ben buradan sedatı kınıyorum hiçbir futbolcu takımın ve şehrin kaderiyle oynayamaz buna fırsat verilmemeli ya tersi olsa yenilsek ne olacaktı düşünmek bile istemiyom buradan hakemide kınıyom yanlı yönetiği için sivasspor hem konyayı hemde hakemi ve trabzonu yenmiştir sahada mücadele eden topçuları kutluyom sedatı kınıyorum başarılar yiğidommmmmmmmmmmmmmmmm
takımı tebrik ediyorum futbolcularımızın hepside büyük gayret gösterdi ve maçı kazandık rbu maçı rıza hoca kazandı takımı güzel motive ederek maçı kazandık dahada iyi olacağız bundan sonra inş
helal olsun, diallo yu yıllardır yedek bekletenler utansın bu adam orta saha hatta forvet bile oynar hepsi çok yürekten oynadı, yenilselerde bunları yazardım, çünkü yürekleriyle oynadılar, ziya kardeşim böyle devam et bozulma, ah sedat ah bu kadar emeğin olmasa başka şeyler diyeceğim, neyseki takım yendi
hepinizi alnınızdan öpüyorum yiğidolarım benim (sedat hariç) kaleden defansa orta sahadan forvete 10 kişi değilde 15 kişi gibi oynadık çooook iyi oldu YIGIDONUN AYAK SESLERI
ulan Sedat Allah belanı versin senin emi.. yazıklar olsun TAKIMIN YÜZ KARASI !!!... Şansal Büyüka bi yorum yapmıştı Lig Tv de ... '' Sivassporlu yöneticilerde Sedat çıktıktan sonra sırtını sıvazlıyorlar...Sanki doğru bi hareket yapmış gibi '' aynen doğru söylemiş helal olsun bir Sivaslı olarak Şansal hocaya.
Başta ramoviç vediallo olmak üzere hepsine teşekkürler birde sitemim olacak şu mücadeleyi önceki 3-5 maçtada yapsalardı da 5-6 sıra yukarıda rahat olsaydık kötümü olurdu?
Bu Konuda dedebali58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sivasspor aynı heyecanı yaşayarak aynı futbolu oynayarak istanbuldanda puan yada puanlar getirmeyi bilecektir. neden gençlerbirliği yeniyorda biz yenmeyelim. zaten istanbul takımlarından puan alırsaK KOLAY ALIRIZ.. anadolu takımları buu yıl zor. ama en çok trabzon denen takımı yenmelerini istiyorum. ikinci yarı mutlaka bunu yapın çocuklar. bize trabzonda hakaret eden sivas kümeye diye bağıran otobüsümüze işeyen soysuzlara hele hele 6-1 yenildiğimiz o kötü maçın rovanşını mutlaka alın. intikam ateşiyle kavrulun. acımız yerde kalmasın.