Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.09.2011, 19:56   #31
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1362 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence tek suclu en buyuk syclu malesef sivasli oldugu icin bebemiz gibi davrandigimiz riza calimbay !!!
suclu *............................. ............................
Alt 18.09.2011, 19:56   #32
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

diyecek birşey yok, bu gidişte yine kabus günleri bizi bekliyor, hayırlı olsun.
Alt 18.09.2011, 19:59   #33
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Rıza Hocam;

Hadi, deplasmanlarda bu taktiği uygularsan anlarım ancak evimizde tek forvetle oynuyoruz. Bu iş tek başına Eneramo ile olmuyor. Maç boyunca yaptığımız da yapacaklarımız da belli, şişir topu Eneramo'ya, o da Allah kerim belki birkaç kez önüne alır, birinde de golünü atar.

Forvet Eneramo'ya, sağ bekimiz Uğur'a, sol bekimiz Hayrettin'e emanet! Biz de Allah'a...

Bu üçüncü yılımız ve biz de üzülmekten yorulduk!

Sen üç-beş hafta sonra çeker gidersin, söyle biz nereye gidelim?
çünkü orta sahadaki bütün futbolcular birbirinin kopyası ve hiç biri top yapmasını bilmiyor...sadece deli danalar gibi amaçsızca koşuyorlar, topu bin bir güçlükle rakipten aldıktan sonra iki metre yanındaki arkadaşına atmayı beceremeyip rakibe veriyorlar...orta saha çalışmayınca sadece şişirme ve yan toplar atılıyor...bu şekilde de eneramo madara ediliyor...hocanın uyguladığı bu anormal sistem grosiçkiyi de eneramoyu da madara ediyor...futbo orta sahada oynanıyor tüm dünyada...bizde ise orta saha yok...orta sahada birbirini tamamlayan oyuncular yerine birbirinin tıpatıp aynısı adamlar var...sadece orta sahada da değil...defansta da durum aynı santrafor mevkiinde de...üzerine bir de dandik kaleciler eklenince durum çekilmez hale geliyor...

bu noktada rıza hocaya iki sorum var...duymaz muhtemelen ama;
- sayın hocam bu uğur kavuku biz senden önce de biliyoruz, senin olduğun dönemden de biliyoruz...hazırlık maçları dahil, hiç bir maçta doğru dürüst top oynadığını bilmeyiz...şut atamaz, orta yapamaz..ağırdır çok kolay çalım yer...belini kırmayan forvet oyuncu kalmadı türkiyede...bu adamın neyini beğeniyorsun allah aşkına...ne işi var bu takımda...
- ilk yarıda ayakta kalmaya çalışan ve sağ kanatta defansa da yardım ederek uğurun açığını kapatan bir cerny vardı...niye oyundan aldın? bu hareketini anlamlandıran kimse olmadı da?? ha takımı iyice madara edeyim diye aldıysan onu bilmem...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2011, 19:59   #34
terazi
Acemi Yiğido

terazi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 terazi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
terazi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 20:04   #35
redbull58
Acemi Yiğido

redbull58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 59 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 redbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaslar daha cok erken ama ankara gucu karsisinda kim oynuycak oyuncu kalmadi,cok sansiz bir takimiz gerci sivas sansiz takim sanssiz olsa ne yazar
redbull58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 20:12   #36
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben akifesk beni burda bılen bılır. geçen sezonun bıtımınden beri burda takımın transfer yapamadığını rıza hocayla bu işin olmayacaığını söyledim defalarca yazdım ama bana herkes karşı çıktı.. bugunku maçtan oncede bu maçın rıza çalımbay ıcın son şans oldugunu yazdım ...

yapılan transferlerin trışka olduğunu ayrıca geçen sezondan daha güçsüz bi çare bi takım olduğumu hep söyledim ama nerdeee

şimdi mehmet yıldız kamanan takır takır oynuyr bız seyrediyoruz. son sanıyede forvet alıyorz .. yazıklar olsun

uğur kavuk sandro mehmet nas gıbı adamları takımda tutan zihniyeti de KINIYORUMMMM!!!!!
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 20:13   #37
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

ilk yarı 15-18 puan toplarsak ikinci devrede futbolcu takviyesi ile 20-22 puan toplarsak belki liğde kalabiliriz bugün maçta idim rıza hocaya sesleniyorum takım hazır degil bir defa top şişirmeyle böyle takımları yenemezsin kadro yetersiz bu nebiçim kadro kurmuşsunuz sivasporu tanıyamadım yazık sivasa ve sivasspora yazık en iyisi daha fazla geç olmadan istifa ette yönetim caresine baksın 3 cü liğ takımı kurmuşsun...
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 20:13   #38
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayrettin'in kartı yüzde yüz doğru idi.Ve skor 0-2 olmuştu bile..Hakeme suç bulmazdan önce kendi oynumuza bakalım..Geçen haftaki KArabük maçından sadece saatler sonra Eskişehir'den en az 3 yiyeceğimiz çevremdekilere söyledim..Sen Eskişehir'in topçularına bak sonra kendi oyuncularını kıyasla..

Hayrettin,6 yıldır Süper Ligde oynuyor ama futboluna kattığı tek bir olumlu hareket yok..İnsan bu kadaracemi faullerini bu kadar ısrarla yapar mı?

Rıza Hoca Kadir'i kesiyor..Hangi eksiğinden dolayı?
Taraftara kimse laf bile söylemesin..Zira onlar yönetim tarafrından 10.000 Fenerliye değişilmiş taraftar..Bu kadar geleceklerini beklemiyordum bile..

Milan Borjan:Arkadaşım kaleci dediğin ceza sahası içinde oynar..Ön liberoluk yapmaz..Her topa sazan gibi atlamaz.

Kimse hakem falan demesin bana..Açın Süper Lig maçlarını izleyin..Takım görün,transfer görün oyuncu görün..Sonra açın bizim maçı,anlarsınız farkı..
La havle... Nasıl bir hakem olduğunu nasıl göremedin hocam. Tamam maçın hakkı mağlubiyetti ama hakemin kararlarını nasıl es geçersin. Hala aklın kalmış geçen sene son maçta... Bırak artık bunları hocam.. Sen galiba Kadiri neden yedek beklettiğini bilmiyorsan o zaman maç seyretmiyorsun. Yada at gözlüğü takıyorsun. Hala bilmiyormusun 2 haftadır Karadenizli hakemlerin bize yaptıkları eziyeti.. Artık yeter burama kadar getirdin yani...
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 20:29   #39
sivaslımuho
Acemi Yiğido

sivaslımuho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 sivaslımuho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bu eneramo sede boş pedriel ona 100 çeker valla
sivaslımuho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 20:34   #40
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

bu sivasın milleti adamı verem eder iyi gün dostu kötü gün düşmanı çoğu iki haftadır takım hakemler tarafından tırpanlanıyor tmm istediğimiz oyuncuları alamadık başımızda bi şeke davası var başkan içerde ,eskişehirin ilk yarıda kaçtane sutu var deyinde bende biliyim 2.yaRI maçmı oynandı ALLAHaşkına hakem resmen maçı katletti bunları görmeyen durmadan takımı kendi kendine düşüren rıza hocayı yollayan sözde taraftar müsvetteleri biraz susun birileri zaten kalemimizi kırmış sizde sehpaya çıkartıp asmayın lütven
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, maçı