Belki bu yazım biraz uzun olacak ama Takımımızın başarısızlığını futbolculara yüklemek veya teknik heyete değil bu takımın malzemicisinde teknik heyetine yönetiminden basın sözcüsüne epsi başarısız Çok övündüğümüz Mecnun başkasınımız futboldan anlamadğını her fırsatta dile getiriyor bir futbol takım yöneticisinin futboldan anlamayan bir liderle başarılı olması nasıl beklenebilir başkan süreli
bunu bahane ederek transferri hep teknik heyete bıraktığını söylüyor peki g.antep başkanı nede n biz 3 senedir takip ettiğimiz admları aldık başarı bu yüzden diyor başkanım siz kaç yıldır takımın başındasınız ve 2 aylık teknik direktöre bu kadar güvenerek transfer yaptırıyorsunuz bizim şimdiye kadar bir scoot ekibimiz olsa başrı çoktan gelmişti siz bitün transfer yetkisini teknik direktöre verirseniz adamın aklı karışır kısır döngüye girdiğini anlayınca da satar gider takımını
Bir bankasya takımını getirin en az 4 galibiyet onlar da alırdı belki daha fazlası bizim yönetimimiz ve biz geçen seneden katiyen ders almamışız Başkanım siz diyordunuz röportajjınızda başarı da da biz vardık şimdi de biz varız ne değiş ti bu NE DEĞİŞTİ sorusunu siz kendinize sorun nerde hata yaptınız takım buraya geldi eminim bu sene ligde kalsak bile rıza hocayla yola devam diyeceksiniz zaten amaç ligde kalmaktı diyeceksiniz
Bazı arkadaşlar Bülent diyince hemen kendini parçalıyor hemşehrim suçu başkalarına atıp kafayı kuma gömmek o kadar kolay ki biz kendimizi hiç suçlamayız zaten Bence bu takımın acilen radikal kararlar alması gerek.
Bizz o kadar çok teknik direktör değiştik hiçbiri de dikiş tutmadı evet bütün teknik direktörler suçluydu hiçbirinin futbol bilgisi yoktu demek kolayımıza geliyor
bir takım 2 sene küme düşmemeye niye oynar bir bebek bile yanan sobaya 2 kezz dokunmaz iyi oynuyomuşluz hiç de iyi oynamıyoruz 7 maç kaybet bunun hepsi şanssızlık 1 maç kazanıyoruz adamın hattrick yapıyor o zaman bu da şans işimiz şansa kaldıysa biz zaten bitmişiz demektir
BAŞKAN YÖNETİM SİZE SESLENİYORUM ŞAPKAYI ÖNÜNÜZE KOYUP BİR DÜŞÜNÜN YOKSA BU TAKIM İÇİN HİÇBİR ŞEY HİÇBİR ZAMAN DÜZELMEZ
ÖZELEŞTİRİNİZİ YAPIN!!!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ozledımeskıyı'a Teşekkür Ediyor...
Ya ben ayrıca buraya yazmayaktan bıktım ya ben Arsenal in de formuna üyeyüm var ya srene wenger sanki taraftara öazel mesaj yazıyormuş gibi takımın içini anlatıyor bütün taraftara özel e maill gibi gidiyor t.d sözleri başarısızlığın sebebini başarı a ki sırları adam her hafta analizini forum da yayınlıyor bütün ingiliz kulüpler i gibi ama tabi ben aramız da bir tane yetkili olup da bunu okuduğunu bizi hiç dikkate aldığını sanmıyorum KÖR DÖVÜŞÜ GİBİ BİR ŞEY.
Bu Konuda ozledımeskıyı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu olay yeni yaşanmış bişey değilki geriye dönün bakın maçların % 99 unda bunlar oldu bunu bende yaşadım, taraftar aç susuz uykusuz bu takımın peşinden gider yensin yenilsin farketmez ve o cefakar vefakar taraftar yinede futbolcuları alkışlar yanına çağırır bakın bizde bukadarız buradayız derler fakat kimse dönüp bakmaz. Maç öncesi veya diğer günlerde taraftarlar bizim için herzaman önemli denir fakat nedense taraftar çağırır takım gelmez.
Bu konu birkaç kez Rıza hocaya soruldu bende şahitim dinledim.Bundan sonra böyle birşey olmayacak olmamalı dedi fakat sonuç sonuç yok sonuç yoksa söyleyecek sözde yok ozaman.....Kolay gelsin hayırlı işler...
bu kadrodan bu sene bişey beklemeyin kardeşim böyle zar zor kazanıcaz sene sonuna kadar inşallah ligde kalıcaz bu kadro gidip antebi yenecek değil o yüzden kimseye kızmayın boşuna eleştirmeyin
Bu Konuda SİVAS ULAN 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bu kadrodan bu sene bişey beklemeyin kardeşim böyle zar zor kazanıcaz sene sonuna kadar inşallah ligde kalıcaz bu kadro gidip antebi yenecek değil o yüzden kimseye kızmayın boşuna eleştirmeyin
Anlatamıyoruz galiba mesele antebe yenilmeleri değil. Mesele kilometrelerce yol tepmiş taraftarı hiçe sayarak tribüne gelme tenezzülünde bulunmamaları. Kim ne derse desin mehmet ve sedat gerekn tepkiyi alacaklar!
Bu Konuda inadınayeniceri'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sezon bitene kadar hiçbir futbolcu hakkında yorum yapmayacağım ama genel olarak yaptıkları TERBİYESİZLİK
yağmur,çamur,kar,kış demeden antepe giden tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum
zaten takım değiller vede takım olamamışlar böyle giderse olamazlarda sedatın yerine ivanosu oynatsın rıza sedatında sözleşmesini fes etsinler başkan devreye girsin niye oynamadıgının hesabını sorsun ..