Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hocam !..
Alt 11.02.2011, 23:09   #31
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Rıza Hocam !..

Onlar bizi 6-1 yenince maç orada bitmedi.
Bir taraftar olarak bizim gururumuza dokundu onurumuz incindi.
Dört bir yan sallandı Trabzon plaka yaptı diye.

Hele bir de o maçı Avni Aker'de izleyince ayrı bi koyuyor.

Sivassporumuz o maçın öcünü Trabzon şampiyonluk yolunda ilerlerken büyük bir darbe vererek alırsa.
Hatta Ts sırf bu maçta yenildiği için şampiyon olamazsa öyle bir sevinirim ki anlatamam
Alt 11.02.2011, 23:11   #32
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O günden beri hic bir Trabzonluyla konusmuyorum..bizde Plakayi bulalim diyecegim ama 5-8 olmazki anca 58. Dakikada yarin bir Gol atarsak olur
Bi 58'de bir de 61'de atarsak çok manyak olur
Alt 11.02.2011, 23:11   #33
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi yüreğine sağlık... Bir çok Yiğidonun duygusal anlamda aklından geçenleri yüreğinle yazıya dökmüşsün...

Ayrıca şarkışla 58 arkadaşımıza atfen bir kaç kelimede ben söylemek istiyorum. Galiba değerli arkadaşımız görsel yayınları internet spor yorumlarından uzak kalmış. Bizim burda Trabzona karşı tepkilerimizin neden nasıl ve hangi ortamlarda oluştuğundan bi haber gibi düşmanlıkdan bahsetmiş... Tamam belki düşmanlık terimi abartılı ama, değerli kardeşim bir oku nerdeyse ağızlarından pislik akıyor... 3 saattir netten takip ediyorum o kadar nefret ettiriyorlarki kendilerinden bizim yerimizde bir İsrail takımı olsa bir Yunan takımı olsa yeminle konuşuyorum onu destekleyecek duruma geldim.... Burunları yukarda kendileri dev aynasında işleri güçleri bizim küme düşmemizde olacak iş değil... Biz burada antalya ile berabere kaldık canım 2 puanımız gitti, Bursa ile rezalet bir hakem karşısında çok iyi mücadele ederek kaybettik ama kimsenin çıkıpta (tek tük hariç) bir kelam ettiği yokda neden acaba bu Trabzona karşı kin kusuyor hiç düşünmezmisin değerli kardeşim... Demekki o duman boşa çıkmıyor... Siz ne derseniz deyin ister dostluk deyin DOST'um iSter düşman deyin DÜŞMAN'ım, ama ben bu Trabzondan nefret ettiğim kadar hiç bir İsrail ve Yunan kulübünden nefret etmiyorum değerli kardeşim... Bizim için neden bu maç önemli Sırf bu Trabzonlu kalemşörlerin yaygaraları, Taraftarların densizliği yüzünden... Eee müsaade edin de artık taraftar da bazı çerçevelerin dışına çıkmadan maçını ve içindekileri yaşasın...

Bu maçın önemi çok büyük. Hem yukarıda ki sebeplerden dolayı, hem de bizim puan cetvelinin durumuna göre çok kritik maç oynayacağız. Adamlar ısıtma sisteminden ekis derecelere kadar, Otel fiyatlarından hakemleri etki altına almaya kadar her türlü provakasyonları yaparken biz neden sessiz kalalım. Sebepler o kadar çok ki işin özeti bu maçı alacağımız takdir de belki bir seri yakalayacağız ve BU ÇAMURDAN ÇIKACAĞIZ....

Değerli abimizin yazısından dolayı tekrar teşekkür ediyor yarınki maçta taraftarından yönetimine sporcusundan teknik yönetimine kadar tüm camiamıza başarılar diliyorum....

HAYDİ YA ALLAAHHHH
Peki bu düşmanlık ne zaman ve neden başladı acaba.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2011, 23:11   #34
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben bu ts düşmanlığını anlamıyorum.Bizim ts ile ne işimiz var yahu.Biz kafaya oynadığımız yıllarda havalara girip 4.büyük biziz falan deyip havalara girmedik mi.Sonrada boyumuzun öllçüsünü almadık mı.2 sene üst üste kafaya oynadığımız zaman kendimizi dev aynasında gördük.Öyle 1-2 sene iyi olmakla büyük olunmuyor.Neymiş efendim ts'yi yenelim küme düşelim diyeceksiniz nerdeyse.

doğru söylemişssin büyüklük senin gibi küçük düşünceli taraftarlarla hiç olmaz kardeşim !

nedir hala bu sizlerdeki yok ts düşmanımız değil yok kayseri düşmanımız değil onlara kucak açalım falan filan lafları? gördük adamlar 2 günde satıp sırtından vuruyorlar! biz şampiyonluğa oynadığımız senelerde bunu çekemeyen ve diğer anadolu takımları dolaylı da olsa destek verirken bunu sindiremeyen 2 takım ts ve kayseriydi. neden çünkü ts kendinden başka Anadoludan şampiyon çıkmasını asla hazmedemez bursayı destekler gibi durdular çünkü fenere şampiyonluğu kaybettirip mutlu oldular yoksa bursanın şampiyonluğunu istediklerinden değil! ayrıca şu kayseriye artık kucak açma dost yaklaşma hikayelerini de bırakın bi kenara 2-3 sezondur gerek sivasta gerek kayseride ydeikleri haltları herkes biliyor. ha birde hani daha düne kadar anadoluda bursa kardeş takımımız dost takımımız diyenler vardı son maçtan sonra inşallah kimin dost kimin düşman olduğunu herkes anlamıştır sanırım! Gerçek şu ki Anadoluda futbol devriminin önünü açan Sivassporu hazmedememişlerdir ve dolayısıyla Sivassporun kendinden başka dostu yoktur!

Bi zahmet artık bırakın ts, bursa falan yalakalıklarını! Büyüklük de şampiyon olmanın kupalar kazanmanın elbette önemi vardır ama ezeli rekabet içinde olup sürekli rakibine darbe vurmak ve çelme takmak da bir büyüklüktür.Mesela fb en kötü zamanında bile gsyi -ki gs o sene uefayı almıştı- yenmesini bilmiştir, bjk fbnin kadıköyde yenilmezlik serisine en kötü zamanında son vermeyi bilmiştir...bunları daha da çoğaltabiliriz büyüklük böyle de gösterilebilir.basit bi istatistik: Sİvasta ts ile 5 maç : 4 galibiyet 1 mağlubiyet bu da bi büyüklük göstergesidir.Büyük takımlar küme düşmez, kümede kalmaya oynamaz diye bi kural da yok : örnek milan ve juventus tarihlerinde 2 defa küme düşmüştür, örnek Hollanda ve Avrupada büyük başarılar kazanan Feyenord şu an kümede kalmaya oynuyor! O yüzden birilerine yaranmayı bırakıp kendi işimize bakalım, Bu maç birçok arkadaşımızın ortak görüşü olduğu gibi hayati önem taşımaktadır, 2 takımın geçmişte yaşananlarına ve o terbiyesiz ts taraftarının duruşuna bakarsak kümede kalmaya eş değer bir maçtır, bu böyle biline!

not:bu arada yazıyı kaleme alan izmirliyiğido abimize teşekkürler....
Alt 11.02.2011, 23:12   #35
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
S.s.Yigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bi 58'de bir de 61'de atarsak çok manyak olur
O günü Bayram ilan ederiz be Abii Müthis olur o an gömeriz Trabzonlulari
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2011, 23:13   #36
şarkışla 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 837 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilmiyorum Abi yarin görecegiz..Bu arada, Yarin Maca gidecek olan Yigidolar ''Size her yer Tava'' Pankartlariyla gelmeyi unutmayin
Slogan güzel tuttum valla.SİZE HERYER TAVA.
Alt 11.02.2011, 23:14   #37
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Slogan güzel tuttum valla.SİZE HERYER TAVA.
Ayip ediyon be Abi Ah be orada olabilsem neler yazar getirirdim neler...
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2011, 23:18   #38
şarkışla 58
Usta Yiğido

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

doğru söylemişssin büyüklük senin gibi küçük düşünceli taraftarlarla hiç olmaz kardeşim !

nedir hala bu sizlerdeki yok ts düşmanımız değil yok kayseri düşmanımız değil onlara kucak açalım falan filan lafları? gördük adamlar 2 günde satıp sırtından vuruyorlar! biz şampiyonluğa oynadığımız senelerde bunu çekemeyen ve diğer anadolu takımları dolaylı da olsa destek verirken bunu sindiremeyen 2 takım ts ve kayseriydi. neden çünkü ts kendinden başka Anadoludan şampiyon çıkmasını asla hazmedemez bursayı destekler gibi durdular çünkü fenere şampiyonluğu kaybettirip mutlu oldular yoksa bursanın şampiyonluğunu istediklerinden değil! ayrıca şu kayseriye artık kucak açma dost yaklaşma hikayelerini de bırakın bi kenara 2-3 sezondur gerek sivasta gerek kayseride ydeikleri haltları herkes biliyor. ha birde hani daha düne kadar anadoluda bursa kardeş takımımız dost takımımız diyenler vardı son maçtan sonra inşallah kimin dost kimin düşman olduğunu herkes anlamıştır sanırım! Gerçek şu ki Anadoluda futbol devriminin önünü açan Sivassporu hazmedememişlerdir ve dolayısıyla Sivassporun kendinden başka dostu yoktur!

Bi zahmet artık bırakın ts, bursa falan yalakalıklarını! Büyüklük de şampiyon olmanın kupalar kazanmanın elbette önemi vardır ama ezeli rekabet içinde olup sürekli rakibine darbe vurmak ve çelme takmak da bir büyüklüktür.Mesela fb en kötü zamanında bile gsyi -ki gs o sene uefayı almıştı- yenmesini bilmiştir, bjk fbnin kadıköyde yenilmezlik serisine en kötü zamanında son vermeyi bilmiştir...bunları daha da çoğaltabiliriz büyüklük böyle de gösterilebilir.basit bi istatistik: Sİvasta ts ile 5 maç : 4 galibiyet 1 mağlubiyet bu da bi büyüklük göstergesidir.Büyük takımlar küme düşmez, kümede kalmaya oynamaz diye bi kural da yok : örnek milan ve juventus tarihlerinde 2 defa küme düşmüştür, örnek Hollanda ve Avrupada büyük başarılar kazanan Feyenord şu an kümede kalmaya oynuyor! O yüzden birilerine yaranmayı bırakıp kendi işimize bakalım, Bu maç birçok arkadaşımızın ortak görüşü olduğu gibi hayati önem taşımaktadır, 2 takımın geçmişte yaşananlarına ve o terbiyesiz ts taraftarının duruşuna bakarsak kümede kalmaya eş değer bir maçtır, bu böyle biline!

not:bu arada yazıyı kaleme alan izmirliyiğido abimize teşekkürler....
Benim yazımı iyi okuduğundan eminmisin.Yazımın hangi yerinde ts ve kayseriye kucak açalım dost davranalım yazıyor.Bu sitede birçok takımla dostluk konuları açılmışken benim neler yazdığımı bir araştırda bak bakalım.
Alt 11.02.2011, 23:18   #39
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Peki bu düşmanlık ne zaman ve neden başladı acaba.
Ayman - Balili takışması ile başladı diyebiliriz.
Onların taraftar sahaya indi bizim futbolcuları tartakladı.
Maç hükmen galibiyetimizle sonuçlandı.

O olaydan sonra Tsliler bize etmediği laf bırakmadı. Bizim 3 puanımızı yediniz. Bizden aldığınız haksız puanla liderliğe oynadınız falan filan.
Sağda solda yazmaya başladılar.

Karşılıklı olarak atışmalar başladı bu hale geldik
Alt 11.02.2011, 23:21   #40
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Benim yazımı iyi okuduğundan eminmisin.Yazımın hangi yerinde ts ve kayseriye kucak açalım dost davranalım yazıyor.Bu sitede birçok takımla dostluk konuları açılmışken benim neler yazdığımı bir araştırda bak bakalım.
kardeş burda şu açıklamayı yapayım sözlerin hepsi öncelikle sana yönelik değil seni eleştirdğim noktalar var ama kardeş takım .. vs ile ilgili kısmı genele yazdım zira bu sitede bazen öyleleri çıkıyor ki ts kardeş takımımız bursa şöyle böyle laflar ediyorlar burda aynı zamanda onalrı da eleştirmek istedim ama senin fikirlerini de eleştiriyorum yine

Etiketler
hocam, rıza