Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 15.02.2012, 10:37   #31
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

bir koltukda 2 karpuz taşınır ama bir yürekde 2 takım taşınmaz.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 10:42   #32
KaNgAlLıYiGiDoO
Acemi Yiğido

41 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 KaNgAlLıYiGiDoO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Simdi yazicam diyeceksinizki belli konularda yaziyosun.
Mecnun baskan ne olursa olsun bana gore Aziz Yildirimdan milyarlarca kat degerli bir insan. Birakin kapinin onune taraftar gitmesini yav durusmaya su andaki takimi yoneten yoneticilerden bir tanesi gitmezmi. Gitmediler...
Demek ki baskanin bu duruma dusmesini firsat olarak gorenler var. Benim gibi elestiri yapanlara sert cikiyordunuz. Simdi mecnun baskanin bu zor gununde yaninda olmayan bu yonetim denen musvettelere ne diyeceksiniz.
Ali Koc gibi turkiyenin 1 numarali ailesinin cocugu aziz yildiRim gibi bir adamin pesinden kosuyoda bu sivasta ki kendini bilmez yonetim boylesi bir gunde baskanin yaninda olmuyor...
(dunki mahkeme kapisinda sadece 6 tane taraftar varmis yerel kanallarda soylendi.............)
KaNgAlLıYiGiDoO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı KaNgAlLıYiGiDoO'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 10:48   #33
ünisivas
Yiğido

186 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 ünisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KaNgAlLıYiGiDoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mecnun baskan ne olursa olsun bana gore Aziz Yildirimdan milyarlarca kat degerli bir insan. Birakin kapinin onune taraftar gitmesini yav durusmaya su andaki takimi yoneten yoneticilerden bir tanesi gitmezmi. Gitmediler...
Demek ki baskanin bu duruma dusmesini firsat olarak gorenler var. Benim gibi elestiri yapanlara sert cikiyordunuz. Simdi mecnun baskanin bu zor gununde yaninda olmayan bu yonetim denen musvettelere ne diyeceksiniz.
Ali Koc gibi turkiyenin 1 numarali ailesinin cocugu aziz yildiRim gibi bir adamin pesinden kosuyoda bu sivasta ki kendini bilmez yonetim boylesi bir gunde baskanin yaninda olmuyor...
(dunki mahkeme kapisinda sadece 6 tane taraftar varmis yerel kanallarda soylendi.............)
sonuna kadar katılıyorum sana çok güzel yazmışsın emeğine sağlık. SİVAS halkı olarak bizler tutkun insanlar değiliz. her zaman birbirimizin açığı arayan insanlarız. en basit örnek wereyim SİVASLI bi sürü bürokrat milletvekili iş adamı felan filan war bunların hangisinde bişey gördük. biri düşmüşmü wurun arkadaş düşene sizler de wurun böyle bi anlayışımız war. neyse böyle gelmiş böyle gider tatlı canını hiç boşa sıkma . ALLAH gönlüne göre wersin .
ünisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ünisivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.02.2012, 10:53   #34
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 527 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aramıza hoş geldin bende eniştenizim eşim posoflu ankarada yaşıyorum
Rahmetlik anam Posof'ludur. Hoşbulduk.

Hanım kızımızla birlikte mutlu ömürler dilerim.
ardahanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ardahanlı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 11:02   #35
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 527 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir koltukda 2 karpuz taşınır ama bir yürekde 2 takım taşınmaz.
Kıymetli kardeşim, demek istediğin görceli bir kavramdır, kişisine göre değişir. Ben Sivasspor lu değilim zaten. Fenerbahçeliyim. Bizim doğudan çıkan en sağlam takım sivasspordur. Yıllar önce Erzurumspor vardı ama şimdi içler acısı durumda. Ben daha çoçukluğumda ardahana giderken svasa misafirliğe gitmiştik. Sivası çok sevdim. Kendi memleketim gibi sevdim. Sivasın topraklarınd gezerken içim inanılmaz rahatlıyor. Kanım ısındı açıkçası. Haa isterseniz senin ne işin var burada da diyebilirsin. Gerekirse gidedebilirim. Benimkisi takım ve futbol olduğu kadar yiğidolarla sımsıcak diyaloglar da kurmak. 6 aydır forumdayım, hiç fenerbahçeliliğim ön planda tuttuğum görüldümü. Bu haftaki skor tahmin topicinde fenerbahçe 2-3 Sivasspor şeklinde bile yaptım.

Yinede olmaz kardeşim derseniz eyvallah der giderim. Canınız sağolsun.......
ardahanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı ardahanlı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 11:06   #36
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

dün mahkeme günüydü ve maalesef bizim taraftarlar sivassporu bugünlere getiren başkanına sahip çıkmadı.yazık, gerçekten yazık.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda risale69'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.02.2012, 11:36   #37
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
amacın nedir senin, ne işsin sen.
Alt 15.02.2012, 11:45   #38
58ToPraK58
Yiğido

111 Mesajına 216 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58ToPraK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ardahanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kıymetli kardeşim, demek istediğin görceli bir kavramdır, kişisine göre değişir. Ben Sivasspor lu değilim zaten. Fenerbahçeliyim. Bizim doğudan çıkan en sağlam takım sivasspordur. Yıllar önce Erzurumspor vardı ama şimdi içler acısı durumda. Ben daha çoçukluğumda ardahana giderken svasa misafirliğe gitmiştik. Sivası çok sevdim. Kendi memleketim gibi sevdim. Sivasın topraklarınd gezerken içim inanılmaz rahatlıyor. Kanım ısındı açıkçası. Haa isterseniz senin ne işin var burada da diyebilirsin. Gerekirse gidedebilirim. Benimkisi takım ve futbol olduğu kadar yiğidolarla sımsıcak diyaloglar da kurmak. 6 aydır forumdayım, hiç fenerbahçeliliğim ön planda tuttuğum görüldümü. Bu haftaki skor tahmin topicinde fenerbahçe 2-3 Sivasspor şeklinde bile yaptım.

Yok kardeş senin gibi güzel düşüncelere sahip insanlara her zaman açık bu site. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Her zaman bu sitede yorumlarınızla katkı yapmanızı bekleriz.
58ToPraK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 58ToPraK58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 12:22   #39
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
ardahanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu laf size değil sivaslı olupta iki takım tutanlara Artık sen bizim Ardahanlı yiğidomuzsun
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı yigidolar06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.02.2012, 12:39   #40
Rallim58
Gast

Alıntı:
KaNgAlLıYiGiDoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstihbaratınız kuvvetli Kangallıyiğidom...

Ne söylenebilirki, akşam tv'lerde de gördük, parmakla sayılacak kadar az sayıda özverili taraftarımız kendilerince boy gösterdi. Başarılı da olduklarına inanıyorum. Kaşkolleri ile Sivassporun adını da duyurmaya çalıştı.

Yönetim kadrosundan giden olmadı ise, çok yazık demekten başka birşey söylenemez.

Bir spor proğramcısı ile görüşürken, "Sivaspor yönetimi neden sessiz, TFF de genel kurul oldu akabinde ne açıklama ne bilgilendirme ne ses ne soluk, kulüpler birliğinde yaşanılanları kamuoyuna bilgilendirme desen o da yok, stad projesi ihale aşamasına geldi memnunlar mı? değiller mi? yine ses yok, kulübün basın sözcüsü var mı? yok mu? henüz bilen yok......" dediğimde çok haklı olduğumu söyleyerek "soruyoruz cevap alamıyoruz" dediğinde ise...

Kısaca yönetim var mı? yok mu? belli değil gibi...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
başladı, büyük, mahkeme