Maçta göze çarpanlar : ?

Maçtan önce taraftarları aşağıyere indirmemek için zor kullanan at çobanı bile olmıyacak polislerin taraftarlarımızı coplamalarını kınıyorum

bu maça gelen tüm yiğidolara çok teşekkür ediyorum gecen yılki taraftardan 2 3 bin eksik kaldık bunada şükür maça gelince ilk yarı sivasspor dikkatli olsa 2 3 gol atardık sivasspor güçlü rakibine karşı pozisyon buldu iki takımda adeta beraberliğe razı atarsak atarız hesabıyla oynadı iki takımında istediği oldu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

İLK yarıda 1 top çataldan döndü penaltımız verilmedi hakem takdir haklarını rakipten yana kullandı kaleciye kırmızı veremedi erman groseçkiye niye uygun durumda pas vermez anlamadım ilk yarıda groseçki pas yerine kendi vursa 1 gol atardı eneramo ruh gibiydi tek forvettde çok etkisiz kaldı teke tek pozisyonda iyi vursa golü atardı
Maçın en iyisi kimdi : ?

herkes elinden geleni yapmaya çalıştı bana göre navratil fatyy en iyilerdi
Maçın en kötüsü kimdi : ?

KÖTÜ demeyimde etkisiz kalan groseçki eneramo
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

BU HAKEMİ bu maça atayanların ve bu hakem bozuntusunun ALLAH belasını versin cihangir ****leri tarlabaşı topları bile bundan iyi yönetirdi zaten hakemin ne olduğunu tribünler sesli şekilde duyurmuştur bundan dolayı cezada alacağız muhtemelen takdir haklarını rakipten yana kullandı 2 penaltımızı vermedi kaleciye kırmızıyı gösteremedi sarı kartlarda çok cimri davrandı sahada oyuncularımızı tribünde bizi deli etti yardımcısıda ondan beter 2 gol pozisyonunu boşuna kesti ofsaty yok bunların hepsi çok alçak verilebilecek enkötü hakem artık buda YAVŞAK hakemler listesinde yerini alacaktır

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
ELİNDEKİ oyuncuları eniyi şekilde kullanmaya çalıştı sanki beraberliğe razı oynattı tek forvetle çıkmamız hataydı kazanmak isteyen hoca rasmüsseni pedrieli erken alırdı eneramoyu 90 dak oyunda tutması hataydı pedriel erken alınsa yada son 15 dak çift forvete dönse gol atabilirdik anlaşıldıki sandro rada bu maçta oynamıyacaksa gönderilecek