Cevap: 10 Milyon Euro Verselerde Satmayacağoz
Beyler boş boş yorum yapıp duruyorsunuz. Erdal SARILAR burada çok doğru söylüyor. Ben de abartıyorum 10 milyon Euro teklif ediyorlarsa 15 milyon Euro diyelim. Neden???? Geri adım attsınlar ve yakamızdan düşşünler. Bu büyütülmüş 3 takım da bence çok adiler. Hatırlayın bakalım G.saray ne yaptı?? Mehmet YILDIZ'a kanca attı (sözüm ona) M.YILDIZ G.Saray'a gidiyor gidecek. G.Saray anlaştı 5 milyon veriyor falan filan. Sonuç fos çıktı tabi bu arada amaçlarına ulaştı G.Saray camiası, M.YILDIZ'ın kafasını allak bullak ettiler ve çaptan düştü oyundan,SİVASSPOR'dan bir nebze de olsa koptu ve taraftar az mı tepki gösterdi M.YILDIZ'a... Şimdi sıra geldi Beşiktaş'a ve Grosicki'ye. Beşiktaş da Grosicki'nin kafasını karıştırıp oyundan düşürecek ve SİVASSPOR'u belki şampiyonluk yolundan kopartacak belki de play-off'tan... Bence herkes mantıklı düşünmeli bu tür laf salatalarına karnımız tok olmalı ve parasal galeyana gelip de hedeften şaşırtmak istemelerine fırsat vermemeliyiz. Neden hep SİVASSPOR belirlediği hedefe koşarken transfer dedikoduları çıkarılıyor. Madem öyle Ocak ayı gelmeden transfer dönemi başlamadan söyleselerdi ara transferde alacaklarını devre arasında işi bitirselerdi. SİVASSPOR'um belirlediği hedefe ulaşacak, tutuyorlar akıl karıştırıyorlar hadi canım hadi başka kapıya... bizim şu anda satacak hiç bir oyuncumuz yok aksine almamız gereken oyuncular var.