Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 3.LİG RUHU!!!
Alt 24.04.2012, 02:02   #31
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 3.LİG RUHU!!!

Arkadaslar,seyirci ayri taraftar apayri,kimseye kizmayin,kimseyi uzmeyin.CEKIRDEKCI gurubun bile sivasspora faydasi var.Maclarda sivasin su kadar seyircisi vardi diyorlar.Bagirmasalarda,dolu stad her zaman iyidir. Bence var olan taraftar guruplarini guclendirmek desteklemek gerek.Evet haklisiniz bir yanlislik var.Bizimle ayni tarihlerde kurulan takimlara bakin,bir tanesi t.s. taraftarina bakin,diger takimlarin kurulus tarihlerinede sizler bakin birde onlara layik gorulen stadyumlarina,dedimya bir yerde cok buyuk bir hata var. Ben kendi adima hatayi disarida aramiyorum,hata biz sivaslilarda.
Alt 24.04.2012, 03:43   #32
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
selimdelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1 RAKİP TAKIMLARIN KORKA KORKA GELDİĞİ MAÇLAR AKLA GELİRDİ.. TARAFTARIMIZ SAHAYA ATLAYACAK TELLERİ KIRACAK KADAR FANATİK VE SİVAS SEVDALISIYDI

1 RAKİP TAKIMLAR KORKARAK SİVASA GELMESİN TELLERİ KIRICAK SAHAYA İNECEK KADAR FANATİK OLMADANDA GAYET GUZEL FUTBOL KEYİFLİ OLABİLİR

2 BİZİM O TARAFTARLAR GİTMİŞ YERİNE KOYUN KAFALI, ÇEKİRDEK YEME HASTALIĞINA TUTULMUŞ, VURDUMDUYMAZ SEYİRCİ BOZUNTULARI GELMİŞ...

2 BEN STADDA HİÇ ÇEKİRDEK YEMEDİM DİYEN YALAN SÖYLER FANATİK OLMASADA BİLETİNİ ALMIŞ STADA GELMİŞ İNSANLARA BU SÖZLER YİGİDOYA YAKIŞIK ALMAZ
3''Sözüm ona Sivas maçını izlemeye gelen birçok vurdumduymaz ve sahne dekoru seyirci bozuntularına diyecek lafım yok

3 BİLETİNİ ALIP GELEN HER BİREYİN SİVASSPORA DESTEK OLDUGUNU UNUTMAMAK LAZIM

4 Ne gülüyorsunuz dedim dönüp tersledim tamam kardeşim sen bağırmana devam et bişey diyen yok diyor! Orda ağzıma geleni söylüyorum lafı dokundurrak konuşuyorum adamlarda çıt yok!

4 YANİ STADDA KÜFÜR OLMASIN DİYE YALANDAN UGRASILIYOR DEMEKKİ SİZİN GİBİ BİRİ AGZINA GELENİ YOKTAN YERE SÖYLÜYEBİLİYOR SANKİ BUNU YAPMAYANLARDA KOYUN KAFALI GERİ ZEKALIMIŞ GİBİ GÖSTERİYORSUNUZ

statda durdugun yerde bagırıp sag sola saldırıp heyecan arayan ona buna satasanlar FANATİK oturup sesizce izleyen koyun kafalı KUSURA KALMA KARDEŞ SENİN İSTEDİĞİN GİBİ BİR SİVASSPOR TARAFTARI OLACAKSA HİÇ OLMASIN RAKİPLER TARAFTARDAN KORKMASIN SAHA İÇİNDEKİLERDEN KORKSUN TARAFTAR GELEN RAKİPLERE KARANFİL VERSİN EN İYİ SEKİLDE AGIRLASIN BİZLERE YAKISAN BUDUR
Aynen Katiliyorum HER NE OLURSA OLSUN DOGUBEY BİR SİVASLIYA KOYUN KAFALI AT KAFALI V.S HAYVAN BENZETMELERIN BENIMDE HOSUMA GITMEDI TAMAM SENDE HAKLISIN AMA BU SEKILDE YAZMAN HIC HOS OLMAMIS BIDE SU VAR BAZI SEYLERI DISARDA DEILDE KENDI ICIMIZDE ARASAK ORNEGIN BI KALE ARKASINDA GRUP VAR BI MARATONDA BURDA AYRILMISIZ NEDEN BIRLIKTE GUZEL BI SEKILDE TEZAHURAT YAPILMIYOR INSANLARA CAZIP GELECEK TEZAHURATLAR YAPILIPTA INSANLARI O GRUPLARIN ICINE CEKILMIYOR BUNU SORGULAMAK LAZIM ONCELIKLE

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda _DeReBeYi_'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2012, 15:23   #33
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
_DeReBeYi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynen Katiliyorum HER NE OLURSA OLSUN DOGUBEY BİR SİVASLIYA KOYUN KAFALI AT KAFALI V.S HAYVAN BENZETMELERIN BENIMDE HOSUMA GITMEDI TAMAM SENDE HAKLISIN AMA BU SEKILDE YAZMAN HIC HOS OLMAMIS BIDE SU VAR BAZI SEYLERI DISARDA DEILDE KENDI ICIMIZDE ARASAK ORNEGIN BI KALE ARKASINDA GRUP VAR BI MARATONDA BURDA AYRILMISIZ NEDEN BIRLIKTE GUZEL BI SEKILDE TEZAHURAT YAPILMIYOR INSANLARA CAZIP GELECEK TEZAHURATLAR YAPILIPTA INSANLARI O GRUPLARIN ICINE CEKILMIYOR BUNU SORGULAMAK LAZIM ONCELIKLE
hocam ben tüm sivasllar için o kelimeleri kullanmadım zaten haddim değil..kızgınlıkla ruhsuzca maça gelen ve takıma sahip çıkmayanlara dedim...tepkimin dozu aşırı olmuş olabililr bunun için de özür dilerim...diğer görüşlerine katılıyorum...
Alt 24.04.2012, 15:52   #34
serrrkan
Yiğido

serrrkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 serrrkan BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

DOĞU_BEY tepkini anlayışla karşılıyorum.Gerçektende bazen vurdumduymaz taraftarlar benimde çok dikkatimi çekiyor.
Ama üslubun çok ama çok yanlış.Koyun kafalı dediğin o Sivaslı ki buna çok şahit oldum yeri gelir evinin ekmek parasından böler Sivassporuna destek için maça koşar.Herkesin vereceği destek ayrıdır.Kimisi yaşı ilerlemiştir sadece biletini alır parasal destek sağlar. Kimisi hem biletli şekilde girer hemde 90 dk tezahurat yaparak destek verir takımına.Kimiside ücretsiz girer parası yoktur tezahuratını yapar çıkar.Ama şunuda unutmayın Taraftar grupları hariç Sivasspor Taraftarı bu ligin en temiz en yiğit takımıdır.
Gecekondu taraftarı gibi stada zil zurna sarhoş girecekse varsın olmasın öyle taraftar
Bursa taraftarı gibi belinde kasaturalarla girecekse stada varsın olmasın öyle taraftar
Trabzon seyircisi gibi sahaya çakı atacak kadar kalleşleşecekse varsın olmasın öyle taraftar
Beşiktaş taraftarı gibi 90 dk ana-bacı küfredecekse varsın olmasın öyle taraftar
Fenerbahçe taraftarı gibi rakip takım teknik drektörünün kafasını yaracaksa varsın olmasın öyle taraftar
Galatasaray taraftarı gibi çirkefleşecekse varsın olmasın öyle taraftar.

Bu yukarda saydığım taraftar gruplarıda kimse kusura bakmasın bizim Sivaslı bir ağabeyimizin,kardeşimizin b.ku bile etmez! Bunuda herkes böyle bilsin.Onların sesi çok çıkabilir,organize olabilirler ama %90 ya ayyaş ya zübbedir yani adam değildir.Ama sivasımızın adamı ADAM GİBİ ADAMDIR!

Bir zamanlar postacı dolaşırdı trbünleri azda olsa ayağa kaldırırdı.Ama şimdi?.. Bu taraftar aslında biri öncülük etse sesi en gür çıkan taraftar olur. Ama ne yazıkki gelin görünki bir AMİGOMUZ YOK! yok gardaşım!
DERHAL BİR AMİGO BULUNMASI VE TARAFTAR GRUPLARI TEK YUMRUK OLUP BU AMİGONUN EMRİNE GİRMESİ LAZIM.
YOKSA 3. LİGDEKİ O RUH YA KA LA NA MAZ!
serrrkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serrrkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2012, 17:34   #35
ceyhun58
Acemi Yiğido

ceyhun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceyhun58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bakın arkadaşlar sivassporun % 60-70 civarı seyirci potansiyeli 50 ile 60 yaşları arasındadır şu andaki 50 li 60 şı yaşlar 3 lig ve 2 lig seyircisinden gelmektedir be bile şu anda 50 yaşındayım 3 lig ve 2 lig maçlarını deplasman dahil kaçırmadan gittim şu andad maçlara geliyorüm fakat 10 15 sene önceki tezahurat etme şeklinde değildir lakin genç nesilden gelme sivasspor taratarıda yoktur dikkat ederseniz gruplar halinde toplam tezahurat eden gençler 600 700 civarındadır onun için şimdi kalkıpta 50 60 yaşında ki adama tezahurat yaptıramasın aşağıdan gelen genç sivasspor taratarı yok bizim zamanımızda stadta yar yoktu tezahurat ile gelen takım neye uğradığnı şaşırıyordu onun için yeni doğan bebelere gala.fener.beşi.formaları giydiriyorlar 0 zaman bu formalari giyipte stada gelen yoktu taraftar yoksa önce kendimizde aramalıyız kalın sağlıcakla
ceyhun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ceyhun58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.04.2012, 20:19   #36
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

EY RUH GERI DON çağrısını en son, resımde kı naıl abımız yapmıştı baya ses getırmisti
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı infial§'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2013, 23:17   #37
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Ey RUHHH!!!! Eyy 2.LİG VE 3.LİG ŞAMPİYONLUKLAR RUHUU!! GERİ DÖNNNNNNN!!!!
Alt 02.02.2013, 10:30   #38
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1010 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: 3.LİG RUHU!!!

3.ligdeyken, kışın ortasında buz sahada, -10 derecede oynanan, Keçiörengücü'nü 2-1 yendiğimiz maçtaki seyirciyi yıllardır görmüyorum ?
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2013, 12:14   #39
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

hocam ben tüm sivasllar için o kelimeleri kullanmadım zaten haddim değil..kızgınlıkla ruhsuzca maça gelen ve takıma sahip çıkmayanlara dedim...tepkimin dozu aşırı olmuş olabililr bunun için de özür dilerim...diğer görüşlerine katılıyorum...

Başkan, memlekete gelince beraber maç izlemeyi çok isterim...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2013, 12:34   #40
Mustafa58Ağa
Tecrübeli Yiğido

101 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 Mustafa58Ağa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

git gide kötüye gidiyoruz 2.ligteyken olimpiyat stadında oynadığı maçtaki seyirciye bakıyorum ne kalablıkmış şimdi onlardan eser kalmadı malesef
Mustafa58Ağa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
3lİg, ruhu