Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kuddusi'yi Maça Çıkarmam
Alt 15.03.2012, 23:25   #31
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Kuddusi'yi Maça Çıkarmam

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen onun hakemliğini gördün mü ,bilemem.Trabzonda bir maç yönetecek maça çıktı bütün stada kafa tuttu,maçı 5 dakika başlatmadı ta ki istediklerini yaptılar maçı başlattı.
Hayatta elde edilecek ne varsa para ,şöhret hepsini görmüş;yanar döner diyenler tek bir tane örnek göstersinler.
O zaman bu adam masaya yumruğunu vuran tiplerdenmis ya
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2012, 01:36   #32
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Mac verilmese s..............Baris simsek ve Abdullah yilmaz´averilmezdi göz boyamak icin bir hafta dinlendirirler belki?

Birdee kimvermeyecek zaten bastakiler bu oyunun icinde senaryoyu yzanlar bastakiler uygulayanda emek hirsizi Hakemler.
Alt 16.03.2012, 11:58   #33
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

soylenebilecek her şeyi söylemiş erman toroglu sezon başından beri hakem hataları yüzünden bi dünya puan kaybettik saymaya kalksam 10 tane maç söylerim zehir zıkkım olsun aldığınız yediğiniz paralar !
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı shang'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2012, 15:18   #34
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

erman toroglu yaptıgı bu acıklama ile her zaman oldugu gibi objektif olusunun bir ornegini gosterdi her zamanda boyleydi lafları bazılarının zoruna gider tabiki acıdır dogrular biraz gücün varsa hiç cekinmez kullanırsın ben erman toroglunun cok haksızlıga ugradıgını ve suandada en dogrusunu yaparak bir cok kısının canını sıkıcak sozleri hıc cekınmeden soyluyor ve soylemeye devam edecekte yıllarca hafızalara kazınmıs bir kısılıgı ıle bizlerin gonlunde yerini almıstır türkiye genelinde erman torogluna yakın ahmet cakar mizah anlayısının sıfır olmasından dolayı emran toroglu kadar kendıni izlettirmiyor izlettiremezde lakin erman hocada sansal buyuka ile tam uyum icinde olmusdu tekrar o sohbetleri duyamamak kotu
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2012, 15:50   #35
gokhanbayrak
Yeni Yiğido

13 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokhanbayrak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

belki de bu mesajım buradaki çoğunluğun hoşuna gitmeyecek fakat ben bir Trabzonsporlu olarak, tüm içtenliğimle objektif olarak yorum yapacağımı belirtmek istiyorum.

sitede nerdeyse 2 haberden 1 tanesi kuddusi ve trabzonspor içerikli. arkadaşlar Allah aşkına yapmayın.
ne yani Volkan Şen kırmızı görmedi diye mi sivas yenildi?
Volkan'a gelip arkadan kasti müdahele eden futbolcuya kırmızı gösterse kim ne diyebilirdi?
açıkçası ben izlerken, inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü kırmızı verse de kimse niye verdin diyemezdi. ama benim açımdan ağır olurdu. zira bence ya ikisine de sarı vereceksin, ya ikisine de kırmızı. burada hakemlik yorumu çıkar ortaya. kaldı ki ayağı ile ittirdi volkan, bir tekme ya da basma olsaydı, sakatlanmaya yönelik yorum yapmaz direk kırmızı verirdi.

bir de ofsayt bayrağı konuşuluyor. benim öyle direk gol pozisyonu olacak hatırladığım bir bayrak yok. eneramonun bir pozisyonu vardı ama hem çaprazdı, hem kaleye uzaktı, hem de bu bayrak yardımcı hakem tarafından kaldırılmıştı hatırlatmak isterim.

amaçları ts yi kayırmak olsaydı, burak'ın golü ofsayt ile kesilmezdi. zira ayaklar aynı hizadaydı, burak'ın vücut biraz önde kalıyordu. hiç kimse neden kaldırmadın diyemezdi. zira saniselik bir olaydı.

bu sene hakem hatalarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. biz de çok karşılaştık. bir çırpıda 10 puan sayabilirim size.

ama hata herkese oluyor. siz bir yandan şike ile ilgili olarak başkanınızın içeri girmesi, kalecinizin içeri girmesi vs. gibi durumlarla karşı karşıya kalmanıza rağmen, hakkınızda şikeci denilmesini asla kabul etmediniz. bu kadar delile rağmen, kesinleşmeden (haklı olarak) hiçbir şekilde damga yemek istemediniz, bunu etik bulmadınız.

fakat gelmiş burda, yoruma açık bir kırmızı kart pozisyonu yüzünden kuddusi'yi yerin dibine soktunuz çıkardınız, ts forması giydirdiniz falan.

oysa ki sizin sorgulamanız gereken durum, neden öne geçiyoruz da sonra yeniliyoruz şeklinde olmalı.

bunlar boş işler arkadaşlar. siz ilk yarı kaleye bile gelemediniz. ikinci yarı ts fazla çıkınca, bir kaç kontra girişiminiz oldu. altı pastan golü atamayan eneramonun orta sahada kalkan ofsayt bayrağından medet umar oldunuz.

lütfen arkadaşlar, bu şekilde olmaz.

ben feneri sahadan sildiğiniz maçı dehşet ve hayretle izledim. böyle top oynayan bir takım nasıl olur da 2 golde kalır ve sonrasında 4 gol yer dedim. bence sorgulanması gereken şey budur. yoksa hakem hatası herkese yapılıyor. en nihayetinde iyi futbol her şekilde kazanır.

fazla uzağa gitmeye gerek yok. geçen yıl ki tabloya bakarsanız anlayabilirsiniz aslında.

önümüzde maçlarda başarılar diliyorum.

iyi forumlar...
gokhanbayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2012, 16:07   #36
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1609 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

@ gokhanbayrak

İlk golünüz ofsayttı. Buyur resime bak. Volkan'a kırmızıyı verse 10 kişi kalıyordunuz.Biz atamadığımız golleri değil bunları tartışıyoruz ANLADINMI.!!!
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2012, 16:11   #37
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
gokhanbayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
belki de bu mesajım buradaki çoğunluğun hoşuna gitmeyecek fakat ben bir Trabzonsporlu olarak, tüm içtenliğimle objektif olarak yorum yapacağımı belirtmek istiyorum.

sitede nerdeyse 2 haberden 1 tanesi kuddusi ve trabzonspor içerikli. arkadaşlar Allah aşkına yapmayın.
ne yani Volkan Şen kırmızı görmedi diye mi sivas yenildi?
Volkan'a gelip arkadan kasti müdahele eden futbolcuya kırmızı gösterse kim ne diyebilirdi?
açıkçası ben izlerken, inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü kırmızı verse de kimse niye verdin diyemezdi. ama benim açımdan ağır olurdu. zira bence ya ikisine de sarı vereceksin, ya ikisine de kırmızı. burada hakemlik yorumu çıkar ortaya. kaldı ki ayağı ile ittirdi volkan, bir tekme ya da basma olsaydı, sakatlanmaya yönelik yorum yapmaz direk kırmızı verirdi.

bir de ofsayt bayrağı konuşuluyor. benim öyle direk gol pozisyonu olacak hatırladığım bir bayrak yok. eneramonun bir pozisyonu vardı ama hem çaprazdı, hem kaleye uzaktı, hem de bu bayrak yardımcı hakem tarafından kaldırılmıştı hatırlatmak isterim.

amaçları ts yi kayırmak olsaydı, burak'ın golü ofsayt ile kesilmezdi. zira ayaklar aynı hizadaydı, burak'ın vücut biraz önde kalıyordu. hiç kimse neden kaldırmadın diyemezdi. zira saniselik bir olaydı.

bu sene hakem hatalarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. biz de çok karşılaştık. bir çırpıda 10 puan sayabilirim size.

ama hata herkese oluyor. siz bir yandan şike ile ilgili olarak başkanınızın içeri girmesi, kalecinizin içeri girmesi vs. gibi durumlarla karşı karşıya kalmanıza rağmen, hakkınızda şikeci denilmesini asla kabul etmediniz. bu kadar delile rağmen, kesinleşmeden (haklı olarak) hiçbir şekilde damga yemek istemediniz, bunu etik bulmadınız.

fakat gelmiş burda, yoruma açık bir kırmızı kart pozisyonu yüzünden kuddusi'yi yerin dibine soktunuz çıkardınız, ts forması giydirdiniz falan.

oysa ki sizin sorgulamanız gereken durum, neden öne geçiyoruz da sonra yeniliyoruz şeklinde olmalı.

bunlar boş işler arkadaşlar. siz ilk yarı kaleye bile gelemediniz. ikinci yarı ts fazla çıkınca, bir kaç kontra girişiminiz oldu. altı pastan golü atamayan eneramonun orta sahada kalkan ofsayt bayrağından medet umar oldunuz.

lütfen arkadaşlar, bu şekilde olmaz.

ben feneri sahadan sildiğiniz maçı dehşet ve hayretle izledim. böyle top oynayan bir takım nasıl olur da 2 golde kalır ve sonrasında 4 gol yer dedim. bence sorgulanması gereken şey budur. yoksa hakem hatası herkese yapılıyor. en nihayetinde iyi futbol her şekilde kazanır.

fazla uzağa gitmeye gerek yok. geçen yıl ki tabloya bakarsanız anlayabilirsiniz aslında.

önümüzde maçlarda başarılar diliyorum.

iyi forumlar...
Başlarken objektif olacağım dedin ama 2 satır yazdıktan sonra subjektif oldun.Volkan'ın attığı tekmeye ittirme diyorsun ve bizi resmen salak yerine koyuyorsun.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2012, 16:16   #38
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Gökhan Bey, objektif değerlendirme yapacağım yazmışsınız ama tamamen subjektif ve gerçeklerle ilgisi olmayan bir yorum yazmışsınız.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2012, 19:22   #39
gokhanbayrak
Yeni Yiğido

13 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokhanbayrak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

objektif olduğum şurdan anlaşılabilir. volkan'ın pozisyonunda inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü verseydi niye verdi kimse diyemezdi.

burak'ın iptal edilen pozisyonunda ayaklar aynı hizada. alanzinho'nun golünde ayak 3-5 cm ilerde.

böyle pozisyonlardan sonra hakeme bordo mavi forma giydiriliyorsa, hakem lige ayar çekti gibi bir senaryo uydurulabiliyorsa pes yani.

ne yani yıldırım demirören tff başkanı olur olmaz, bjk yi sağlama almak için kuddusi'yi yanına çağırıp direktif mi verdi?

o zaman mevcut iddianame ile çok fazla kişi ve zümrelere çok çeşitli yakıştırmalar yapılabilir.

yazı objektif okunursa, gayet güzel bir şekilde objektif anlaşılabilir.

sizler subjektif okuduğunuz için, dolayısıyla karşı mesajı da subjektif değerlendiriyorsunuz.

saygı duyuyorum, iyi forumlar...
gokhanbayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2012, 19:36   #40
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
gokhanbayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
objektif olduğum şurdan anlaşılabilir. volkan'ın pozisyonunda inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü verseydi niye verdi kimse diyemezdi.

burak'ın iptal edilen pozisyonunda ayaklar aynı hizada. alanzinho'nun golünde ayak 3-5 cm ilerde.

böyle pozisyonlardan sonra hakeme bordo mavi forma giydiriliyorsa, hakem lige ayar çekti gibi bir senaryo uydurulabiliyorsa pes yani.

ne yani yıldırım demirören tff başkanı olur olmaz, bjk yi sağlama almak için kuddusi'yi yanına çağırıp direktif mi verdi?

o zaman mevcut iddianame ile çok fazla kişi ve zümrelere çok çeşitli yakıştırmalar yapılabilir.

yazı objektif okunursa, gayet güzel bir şekilde objektif anlaşılabilir.

sizler subjektif okuduğunuz için, dolayısıyla karşı mesajı da subjektif değerlendiriyorsunuz.

saygı duyuyorum, iyi forumlar...

bu forma cuddusiye çooook yakışıyor.

Etiketler
çıkarmam, kuddusiyi, maça