Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Şansal'a ve yayıncı kuruluşa tepki!
Alt 18.03.2011, 22:17   #31
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Şansal'a ve yayıncı kuruluşa tepki!

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Balkan Göçmenliği kişinin tipinin meymenetliğini belirliyorsa yargı we kriter buysa bizim millet olarak sosyal anlamda daha katedeceğimiz çok yol war demektir...Benim ceddimde 1954 Kosova göçmeni...Kosovayada Anadolumun Konyasından Tokatından Samsunundan 1800 lü yıllarda göç ettirilmiş Osmanlı tarafından yerleştirilmiş insanlar..Neticede herkes Anadolunun insanı..Balkan göçmeni derken yanında kullandığınız kelimeleri daha dikkatli kullanırsanız ceddim ve kendi adıma sewineceğim...saygılar...
Edep nedir bilmediği gibi tarih bilgisi de olmadığı için takmaya değmez. Biz Evlad-ı Fatihan nedir biliriz, merak etmeyin.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emre41'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.03.2011, 22:21   #32
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Edep nedir bilmediği gibi tarih bilgisi de olmadığı için takmaya değmez. Biz Evlad-ı Fatihan nedir biliriz, merak etmeyin.
Eywallah kardeş..Saygınada Bilginede Düşüncelerinede Eywallah.....
Alt 18.03.2011, 22:44   #33
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

şansal büyüka sivası ve sivaslıyı sever.
kaç defa duyduk televizyonlardan.
sivasta büyümüş bir insan. saçmalamayın Allah aşkına.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2011, 01:33   #34
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI

yaşı 50 varmış spiker , sunucu veya ne kadar televizyoncu varsa, lütfen bir an önce yerlerini gençlere bırakmaları lazım....çünki her insanında bi süre sonra yaşıyacağı , düşünme yetisini kaybetme durumu haliyle yaşanıyor ve televizyon proğramlarında saçmalamaya başlıyorlar.....bu hayatın gerçeği bunu bizde yaşayacağız yaşlandığımızda , yadırgamıyorum veya yermiyorum bu durumu....özellikle trt nin bu konuda hamleleri çok sağlam.....bütün yaşlı isimlerin görevlerine son verdi yada fazla izlenmeyen trt nin diğer kanallarına gönderdi ve yerine sağlıklı düşünebilen genç yorumcu ve spikerleri aldı....özellikle lig tv de şansal ve mustafa denizli resmen dalga geçiyorlar anadolu takımlarıyla, hatta kasımpaşa -trabzon maçı sonrası kasımpaşa taraftarının gönderdiği mesajlar sonrası ,,adamlara bi küfür etmedikleri kaldı şansalla mustafa denizlinin, taraftarlara zırvalamayın diyor adam....yani işte bu sağlıklı düşünememektir....bence lig tv nin şansal ve mustafa denizliyi diğer sene kovması lazım...
Alt 19.03.2011, 10:33   #35
58VoLkAn58
Yiğido

54 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58VoLkAn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şansal abi daha 2 sene önce "Sivas ligimize renk kattı" derdin.Sivas'ı desteklerdin.

Peki şimdi ne oldu ?

Dünyanın en iyi hakemlerinden Markus Merk bile diyor golde ofsayt yok diye sen ofsaytta ısrarcısın.

Eee o zaman niye getirdin adamı Almanya'dan ?
58VoLkAn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58VoLkAn58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.03.2011, 20:20   #36
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Balkan Göçmenliği kişinin tipinin meymenetliğini belirliyorsa yargı we kriter buysa bizim millet olarak sosyal anlamda daha katedeceğimiz çok yol war demektir...Benim ceddimde 1954 Kosova göçmeni...Kosovayada Anadolumun Konyasından Tokatından Samsunundan 1800 lü yıllarda göç ettirilmiş Osmanlı tarafından yerleştirilmiş insanlar..Neticede herkes Anadolunun insanı..Balkan göçmeni derken yanında kullandığınız kelimeleri daha dikkatli kullanırsanız ceddim ve kendi adıma sewineceğim...saygılar...
sevgili kardesim ne olur yanlis anlama ben bütün insanlari seviyorum ve insan insan olsun miliyeti irki ne olursa olsun dünyada ne kadar millet yasiyorsa hepsini seviyorum benim sözüm o sansar efendiye lütfen alinma benimde cok arkadasim var balkanlardan hepsini cok seviyorum yani bir sansala kizdik benim baskasina bir lafim yok saygilar
Alt 19.03.2011, 20:52   #37
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bazı yorumlara bakınca yüzde yüz haklı olduğumuz bir konuda şansal BÜYÜKA nın kişliğine saldırarak haksız pozisyona düşüyoruz.neden mi?
-bu adamaın nereli olduğu önemli değil isterse sivaslı olsun.sivaslı biride sivasspora haksızlık yapanlardan olabilir.tepki onun tabiyatına değil,yanlışına olmalı.
-bu kişi hangi kişilik türünde olursa olsun.tepki görüşne değil.bizi hedef tahtası yapma niyetine olmalı.
orda dur çekmeliyiz aslında bizim tepkimizde bu;yani;eleştir ama garezin kast etme!bak biz buradayız.
yani sivassporun haklarını korumak için tepkimize kimsenin itirazı olamaz.amma biz derseki vay efendim bu adam şuralı vay efendim bu adam gçmen o zaman bize gülerler çok da ciddiye almazlar....
ben umarım yanılmıyorumdur.o adam özür dileyecek.umarım galip geldiğimiz bir haftada olur bu....
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2011, 21:45   #38
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Al senin olsun Lig tv paketin... İnşallah seninde sonun Erman gibi olur Şansal efendi..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2011, 23:01   #39
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
kayayatakci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili kardesim ne olur yanlis anlama ben bütün insanlari seviyorum ve insan insan olsun miliyeti irki ne olursa olsun dünyada ne kadar millet yasiyorsa hepsini seviyorum benim sözüm o sansar efendiye lütfen alinma benimde cok arkadasim var balkanlardan hepsini cok seviyorum yani bir sansala kizdik benim baskasina bir lafim yok saygilar
Gerçek düşüncelerinizin bu yönde olduğuna sewindim..Teşekkür ederim....
Alt 19.03.2011, 23:36   #40
yukariekecikliy
Yeni Yiğido

7 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yukariekecikliy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ikiside pezostu yaaaaaaaaaaaa
yukariekecikliy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kuruluşa, tepki, yayıncı, Şansala