Cevap: Maçın Ardından
Sevgili yigidolar once takimimizi taraftarlarimizi vede yonetim anlaminda riza hocayi tebrik ediyorum,ibb karsi kotu sansimizi bu vesile ile kirdik,ancak ileiye bakmamiz lazim simdilik rahatladik seneye nasil oluruz bilemem,ben bir ozelestiri yapmak istiyorum,seneye bazi futbolculardan yollarimizi ayirmamiz gerekiyor,ugur kavuk(,mehmet yildiz malesef)murat sozgelmez,eger seneye bunlarla devam edersek maalesef yine husran olabilir,mehmet yildiz bizlere cok buyuk katkilar sagladi ama o eski mehmet degil artik istiyor hemde cok istiyor ama olmuyor,futbolda hele hele super ligde duygusal davranmamaliyiz,bizler artik bir hedef koymamiz lazim ne yapmak istiyoruz her sene kumeye oynamamaliyiz,boyle kotu gunleri artik geride birakmaliyiz,4 veya 5 nokta transferlerle bu olabilir,bank asya liginde iyi gencler var mesela gaziantep belediyede tavsanlida agbetu zaten bizim oyuncumuz her hafta samsunda iyi oynuyor, o yuzden yine eski donemdeki gibi bizim sampiyonluga oynamaliyiz,benim kanaatim biz bunu riza hocayla yapa biliriz.
|