Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.12.2011, 15:31   #31
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1350 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nesini degerlendirelim bildigin dejavus ! (hakemler ve 1-1'ler ,beceriksizlik ve kabiliyetsizlik, )

ara transferde 4-5 transfer sart !
-bir (iyi) kaleci
-bir dafansif kanat oyuncusu ve bir stoper
-orta sahayi organize edecek bir beyin lazim
-adam gibi bir yerli forvet lazim

insallah mamadou diallo yetisir ayrica ona ihtiyacimiz var yepyeni transfer gibi olur bize

1.pedriel
2.rada
3.keita
ve hata borjan

bu izimler gitmeli ha bide sandro tabiki hayalet la bunlar !
Alt 18.12.2011, 15:41   #32
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

dünyada gol attıktan sora tek sapıtan takım biziz heralde anlam vermek mümkün değil neredeyse her maç hakemlerle sıkıntı yaşarız ama şimdiye kadar hıc bu kadar bariz hakkımızın yendigi maç ben daha görmedim lanet olsun yedıgınız gozunuze dızınıze dursun ve kamil grosciky yine maçta hiç yoktu yıldız dıye aldık hiç faydalanamıyoruz nasıl olacak anlamadım bi ileriye hamlesi yok git gide geriliyor suphesizki en buyuk hayal kırıklıgı !
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 16:20   #33
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maçta göze çarpanlar : cerny, erman, kıvanç, faty iyi oynadılar.hakem çok kötü maç yönetti net penaltımızı, kırmızı ve sarı kartları vermedi...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : yenilmediğimiz sürece aşağılardan uzaklaşırız,iyi bir golcü ve kamil'i zorlayabilecek iyi bir kanat oyuncusu takımı bir adım ileriye taşıyacaktır.

Maçın en iyisi kimdi : tartışmasız cerny. umarım 2. yarıyada böyle başlar, kamil ve golcüler ceny'e destek verirse çok puan toplarız.

Maçın en kötüsü kimdi : hakem ve kamil grosicki!!!

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : çok kötü maç yönetti. bu kafa ile alt kategoriden yukarıya çıkacağını düşünmüyorum. bariz yorum hataları yaptı. sarı ve kırmızı kart konusunda hata yaptı.
erman kılıç'ın penaltı pozisyonunu veremedi ve aklı orda kaldı maçtan koptu...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : kıvanç değişikliğinde biraz daha sabırlı olabilirdi, grosicki'ye çok sabretti. grosicki'nin performansını arttırması kosununda devre arasında çalışma yapmalıyız...

maalesef takımımızın sahipsizliğinden dolayı hakemler aleyhimize çok hata yapıyorlar ve karşılarında birisi olmadığı için hata yapmayada devam ediolar...

daha öncede belirttiğim gibi olağanüstü genel kurula gidilmeli ve yeni bir yönetim yeni bir başkan seçmeliyiz, zira mecnun başkan çok yıprandı, kan değişikliği çok iyi olacaktır...
Bu Konuda kakikli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2011, 16:36   #34
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : ?
Maçtan önce taraftarları aşağıyere indirmemek için zor kullanan at çobanı bile olmıyacak polislerin taraftarlarımızı coplamalarını kınıyorum bu maça gelen tüm yiğidolara çok teşekkür ediyorum gecen yılki taraftardan 2 3 bin eksik kaldık bunada şükür maça gelince ilk yarı sivasspor dikkatli olsa 2 3 gol atardık sivasspor güçlü rakibine karşı pozisyon buldu iki takımda adeta beraberliğe razı atarsak atarız hesabıyla oynadı iki takımında istediği oldu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
İLK yarıda 1 top çataldan döndü penaltımız verilmedi hakem takdir haklarını rakipten yana kullandı kaleciye kırmızı veremedi erman groseçkiye niye uygun durumda pas vermez anlamadım ilk yarıda groseçki pas yerine kendi vursa 1 gol atardı eneramo ruh gibiydi tek forvettde çok etkisiz kaldı teke tek pozisyonda iyi vursa golü atardı
Maçın en iyisi kimdi : ?
herkes elinden geleni yapmaya çalıştı bana göre navratil fatyy en iyilerdi
Maçın en kötüsü kimdi : ?
KÖTÜ demeyimde etkisiz kalan groseçki eneramo
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
BU HAKEMİ bu maça atayanların ve bu hakem bozuntusunun ALLAH belasını versin cihangir ****leri tarlabaşı topları bile bundan iyi yönetirdi zaten hakemin ne olduğunu tribünler sesli şekilde duyurmuştur bundan dolayı cezada alacağız muhtemelen takdir haklarını rakipten yana kullandı 2 penaltımızı vermedi kaleciye kırmızıyı gösteremedi sarı kartlarda çok cimri davrandı sahada oyuncularımızı tribünde bizi deli etti yardımcısıda ondan beter 2 gol pozisyonunu boşuna kesti ofsaty yok bunların hepsi çok alçak verilebilecek enkötü hakem artık buda YAVŞAK hakemler listesinde yerini alacaktır
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
ELİNDEKİ oyuncuları eniyi şekilde kullanmaya çalıştı sanki beraberliğe razı oynattı tek forvetle çıkmamız hataydı kazanmak isteyen hoca rasmüsseni pedrieli erken alırdı eneramoyu 90 dak oyunda tutması hataydı pedriel erken alınsa yada son 15 dak çift forvete dönse gol atabilirdik anlaşıldıki sandro rada bu maçta oynamıyacaksa gönderilecek
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 17:12   #35
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1493 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU HAKEMİ bu maça atayanların ve bu hakem bozuntusunun ALLAH belasını versin cihangir ****leri tarlabaşı topları bile bundan iyi yönetirdi zaten hakemin ne olduğunu tribünler sesli şekilde duyurmuştur bundan dolayı cezada alacağız muhtemelen takdir haklarını rakipten yana kullandı 2 penaltımızı vermedi kaleciye kırmızıyı gösteremedi sarı kartlarda çok cimri davrandı sahada oyuncularımızı tribünde bizi deli etti yardımcısıda ondan beter 2 gol pozisyonunu boşuna kesti ofsaty yok bunların hepsi çok alçak verilebilecek enkötü hakem artık buda YAVŞAK hakemler listesinde yerini alacaktır
Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yavşak nedir....

Anlam:Bit yavrusu, sirke

Bir oraya bir buraya laf yetistiren, surekli anirarak gulen, dönek insanlara yapilan yakistirma.

Cavit Çağlar'ın bir zamanlar Mesut Yılmaz için kullandığı söz...

Herkes ile iyi geçinen , herkesin yalakası (TFF) anlamında kullanılır.
Bir zamanlar YAVŞAK tarifini yapmıştım...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2011, 17:24   #36
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Sagolsun babamin bahane ve yoldan cıkarma sonuclarinda maca gidemedim..O yuzden degerlendirme yapamiyorum Ama izleyenlerden ogrendigime gore hakem yine kıyım yapmis..
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 17:41   #37
babayavuz
Yiğido

babayavuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 212 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 babayavuz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gol atmasına atıyoruz ama eh birde hemen gol yemesek süper olacak ama ne yazıkki hemen gölüde yiyoruz inşallah ikinci yarıya bu sorunumuzu çözmüş olarak başlarız
babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 17:41   #38
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza Çalımbay harika bir takım yarattı.Hakemler ligin başından bu yana birçok maçta puanlarımızı çaldılar.Bugün de hakem gözünün önünde penaltımızı vermedi,ikinci yarın başında rakip kaleciyi oyundan atmadı.Tamam anlıyoruz yönetim futbol federasyonunu,hakem camiasını karşısına almak istemiyor ama hakemler puanlarımızı çalıyor,ben bir takımın hakemler tarafından bu kadar puanının çalındığını hatırlamıyorum.yeter artık,yetkili ve sorumlu insanlardan takımımızın haklarını aramalarını bekliyorum.karabükspor,eskişeh irspor,gençlerbirliği,trabzons por ve istanbul büyükşehir belediye maçlarında hakemler gördüklerini çalsalar bugün en az 29 puanımız olacaktı
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.12.2011, 17:43   #39
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

taraftar sayısı yine beklenenin altındaydı.takım olarak iyi oynadık.milan cerny nin performansının yükselmesi sevindirici.hakeme gelince, bu maçı kasıtlı olarak sivasspora kazandırmamak için elinden geleni yaptı.yöneticilerimizin toplu şekilde federasyona giderek sivasspor la alıp veremedikleri birşey olup olmadığını sorması lazım
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2011, 17:51   #40
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

UNUTTUM maç bittikten sonra arkasını dönüp soyunma odasına gitmeyip tribünlerin dibine kadar gelip taraftarları selamlayıp formasını eldivenini atan cerny erman fatyy mehmet nas navratil ziya pedriel futbolculara tesekkür ederim herşey kazanmak değil yenilseydinizde sizi yine alkışlıyacaktık biz bu renklere ne 1 galibiyet yüzünden gönülverdik nede 1 malubiyet yüzünden sırt çevirdik toptan tüm takımın gelmesini beklerdim millet ne zorluklarda sizi görmeye geldi kimsenin sırtını dönüp gitmeye hakkı yok takımın kaptanı yok olsaydı milleti toplar getirirdi
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı