Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: FARUK TAŞSETEN' DEN TARAFTARA
Alt 10.04.2012, 21:38   #31
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: FARUK TAŞSETEN' DEN TARAFTARA

SAYIN FARUK TAŞSETEN öncelikle başkan içerdeyken takımla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sivasspor istanbulda 35 bin seyirci potansiyelini geçememiştir oda kapıları kırarak şampiyon olduğumuz yıl karagümrük maçı 3.ligden çıktık 2 b grubunda ibb maçında inönüyü 30 bin kişiyle sarıyer maçında saracoğlunu 25 bin kişiyle ibb maçında alisamiyen stadında 25 bin içerde 5bin kişi dışarda istanbulspor süperligden sivas 2.ligdeyken kupa maçında güngören stadında 10 bin kişiyle sivasın sahası bakımdayken olimpiyattaki maçlarda manisa malatya trabzon maçlarında en az 15 20 bin kişiyle istanbul taraftarı destek olmuştur eminimki yine gereken yapilacak o stadda en az 20 bin taraftar olacaktır enazından ben öyle ümid ediyorum istanbuldaki sivas nüfusuna gelince yok platform yok köy kasaba derneklerinden bahsedilmiş onların büyük çoğunluğu kendilerini sivasla bağlı görmeyen sadece köyleriyle ilçeleriyle muatap derneklerdir en iyi yaptıkları şey sivasa sivaslıya küfretmek edenlerle birlik olmaktır istisnalar hariç sadece seçim zamanlarında piyasaya çıkan varolmalarıyla yok olmaları arasında fark olmayan tabela dernekleridir işadamı filan deniyor sivaslının parası kıymetlidir kimseye yedirmez onların karını doydummu kimseyi tanımaz taraftarın nerde olduğuna gelince onuda biraz siz düşünün cevabınıda bulursunuz taraftarı harekete geçirmesi gereken taraftar dernekleri siteleri yeteri kadar uğraşıyormu organize yapması gereken 3 tane yerel tv hangisi gerektiği gibi çağrı yaptı milleti harekete geçirdimi? siz yönetim olarak hiçdeğilse sivastan 10 otobüs kaldıracak gücünüz yokmu? ufak bi hesap yapalım oynatmadığınız keita rada sandro borcan sivasa maliyeti tahminen 6 7 trilyon tl bu para kulübün cebinden çıkıyor vede bu adamların buyıl sivasspora zerre kadar faydası dokunmadı böyle boş transferlere 8 10 trilyon çöpe atacağınıza hersezon 500 bin tl böyle organizasyonlara hiç değilse mazot parasına filan ayırsanız kulup zarar etmez bundan emin olun istanbuldan deplasmana 1 otobüs kaldıramıyoruz etimiz budumuz bu zorlamayla olmuyor insanın içinden gelecek trabzon bursa taraftarıyla boy ölçüşmek için daha 40 değil 140 fırın ekmek yemek lazım bu kültür işi aşk işi sevgi işi memlekete duyulan sevda işi maalesef bunoktada zayıfızz ostad dolacak ben bilet almadım büyük ihtimalle maçgünü alacaĞIM öyle binlerce kişi var futbolcularımız böyle şeylere kafayı takmasın sadece maça konsantre olsunlar
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2012, 21:43   #32
YİĞİDO EMİR 58
Yiğido

YİĞİDO EMİR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 500 YİĞİDO EMİR 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazıklar olsun.....
YİĞİDO EMİR 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Faruk Taşseten'den Açıklama
Alt 10.04.2012, 23:56   #33
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Faruk Taşseten'den Açıklama

Sayın Taşseten bir sözümde size...

Kazancılar Benzinlik istasyonundan başlayan, devamında farklı yerlerde de birkliktelikten birbirimizi tanırız.

Bizler, Sivasspor için, Sivas sevdalılığı için bu forma uğruna, stadyumlarda her sene kombine ile yerlerimizi alıyoruz, desteğimizi sürdürüyoruz, destek vermeyede devam edeceğiz.

Tek isteğim var sizden.

Play-Off'ta İlk karşılaşma malum yine Bursaspor ile ve 4 Eylül'de... Bu karşılaşma öncesi, takımın gerçek sahipleri yiğidoların, taraftarların yaşadığı sıkıntıyı; çektiği çileyi, yapılan işkenceyi bizzat şahit olun, gözlerinizle görüp rapor halinde yönetime sunun, tartışın, önlemini alın.

Aksi halde bugün 2000-3000 arası olan kombine sahibini seneye rüya da görürüz. Ben kendim için söylemiyorum. Aldığım tepki ve dile getirilmesi için yapılan baskılardan söylüyorum.

Oturmak içim elinde taşıdığı gazetesi alınan, taşıdığı sivasspor ve türk bayrağının plastik çubuğu alınan, suyun yasak olup içerde tonlarla serbest olduğu, bozuk paranın girişte yasak olup içerde serbest olduğu, girişi başka, çıkışı bir başka sıkıntı yaşatılan kombine sahibi taraftar, yiğidoların neler çektiğine bizzat şahit olun.

Tabii, tepki alacağınızı sizde biliyorsunuz ki gelemezsiniz..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.04.2012, 15:00   #34
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ama o stad maç günü dolar ise
Bursalılar neye uğradığını şaşırır
Taraftarı futbolcusu bi müddet kendine gelemez
Son dakikaya işi bırakmayı seviyoruz
Bizimkilerin internetten bilet alma gibi alışkanlığı yok ben dahil çünkü kredi kartı yok
Ama maça 5 dk önce gider alırım bileti paşalar gibi izlerim maçımı
Tek ümidim maçtan 1 saat öncesi ne olacaksa olacak
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslıadem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.04.2012, 15:32   #35
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

İstanbulda olupta bahanesi olmadan sdhrin gobegindeki maca gitmeyen sozde lafta sivaslilar azicik onurunuz gururunuz varsa nufus cuzdanlarinizi yirtip adin - ki sivas yazdigi da mechul- yaziklar olsun iki milyon sivasliymista falan filan eger sivasin ustunuzde azicik hakki varsa da zehir zikkim olsun. Ayiptir be biz ankaralardan takimimiz bu macta yalniz kalmasin diye gelicez mac sonu donucez , lafta memleket sevdalilari da bi taraflarini kaldirip gelmeyecek. Yaziklar olsun sizlere gelmeyin sivasa da yemeyin ekmeginden ne faydaniz var ki.... sizin gibi sozde sivasli cikar dernekleri de uyusun tvden izlesin daha olsun biz variz bu takimin yaninda siz tvden izlerseniz izleyin basari gelince de hepimiZden cok sevinin duyarsiz gamsiz istanbullular
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.04.2012, 15:54   #36
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben şimdi biletix den 3 bilet aldım. Stadın 2. katını satışa açmamışlar. Yani yaklaşık 30000 bilet satışa sunulmuş Takım başına 15000. 25000 değil.
Sivas maraton tribününde Sırasıyla A-B-C-D-E-F-G bloklarından C-D-E full satılmış B ve F bloklarında çok az yer var A ve G blokları boş yani maratonda yaklaşık 3000 bilet kalmış. Kale arkasını bilmiyorum. Galiba kale arkalarının hepsi boş hiç satılmamış.

Maç günü stadda Bursa+Sivas toplam 25000-30000 kişi olur. Üst tribünler kapalı. Bilginize.
Stad krokisi http://www.biletix.com/mekan/FB/ISTANBUL/tr
Alt 11.04.2012, 16:17   #37
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

faruk bey keşke taraftarımızın ne gibi sıkıntıları var özellikle sivasta birazda bu konu üzerinde kafa yorsa fene olmaz
Alt 11.04.2012, 16:20   #38
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Facebookta etkinlik oluşturdum Buraya tıklayıp geleceğinizi bildirebilirsiniz.
http://www.facebook.com/events/389460394408092/
Alt 11.04.2012, 16:36   #39
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart Faruk Taşseten'den Açıklama

Sevgili Arkadaşlarım
Bugün Perşembe günü oynayacağımız Sivasspor Bursaspor Türkiye kupası maçı çalışmalrı için Şükrü Saraçoğlu Stadına gittim ve büyük bir şok geçirdim şu an itibarı ile bize ayrılan 26.000 kişilik maraton ve kale arkası trübünden sadece 1.650 Adet bilet satılmış.
Bursaspor ise şu an itibarı ile 16.000 bilet satmış sanırım maç gününe kadar tamamı satılır ve Bursaspor biletleri karaborsaya düşer.
Şu an Teknik heyet ve Futbolcu kardeşlerimiz bu durumun üzüntüsünü ve şokunu yaşıyorlar.
İstanbulda ikimilyon sivaslı yaşıyor ve yüze yakın dernek ve birde Sivas platformumuz var.
Bizi sanırım burada boynu bükük bırakmayacaklardır.
Daha öncede biz İnönü ve Samiyeni doldurduk Olimpiyat stadında 60.000 kişiye oynadık.
Ben inanıyorum bu stadı bize ayrılan yeri dolduracağız . Büyük Yiğido ve Sivassporun gücünü bir kez daha Türkiyeye göstereceğiz.
Büyük taraftarımız herşeyin en iyisine layık bunu biliyoruz.
Zaferle çıkacağımız Saraçoğlu stadını dolduracağımızdan eminim
Haydi yiğidom haydi İstanbullu Sivaslım Sivasımızın gururu ve gözbebeği SİVASSPOR umuzu yalnız bırakma.
Perşembe günü takımımızın sana ihtiyacı var doldur stadı Alem görsün Sivasın ve Sivassporun gücünü
En içten saygı ve Selamlar
Faruk TAŞSETEN
Sivasspor As Başkanı
Alt 11.04.2012, 16:52   #40
Rallim58
Gast

Alıntı:
Hedef58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
faruk bey keşke taraftarımızın ne gibi sıkıntıları var özellikle sivasta birazda bu konu üzerinde kafa yorsa fene olmaz
Yiğidoların ne sıkıntı yaşadığını maraton girişe gelebilirse görür de...

15 Nisan akşamı Bursa müsabakası öncesi gelebilir

Etiketler
açıklama, açıklaması, faruk, taraftar, taraftara, taŞseten, taşsetenden