Cevap: Faruk Taşseten'den Açıklama
Sayın Taşseten bir sözümde size...
Kazancılar Benzinlik istasyonundan başlayan, devamında farklı yerlerde de birkliktelikten birbirimizi tanırız.
Bizler, Sivasspor için, Sivas sevdalılığı için bu forma uğruna, stadyumlarda her sene kombine ile yerlerimizi alıyoruz, desteğimizi sürdürüyoruz, destek vermeyede devam edeceğiz.
Tek isteğim var sizden.
Play-Off'ta İlk karşılaşma malum yine Bursaspor ile ve 4 Eylül'de... Bu karşılaşma öncesi, takımın gerçek sahipleri yiğidoların, taraftarların yaşadığı sıkıntıyı; çektiği çileyi, yapılan işkenceyi bizzat şahit olun, gözlerinizle görüp rapor halinde yönetime sunun, tartışın, önlemini alın.
Aksi halde bugün 2000-3000 arası olan kombine sahibini seneye rüya da görürüz. Ben kendim için söylemiyorum. Aldığım tepki ve dile getirilmesi için yapılan baskılardan söylüyorum.
Oturmak içim elinde taşıdığı gazetesi alınan, taşıdığı sivasspor ve türk bayrağının plastik çubuğu alınan, suyun yasak olup içerde tonlarla serbest olduğu, bozuk paranın girişte yasak olup içerde serbest olduğu, girişi başka, çıkışı bir başka sıkıntı yaşatılan kombine sahibi taraftar, yiğidoların neler çektiğine bizzat şahit olun.
Tabii, tepki alacağınızı sizde biliyorsunuz ki gelemezsiniz..
|