Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması
Alt 17.01.2011, 20:14   #31
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Kardeşim:
Stadla ilgili bir başka konuda Sivasa neden stad yapmayacaklarını yapsalar bile bunun ileriki yıllarda olacağının nedenlerini tek tek belirttim.Katılanda oldu karşı çıkıp tepki verende..Ben foruma Bursadan katılıyorum uzun süredir.Bursasporlu olduğumuz kadar da Sivassporluyuz.yanlız yaptığımız en büyük yanlış gerçeklerin farkına warmadan reel dışı düşünceleri hayata sokmaya çalışmaktır.Şimdi buraya bir sürü bir şeyler daha yazacağım yine bir çok kardeşim kızacak Herkez kendi şehrine harika büyük bir stad yapmak ister .Bunun kadar doğal bir şey yok tabi..Ama bunu isterken Sivas kentinde bazı şeyler kriterinde olmalı..belirli bir standart yakalanmalı..Kayseriye stad yaptılar bu sezonki kayseri bursa maçında biletlerini 1 tl yapıp içeri girene bedava yiyecek ve içecek werdiler.Buna rağmen o maçta stadlarını dolduramadılar.Şimdi mantıklı olarak düşünürsek o stadın kayseriye faydasımı wardır zararımı?35 bin kişilk statta 15 bin kişi...yarısı boş seyircisi zaten ayağa bile kalkmaz tezahurat yapmaz rakibi baskı altına almaz..v.s v.s..trabzon her ne kadar sewmesemde maçlarını 15-20 bin ortalamayla oynuyor nüfusu Sivastan az ama stadı dolu..Adamlar stat isteğini stadı doldurarak haykırıyor Benim kişisel grüşüm bir bolgenin bir şehrin takım taraftarı hakediyorsa stad yapılmalıdır.Bu soylemimden kimse yanlış anlamlar çıkartmasın iyi güzel anlamda ne kadar beynimde düşünce warsa Bursadan sonra Sivas için wardır herhangi başka bir takım için yoktur Sizler kadar Sivassporluyum ama Sivas halkı bir bütün olarak şimdiye kadar gozlemlediğim kadarıyla kendi şehrinin takımına tam anlamıyla sahip çıkmış değil...Şurada bana herkez katılmaz mı bırakın stadı daha tribün anlamında bir bütünlük sağlanmış değil..daha ortada oluşumu tamamlanmamış bir taraftar kitlesi war..Elbette tribündeki kardeşlerim ellerinden geleni yapıyorlar buna zerre kadar şüphem yok ama en ufak bir olayda tribün anlamında anlaşmazlıklar gozlüyorum bazı zamanlar..Yani soylemim şudur ki ortada 30-40 bin ortalama taraftarın organize hareketi yok ama stat isteği var..Bu gün bir stad ortalama 200 milyon dolar(bütün masraflar) Her yerde olduğu gibi bunu da dewlet karşılayacak tabi Peki Sivassporun kasasından hiçmi para çıkmayacak elbette çıkacak..Sivassporun acil hedefi stad değil futbol takımının acilen yenilenip onümüzdeki yıl we yıllarda tekrar şampiyonluğa oynaması olmalı stad olmamalıdır ...Herzaman soylemeye dilimin warmadığı soyleyenede kızdığım bank asya liginde olduktan sonra neyleyeyim stadı...Bu takımın acilen ayağa kaldırılması Sivasspor taraftarınında acilen organize olup stadını doldurması gerekmektedir..bunlar olduktan sonra bakın neler oluyor..Biz daha düne kadar ligin dibinde Sivassporu seyrediyorduk.Bank asyada mardinlerle oynuyorduk..ama taraftar her daim takımının yanında oldu şehir her daim takımına sahip çıktı elbette kentsel artılarımız sanayi artılarımızda wardı ama taraftarıda wardı.WE şampiyon olduk..stadda geldi cl de geldi..Bu gün az nce keny mıller le anlaştıklarını oğrendim (Glaskow rangers) Insua yı aldılar bütün bunları bana bir kaç yıl once soyleselerdi güler geçerdim ama şimdi oldu...37 yaşımın 32 si tribünde geçti Şuna yemin ediyorum şampiyon olduğumuz yıla kadar ben bir tek bursasporlunun bile staddan bahsettiğini duymadım herkez takımın başarısını iyi futbolunu istiyordu..Umarım anlatmak istediğim gerçekler içlerinde acı kawramlar olsada yanlış yonlere çekilmez..
kardeş sen bizim sitemizde yazıyorsun ben şahsen seni hiç kaçırmadan yazılarını takip ediyor okuyorum
bunuda yeri gelmişken söyleyim ben fanatik bir bursaspor taraftarıyım bursa şampiyon olduğu an arabaya atladım bayrağı kaptım şampiyonluk turu attım sivasda bursaspor için kavgaya girdim
benim için anadolu kardeşliği her şeyden önde gelir şu sitemimide yeri gelmişken söyleyim bende bir zamanlar bursaspor taraftar sitesinde sivasspor logosuyla yorum yapardım yediğim hakaretlerin haddi hesabı yoktu
sonra baktım bursaspor sempatim nefrete dönüşecek yazmayı bıraktım içerdeki her maçada bursaspor kaşkoluyle giderim
ayrıca bu sitede sana karşı olumsuz yazılarda oluyor bunu doğal karşıla en azından sizin sitede yediğim küfürlerin binde birini sana yapan yok buda sivas insanın asaletinden geliyor
yorumuna gelince evet biz bir trabzonspor değiliz bursaspor değiliz taraftar anlamında bir ankaragücü değiliz bu takımlar yıllardır süperligde biz 4. yılımızı geçiyoruz
ama her sene üstüne yüzde yüz koyuyoruz bunuda herkes görüyor
stadyuma gelince bana kayseriden örnek verme rizede ver nufusu 80.000 20.000 kişilik stad yapıldı onlar bizden daha çok hakedecek ne yaptılar
çoruma 25.000 kişilik stadyum yapılacak onlar bizden çok hakedecek ne yaptılar erzuruma yapılıyor ,urfaya yapıldı afyona yapılacak sana soruyorum stad yapılacak bu illerin türk futbolunda esamesi okunuyormu
bizim isyanımız stadyumda değil yıllardır gelen unutulmuşluk verilen sözlerin yerine getirilmemesi bizim stadyum aklımızda yoktu başbakan geldi belediye seçim öncesi kendi söz verdi
artık bizde bıktık verilen sözlerin yerine gelmemesinden bazı siyasi partilerin bizi oy deposu görmesinden
ama verdikleri söz bizim böyle ısrarımızla başlarına bela oldu olmayada devam edecek
seçimler yaklaşsın milletvekillerimiz kapı kapı dolaşmaya başlasın seçimler için sivasspor maçlarına gelsin bak ben o trübünde onları oturtuyormuyum bunada karşı çıkan babayiğit çıksın
nasılkı hamza yerlikaya osman kılıç trübünde yuhalandıysa aynı tepkiler devam edecek seçim öncesi stad projesi faaaliyete geçmesse
bizde şunu iyi biliyoruz seçim öncesi stadyumu kaptık kaptık kapamazsak bir 5 yıl daha stadyum diye birbirimizi yeriz
saygılar
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2011, 20:22   #32
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben sivasda yaşayan bir iş adamı olarak bu memleketten ekmek yiyen bir sivaslı olarak paradanda kaçmadım yenilecek bir yumrukdanda
bizim kuşağımız mücadele ortamında büyüdü her alanda vede duygularımızı düşüncelerimizi hemen hayata geçirmekti ideallerimiz
şimdiki kuşak ise sanal ortamda büyüyor bu gibi ortamlarda hiç birşey yapmadan klavye başında çok şey yapıyormuş gibi gözüküyor benim tepkim buna
şimdi ben burdan mesuta,fatihe,serhana desemki gelin antalya maçında bir protosto tertip edelim tüm taraftar gruplarıyla olmaz olamaz herkes ayrı yere çeker
ben hangi plartformada olursa olsun ateşde yanan hz.ibrahime su taşımaya razıyım vede varım
şimdi arkadaşım bu konuyu açtı sağolsun ama inan başbakanlığa meal atan 10 kişiyi geçmemiştir benim serzenişim bu

Daha da tanımam üstüne de yorum yapamam Duygularımın tercümanı olan söylem ve duruş budur işte.
Alt 17.01.2011, 21:42   #33
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yapılacak en dogru şey Başbakan sivas tan oy çıkarmamak emın olunkı anlıyacaktır.Her seçimde en buyuk oy kesımı sivastan çıktıgını bılıyoruz.bizler galatasary gibi yuhh çekmıyoruz.başbakanı desteklıyoruz fakat destegımızın karşısınıda bu şekilde görmekteyız....

Burada forum açmak yada sivasa ait özel tv kanallarında gazatelerde konuşmak yetersizdir

seçim zamanında sivastan oy çıkmazsa başbakana bakın görün stad nasıl inşaa ediliyor. asıl tepki odur..başbakan yapmak ıstese 1 EVET demesine bakar iş.fakat yapmıyor..

çünki nasıl olsa sivastan istedıgını alıyor.bizde buna karşı kendımızı seçimde gostermelıyız kendılerı çok ıyı anlayacaktır bizleriii...

SAYGILARIMLA.....
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.01.2011, 23:27   #34
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK

1) Stadyum konusunda Sivasspor taraftarlari ve Basin iyi bir kamoyu olusturmali.

2) Kapasite 35 000 olmali.

3) Görkemli bir Stad olmali.

4) Sivas Uluslar arasi Müsbakalara ev sahipligi yapabilecek konuma getirilmeli.

5) Bizim derdimiz Üzüm yemek, Bagciyi dövmek degil.

Sporu Politikaya alet etmek dogru degil, galatasaray taraftarinin durumuna düsmek bize YIGIDOYA yakismaz.

Suna oy verelim sunu söyle yapalimla olmaz.

Adam gibi bir kamoyu hazirlamak lagzim, sadece STADYUM icin degil, SIVAS in bir cok meselesi icin.

Sayin BASBAKANIMIZ Sivas a ne kazandirdi bunlari söyle kisaca bir siralamak lagzim.

Uluslararasi Havalimani
600 km Duble Yol
Kizli Tren pardon Hizli Tren.
Bölge Hastanesi
Agiz ve Dis Saglik Hastanesi
Teknokent
yeni Adliye Sarayi
Lojistik Köy projesi
Akdeniz - Karadeniz Liman Yolu
Bircok Okul, Yurt ve Fakulte
Ilcelerimize Hastaneler, Hükümet Konaklari, Adliye Saraylari vs.
Toplu Konutlar (TOKI)
Dogal Gaz
Su Aritma Tesisi
Yeni ikinci bir Beton Travers Fabrikasi
Icme Suyu aritma tesisi ve Baraji
Yagmur suyu kanalizasiyonu
Kati atik depolama merkezi
Polis Meslek Yüksek Okulu
Yüksek Hizli Tren Gar Kompleksi
Tarihi Eserlerin Restoresi
Yildiz dagi Kayak Merkezi
Köprülü Kavsaklar alt gecitler, üstgecitler.
Arkeloji Müzesi
Bircok Baraj ve HES projeleri
Tarim ve Hayvancilik icin mali destek projeleri.

Ve daha aklima gelmeyen nice projeler yapiliyor veya yapilmak isteniyor.

Stadyum konusuna gelince Basbakan sadece stadyum sözü vermedi, Olimpik yüzme havuzu, Kapali Spor Salonu gibi buna benzer yan tesislerde söz konusu.

Simdi Kamoyu yaratirken oy tehditi elbet güclü bir silah gibi görünse de geri tepen bir silah olabilir, Sivas tarihinde sadece Cumhuriyetin ilk yillarinda gördügü yatirimlara yakin bir kalkinma periodu icine girdi.

Simdi baska Iller böyle tehditler savurmuyormu, hemde nasil trabzonlular hala oy tehditi yapiyor, ama trabzonun 6 Milletvekili AKP de.

Trabzon neden Sivas dan daha büyük yatirimlari aliyor?

Bunun cevabini aramak lagzim, Sivas evladi Milletvekillerimiz yeterli Siyasi kültüre sahiplermi bir Bakanlik mertebesine gelebilecek konum da mi bunu sormak lagzim.

AKP den beklenen Secimlerde Sivas Milletvekillerinden birini Bakanlik yapabilecek konumda olan bir aday göstermeli bu adya sivas disinda yasayan biri bile olsa kesinlikle bir Bakan adayimiz olmali.

Istanbul daki BÜYÜK LOBIMIZ ve YURT DISINDAKI Lobilerimiz yeterli lobi faliyetleri yapiyorlarmi?

Lobicilik konusunda eksiklerimiz giderilmeli, yillardir söylenen Vakiflar ve Dernekler Birligi Kurulmali ve O zaman güclü tek bir agiz dan Kamoyu calismalari yapilir ise iste o zaman ses cikartir ve cok daha etkili oluruz.

Derneklerimiz bölünmüs gibi görünüyor, sivas in bircok etnik ve Bölge dernekleri var bunlarin hedefleri sürekli farkli.

Örnek: kimisi Susehrini Vilayet yapma cabasinda
kimisi farkli hedefler pesinde.

Böyle calisma elbet olmali, buna sözüm yok, ama ortak meselerimiz icin hic bir masa kurulmuyor veya bir calisma grubu olusmuyor.

Rahmetli Muhsini Kayib etdik öksüz kaldik.
Abdullatif Beyi anlamak ta hala zorlaniyorum, bir akademisyene pek yakisir isler yapiyor diyemem, bu kadar basit siyaset sahnesinde imaj kayibina ugramaliydi.

Uzgünüm, cok iyi bir siyasetci görüntüs var idi kendinde.

Sivas Selami bey gibi veya Hamza Yerlikaya gibi amatör siyasetcilerle temsil edilir ise ve gelecek secimler icin yine bir amatör liste AKP Merkezinden onaylanir ise iste gelecek yillarimiz gecen yillardan hic farkli olmaz belki de gelen gideni aratacak, o da olabilir.

Bizim güclü Siyasetcilere ihtiyacimiz var parti icinde ses getirebilecek ve SIVAS LOBISINI arkasina alabilecek bir LIDERE ihtiyacimiz var.

O zaman isler corap sökügü gibi gelir.

Ben yinede Stadyumun 35 000 kisilik kapasite ile yapilacagindan umutluyum,
Sayin BASBAKANIMIZ R. TAYYIP ERDOGAN bey SIVAS imizi cok seviyor, ve SIVAS in yeri Kalbinde farkli bundan eminim, kendisi herzaman SIVAS icin özel gayretler gösterdi bugüne kadar, bu sebepden kimse AKP oy vermeyelim diye ukalalik yapmasin bizim insanimiz kime oy verecegini cok iyi biliyor.

BIZE HIZMETKAR LAGZIM ÖTEKILERINI GÖRDÜK hangisi SIVAS da tas üstüne tas koydu BIZE MILLETIN EFFENDISI lagzim degil.
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ahmetcelik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2011, 23:56   #35
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

AHMET ÇELIK

Ben yinede Stadyumun 35 000 kisilik kapasite ile yapilacagindan umutluyum,
Sayin BASBAKANIMIZ R. TAYYIP ERDOGAN bey SIVAS imizi cok seviyor, ve SIVAS in yeri Kalbinde farkli bundan eminim, kendisi herzaman SIVAS icin özel gayretler gösterdi bugüne kadar, bu sebepden kimse AKP oy vermeyelim diye ukalalik yapmasin bizim insanimiz kime oy verecegini cok iyi biliyor.

Tabi canım çok sevıyor sivastan ayrılamıyor 3 sene geçtı aradan umut etmeye devam et sen AHMET ABİ.
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2011, 01:43   #36
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş sen bizim sitemizde yazıyorsun ben şahsen seni hiç kaçırmadan yazılarını takip ediyor okuyorum
bunuda yeri gelmişken söyleyim ben fanatik bir bursaspor taraftarıyım bursa şampiyon olduğu an arabaya atladım bayrağı kaptım şampiyonluk turu attım sivasda bursaspor için kavgaya girdim
benim için anadolu kardeşliği her şeyden önde gelir şu sitemimide yeri gelmişken söyleyim bende bir zamanlar bursaspor taraftar sitesinde sivasspor logosuyla yorum yapardım yediğim hakaretlerin haddi hesabı yoktu
sonra baktım bursaspor sempatim nefrete dönüşecek yazmayı bıraktım içerdeki her maçada bursaspor kaşkoluyle giderim
ayrıca bu sitede sana karşı olumsuz yazılarda oluyor bunu doğal karşıla en azından sizin sitede yediğim küfürlerin binde birini sana yapan yok buda sivas insanın asaletinden geliyor
yorumuna gelince evet biz bir trabzonspor değiliz bursaspor değiliz taraftar anlamında bir ankaragücü değiliz bu takımlar yıllardır süperligde biz 4. yılımızı geçiyoruz
ama her sene üstüne yüzde yüz koyuyoruz bunuda herkes görüyor
stadyuma gelince bana kayseriden örnek verme rizede ver nufusu 80.000 20.000 kişilik stad yapıldı onlar bizden daha çok hakedecek ne yaptılar
çoruma 25.000 kişilik stadyum yapılacak onlar bizden çok hakedecek ne yaptılar erzuruma yapılıyor ,urfaya yapıldı afyona yapılacak sana soruyorum stad yapılacak bu illerin türk futbolunda esamesi okunuyormu
bizim isyanımız stadyumda değil yıllardır gelen unutulmuşluk verilen sözlerin yerine getirilmemesi bizim stadyum aklımızda yoktu başbakan geldi belediye seçim öncesi kendi söz verdi
artık bizde bıktık verilen sözlerin yerine gelmemesinden bazı siyasi partilerin bizi oy deposu görmesinden
ama verdikleri söz bizim böyle ısrarımızla başlarına bela oldu olmayada devam edecek
seçimler yaklaşsın milletvekillerimiz kapı kapı dolaşmaya başlasın seçimler için sivasspor maçlarına gelsin bak ben o trübünde onları oturtuyormuyum bunada karşı çıkan babayiğit çıksın
nasılkı hamza yerlikaya osman kılıç trübünde yuhalandıysa aynı tepkiler devam edecek seçim öncesi stad projesi faaaliyete geçmesse
bizde şunu iyi biliyoruz seçim öncesi stadyumu kaptık kaptık kapamazsak bir 5 yıl daha stadyum diye birbirimizi yeriz
saygılar
Bu konuda yaptığım yorumlar sanki benim stadı istemiyormuşum gibi bir izlenim oluşturmuş.Ben sivasa stat yapılmasını herkesten çok istiyorum bunu bir soyleyelim...şimdi bir bizim isteklerimiz war birde yaparlarmı yapmazlarmı war....İşte tam bu noktada yapmazlar diyorum ve nedenlerini sıralıyorum....Yoksa bizim stada karşı falan olduğumuz yok Adamın aklından zoru olması gerekir ..Anadolu kardeşliğini her daim benimsedik zaten...onun bunun küfrü veya karşıt gorüşlerini dinlemek yerine kucak açılan yerlere ynelmek onları dinlemek gerek..BİZ buradada kendi mekanımızdaki gibi rahatız...saygılar....
Alt 18.01.2011, 02:32   #37
sivasli_kenan58
Yeni Yiğido

sivasli_kenan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_kenan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

LÜTFEN

OKUYALIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

sevgili arkadaslar, yeni stadyumun olmasi herkes gibi benide sevince bogacaktir ama, olmamasi herkez gibi benide üzüyor! peki buna sebebi ne???
benim tahminimce: erdogan bu sene secimlerde oyunu daha dogrusu sivasimizi BBP kaptirmasiyla ilgili olabilir! kabul, sivas merhum Muhsin Yaziciogluna vefa borcunu ödedi ama birazda suc bizde degil mi?? adamin sagliginda oy vermezken kendisi rahmetli olduktan sonra mi oyumuzu veriyoruz! biraz gercekci olalim derim!
rahmetli olsaydi, inanin ki bu isler böyle olmazdi ve illerlemis bir sivas meydana cikardi! bu yönetimin benim acimdan hic bir katkisi olmadi gerek SIVASSPORUMUZA gerekse SIVASIMIZA! sivas erdoganin elinde olsaydi, ihmal edilirmiydi sizce?????? bence hayir!!!!!!!! biraz gerceksi olalim. az cok herkez bu sorunun cevabini biliyordur! saygilarimla
sivasli_kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasli_kenan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2011, 09:01   #38
hanifi_2005
Yeni Yiğido

hanifi_2005 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 hanifi_2005 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sevgili yeniceriler her şeyi sayın başbakandan beklemek yanlış olur zaten sayın başbakan stadın sözünü zaten verdi ben inanıyorumki bizim sayın milletvekilleri ve bürokratlar bu işe yeteri kadar ilgi göstermiyor sayın başbakanımız zaten sporcu bir insan sporada gereken destegi veriyor bize ne oluyorsa bizden oluyor bizim birlik ve beraberlik olmamız lazım ben inanıyorumki en kısa zamanda sivasada moderin bir stad yapılacaktır
hanifi_2005 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hanifi_2005'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.01.2011, 09:58   #39
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Grup deplasmana gider,eleştirirsiniz.Grup Trabzonla Kayseriye gider yapar,eleştirirsiniz.Grup aramızda yaşasın kardeşlik der,eleştirirsiniz.Grup tribünde harbi dakikalarda ateşlenir,otur lan dersiniz.Bana sövdüreceksiniz ilk cezamı aldıracaksınız sitede.

Elin oğlu otobüsüne işer ve bayrağına pisler rekabettir dersiniz.Onunla bununla uğraşacağımıza ve uğraşacağınıza.....Grubun içine ettiniz beee.Yeter artık birlik ve beraberlik çağrısında şunu yapmayın.Millete yorumlarınız resmen terso yaptırmak.Kardeş doğru söylüyor.200-300 kişi kalırız ve biz binlerce kişi olmamızı kendimiz engelleriz.İçimize bu huy nerden girdiyse.

YENİÇERİLER GRUBUNU YÜREKTEN KUTLUYORUM.BENDEN TAM DESTEK.ÇAĞRIYA KULAK VERENLERE TEŞEKKÜRLER.
Alt 18.01.2011, 13:08   #40
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu sitede olan her birimiz zaten gönülden Sivassporluyuz. ve bu nedenle vaktimizden ayırıp siteye giriyoruz.
Ama ne yazık ki herkes bizim gibi değil. inanın Sivassporun kimle maçı var çok kişi bilmiyor.
Yada istanbul takım taraftarı...
burada tepki koyup yazınca sanıyoruz ki herkes bu işi ciddiye alıp istiyor. Ama biz yazıp biz okuyoruz.
ve ciddiye alınmıyoruz. Sesimizin daha gü çıkması için öncelikle statyumda gereken desteği sağlamalı Sivassporun sıradan bir takım olmadığını taraftarının olduğunu herkese göstermemiz gerek.
Aksi halde sadece biz yazar okuruz burada.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açıklaması, grubumuzun, hakkında, stadyum, yeni