Cevap: HAKEM Mİ SUÇLU YOKSA SİVASSPORMU
önce bizde sonra hakemde uğur , mehmet nas, eneramo, ermanın laubali hareketleri hayrettinin nasılsa yerim garanti diye artistlği ( bu adama torpilli diyorlardı artık inanmya başladım ziya varkende oynatılıyorsa) alınan türk oyuncuların hepsinide katarsak süper lig tecrübeleri varmı acaba, ayrıca grosicki kötü oynasa banko oynaması lazım bu takımda ermana sabrettiğim kadar bu adama iki katı sabretmeliyiz ama söylemenin bir anlamı yok çünkü lig başladı artık rıza hocada ipler bunlar futbolcu olar bana göre sorunar birde yönetimsel olarak bir sürü şey yaşadık yönetim den doğru düzgün açıklama gelmiyor çok pasif kalınıyor geçen hafta 1 bu hafta 2 tff ve mhknın tavrı belli takımda başkan yok gerekirse genel kurul tekrar başkanlık seçimi filan yapılması lazım ya lütfen sağlıklı düşünelim koca sivas vamiası milyonları dahil ediyorum ( çoğunluğu desteklemesede bu kadarmı saipsiz ) bana göre yenilik lazım taraftar olark da bütünleşmemiz lazım 3 4 tane grup olcağına bir tane ses getiren sağlam bir taraftar grubumuz olsun artık tek yürek olalım ...
|