL=http://img593.imageshack.us/my.php?image=1002470.jpg][/UR[/QUOTE]teşekkürler güven başkentteki taraftar sayımız sivas , istanbul ve diyer şehirlerden gelen taraftarlarla anca bu kadar şampiyonluğa oynadığımız yıllardada aynı kalabalık vardı
Bu Konuda yigidolar06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...