Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 4 - FK Rad Belgrad 1
Alt 07.08.2011, 22:11   #31
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor 4 - FK Rad Belgrad 1

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maç satmayınca sırbıstanın şampiyonluğa oynayan takımını bile perişan edebiliyoruz. bilmem anlatabildimmi
Hayır ben anlamadım anlatırmısın.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.08.2011, 23:20   #32
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
maç satmayınca sırbıstanın şampiyonluğa oynayan takımını bile perişan edebiliyoruz. bilmem anlatabildimmi
Böyle dost varken düşmana ne hacet?
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigidoss'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.08.2011, 23:30   #33
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

maçta en çok kıvanç ve murat göze çarpan ve beğendiğim isimler oldu..ben olsam defansta faty diallo veya faty muratla oynarım, zira navratil gerçekten birebirlerde çok ağır kalıyor ama tabi boy nedeniyle hava toplarında iyi...kıvanç inanılmaz enerjik ve çok basıyor ön liberoda kesinlikle sıkıntımız olmaz..grosicki dünkü maçta geçen sezon fazla yapmadığı geriye gelip sol beke yardım etme ve geriden top alma olaylarını bu maçta epey yaptı.. eğer ligde de böyle devam ederse gerçekten bu sezon daha faydalı olur...eneramo kesinlikle tek forvet değil de çift forvet oynarsa daha faydalı olur, geçen sezonki kilolarını epey vermiş daha atletik bir yapı kazanmış...cihan yılmaz bu kafayla giderse yedek kulubesinde çok oturur, hala artsilik ve hareket peşinde hala çok uygun pozisyonlarda atılacak pasları atmıyor...kadirin yeri tartışılmaz banko...mehmet nas 2.yarı girdi ve mükemmel oynadı kıvanç ya da mehmet nas epey bir yarışır kadirin partneri olmak için..kaleci atilla dünkü maçta bana fazla iyi izlenim vermedi...borjan yan toplarda rahat alacağı topları yumrukluyor istese rahat alır..erman bu sezon yine banko oynar zira rıza hoca 4-2-3-1 sistemini devam ettirecek gibi duruyor...milan cerny iyileşince tahminim ileri orta üçlü solda grosicki ortada erman ve sağda milan cerny olur...sonrdan oyuna giren ve sağ bek oynayan muhammet ali de bence şans bulursa ziya gibi takıma girebilir zira sağ bekte uğur yine bildiğimiz gibi..kerimin iyileşip oraya acil monte edilmesi lazım...rıza hoca suarezi yine sağ açık gibi kullanıyor oysa eneramoyla yan yana çift santrafor oynasalar çok iyi olur, sağ açık oynadığı için çabuk yoruluyor..almanya 3.lignden gelen cihan da fena değil ilerisi için faydalı olabilir şans bulursa da oynar...diallo uzun süreli sakatlığın verdiği durumla biraz temkinli oynadı ama her zamanki gibi soğukkanlı ve basit oynadı..sandroyu hem fizik hem de istek olarak çok iyi gördüm bu sezon ilk onbirde sık sık görev alır diye düşünüyorum....

son olarak aldığım bir duyumu paylaşayım: kaç hazırlık maçı oynandı tomas rada nerdeyse ortalarda yok hatta bu son maçta maç kadrosunda bile değildi..sanırım radanın gödnerilme ihitimali var...gönderildiği anda yabancı bir golcü alınacak, görüşülen ve yabancı kontenjanı biter bitmez harekete geçilecek oyuncular var...tabi bu biraz da şike davasının sonucuna bağlı...ama rada gitmese bile rıza hocadan fazla şans bulacağa benzemiyor...rıza hoca son açıklamasında kontenjan açılırsa yabancı oyuncu alabilirz, gönderilecek olan olabilir diye imalı bir mesaj da verdi zaten...
Alt 08.08.2011, 00:23   #34
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kıvanç süperdi, gerçekten müthiş bir transfer inşallah bu formunu devam ettirir.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2011, 00:57   #35
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çoktandır Sivassporumuzun bir maçını bu kadar rahat seyretmemiştim. Takım makine gibi tıkır tıkır çalışıyordu. Oyuncularımız %100'e yakın oyun disipliniyle mücadele ettiler. Belli ki Rıza hoca hem moral yönünden hem de kondisyon yönünden çok iyi çalıştırmış takımı. Bu takım oyunu ve galibiyet ağzından şefiller akıtarak Sivasspor'umuzun küme düşebileceğini konuşan çapsızlara tokat gibi inmiştir. Bu inançla takım Allah'ın izniyle her badireyi atlatabilir güvenini veriyor seyrederken.
Sorunlar da yok değil hani. Mesela, Eneramo'yu geçen sezondan daha iyi görmek isterdim ama hala aynı. Önümüzdeki hafta Ankara Turnuvasında yabancı santrafor ihtiyacımız olup olmadığı daha açık gözükecektir. Oradaki takımlara bu kadar rahat gol atamayız. Bu hazırlık maçından daha fazla pozisyon vereceğimiz de belli. İşler hep bu kadar kolay olmaz.
Bizim takımdan Mehmet Yıldız gitmiş olabilir ama ilerde topu tutacak,arkadaşına indirebilecek,rakibi oyalayacak,topsuz oyunda olacak bir santrfor olmak zorunda. Ya Eneramo bu görevi üstlenir ,ya takımın içinden birine bu iş verilir,(Pedriel ya da Cihan Özkara) ve Eneramo ikinci forvet gibi oynar yahut yedek kalır,ya da yeni bir santrfor transferi yapılır.
Milan Cerny'nin kadroya girmesiyle sağ kanatta Uğur'un yükü ve ona yapılan eleştiriler azalacaktır. Pedriel de sağ kanat oyuncusu gibi oynamaktan kurtulacak ve gerçek bir santrfor olarak görev alacaktır. Eneramo yapamayacaksa Pedriel güle oynaya pivot santrfor oynayabilir ve tek santrfor olarak kullanılabilir.
4 gole rağmen forvetin belirsizliği düşündürüyor halen.
Orta sahada oyun kurucu özelliği olan Cihan Yılmaz,Kamil,Erman, Sandro ve Cerny'den üçünün , liberoda Kadir,Rada,Mehmet Nas ve Kıvanç'tan ikisinin, stoperde Murat Akça,Diallo,Navratil ve Faty'den ikisinin aynı anda sahada olacak olması ,solbekte Hayrettin veya Ziya'nın, sağbekte Uğur,Muhammet Ali ya da Kerim'in, kalede üç formda kalecimizden birinin olacak olması hep Rıza hoca'nın elini güçlendiriyor.
Forvet problemi halledilirse bu sezon Sivassporumuzun maçlarını rahat rahat seyrederiz diye düşünüyorum. Hayırlısı!
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.08.2011, 11:19   #36
gürünlüyiğido58
Yiğido

gürünlüyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 gürünlüyiğido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal olsun yiğidoya ligde başarılı oluruz umarım
Alt 08.08.2011, 11:24   #37
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 555 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Siz böyle yazmaya devam edin arkadaşlar, hiç olmazsa takımımızı izleyen savcı ve federasyon desinki ''bak kendi taraftarın bile maçlarınızı sattığını ifade ediyor''

Bilmem anlatabildimmi ?
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eskibektaşlı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.08.2011, 18:40   #38
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

yw arkadas ne kadar cok agizlilar var bizim sivasta yaaa valla bazi yorumlari gorunce deli oluyom ikrah ediyorm yaa simdi anliyorum sivasin yillardan beri neden yerinde saydigini art niyetli dusuncedekiler beter olsunlar biraz olsun cagdas olun
Alt 08.08.2011, 18:41   #39
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

yw arkadas ne kadar com agizlilar var bizim sivasta yaaa valla bazi yorumlari gorunce deli oluyom ikrah ediyorm yaa simdi anliyorum sivasin yillardan beri neden yerinde saydigini art niyetli dusuncedekiler beter olsunlar biraz olsun cagdas olun
Alt 08.08.2011, 20:15   #40
:cool:
Yiğido

:cool: - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 :cool: FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı herkes gibi ben de izleyemedim.Takımımı tebrik ediyorum.Umarım herşey yolundadır.

Etiketler
belgrad, rad, sivasspor