Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...
Alt 14.04.2012, 21:29   #31
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...

Alıntı:
velibircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün Sivas tribünlerindeki fb bjk gs trabzon formalı yüzlerce insan belirdikden sonra Bütün Bursaspor sayfalarında Bütün tribün sitelerinde Sivasspor tribünlerine laf etmeyen kalmadı.Her zamanki gibi bir kez daha yerin dibine soktunuz Sivasspor taraftarlarını.Bu utanç Sivasspor maçına fb gs bjk hatta trabzon formalarıyla tribünlere gelenlerin , Bu utanç onları görüp engellemeyen tüm staddakilerindir.

Hani Bazılarınızın aklına gelıyordur.Biz neden şampiyon olamadık Bursaspor oldu diye.Söyleyim sizin her tarafınızdan bir takım fışkırıyor da o yüzden.Dün sivas taraftarından fazla olan Bursa taraftarlarından 1 tane istanbul atkı yada forması gıymiş kişi gördünüz mü ? Göremediniz..Bu yüzden onlar şampiyon oldu BİZ OLAMADIK ! OLAMIYACAĞIZ ! O görüntülerden sonra iyi ki de yenilmişiz dedim.

Zaten maç gelmesin istiyordum ne yazıkki de geldi.Ve de Cümle aleme rezil olduk hepinizin sayesinde.Adamlar kalkdı 250 otobüsle Bursadan istanbula geldi benim insanım bir semtden diğer semt e geçemedi.Geçenlerde bukalemun gibiydi.

Resimleri yorumları atmak isterdim ama gerek duymadım.Hepinizden Allah razı olsun Göğsümüzü kabarttınız İYİKİ VARSINIZ ! Adamlara verecek ne cevabımız var nede yüzümüz.Varolun.

Beni tanıyan az çok kimse varsa eskilerden neden bu siteden ayrıldıgımı bilir.Dayanamayıp arkadasın üyeliğinden yazıyordum ara sıra ama artık bundan da yazmıyacağım.Varsa eşe dosta hatrımız kalsın bu utanç konumuz.Hadi eyvallah
Emre

Onlarca hakaretten bir tanesi

paylaşımı yapan arkadas saçmalamıs..neden fb,bjk,gs taraftarlar bızımle bırlıkte oldular sorusuna en buyuk cevap bursasporu kımse sevmedıgı ıcındır..sen ıyısımı yıne buralarda yorum yazma...
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sibur'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2012, 21:38   #32
58megayigido
Tecrübeli Yiğido

58megayigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 58megayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne alaka güzel kardeşim maç sivasta olmuyorki sivas kendi sahasında oynasa tamam diyeceğim ama istanbulda sivas kaç kez maç oynuyorki ve oynadığı maçların kaçında taraftar izlemeye geliyor. ?

bursa istanbula yakın adamlar otobüsle gelmiş kendi şehirlerinden gelmiş normal onlarda diğer takımların forması olmaması

maç yozgatta olsaydı oradaki sivas taraftarlarındada diğertakımların taraftarı olmazdı .....

tabi benimde hoşuma gitmiyor ama ssonuçta bukadar büyütüp morel bozmaya hiç gerek yok

NEDE OLSA HERKEZ BİRGÜN SİVAS FORMASI GİYECEK
Alt 14.04.2012, 22:16   #33
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1001 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bende sivasspor formmı giyip balıkesir tokatspor maçına gidip tokatı destekliyecem tokatlılar emre gibi düşünmez herhalde
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigidolar06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2012, 23:15   #34
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Idee Cevap: Bu kafayla Nereye kadar...

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Onemli bir konuya yanlis teshis koymussun Emre. Sorun bizim trubunlerimizde birilerinin tuttuklari takimlarin formalariyla mac izlemesi degildir, olmamalidir. Sorun bizim 'Sivas'li' hemsehrilerimizin hangi takimi tuttugudur. Yoksa bir Yigido, trubunune gelen baska bir takim taraftarina kaba kuvvet uygulamaz,uygularsa abes kacar. Sonucta ortada bir spor var. Bursa'nin ilkel mantikli holiganlarindan farkimiz var bizim. Onlar birgun Diyarbakirspor takimina PKK'li derler,diger birgun polisle catisirlar. Vatanseverlik dedikleri sey reklamla,takim sevgisi dedikleri sey ego tatminiyle ve rantla alakalidir. Bursa trubununde bulunmus ve 'sade' taraftarlarindan biraz bilgi edinmis biri olarak soyluyorum ki; ne kadar reklam yaparlarsa yapsinlar benim icin az ve oz ama yigit Sivasspor taraftarinin tirnagi olmazlar. 250 otobus geldiler cunku iktidar,sermaye ve para vardi...Biz Sivas'tan tek bir otobus gonderemedik...evet bu konuda kiyas kabul edilemez ama diger bir konuda daha kiyas kabul edilemez,bizim lakabimiz 'YIGIDO'...onlarin lakabini tum Turkiye biliyorhic ezilmeye uzulmeye boyun bukmeye gerek yok. Bu pazar Sivas'a 250 otobus gelsinler gorelim...
Evvela şahsımın 2009 dan bu yana bu forumda sizlerle birlikteliğimi,kesinlikle ama kesinlikle burada hiç bir Sivaslı kardeşimle polimik için olmadığımı İstanbul takımlarını tutan bir çok Sivassporludan daha fazla Sivassporu desteklediğiğmi söyleyerek söze başlamak istiyorum.
Ben çocukluğumdan yakın geçmişe kadar TEXAS tribünüde, şimdilerdede tabiri caizse sade taraftar statüsünde yer alan biriyim...Burada Bursaspor taraftarına serzenişte bulunmak en doğal hakınızdır nihayetinizde sizin kendi taraftar forumunuzdur..Buna ahlaki değerlere zarar verilmediği miüddetçe lafımızda olamaz tavrımızda olamaz..Bu konumdada değiliz zaten..Bulunduğumuz forum sitesi gördüğüm en ahlaklı en dürüst ve en uymlu taraftar sitesidir.Kendi taraftar sitemde bile bu güzelliği göremedim...Yanlız Diyarbakırsporla ilgili yorumunuzda bilmediğiniz şeylerin olduğunu belirtmek isterim.Burada bu konuda açılmış başlıkta bunu belirtmiştim...Texas tribünü en fazla şehit vere tribünlerdendir..Bunun için bu konuda özel besteleri özel tutumu olan bi tribündür..Bizler pkk alehinde sadece Diyarbakır maçında değil her maç bu besteleri söyleriz..Bahsettiğiniz Diyarbakırspor maçında olan olayları ben size söyleyeyim siz nasıl hareket ederdiniz siz bana söyleyin.Benim
İSTİKLAL MARŞIM okunurken Bütün Bursa Atatürk Stadyumu Ayyıldızlı bayraklara bürünmüşken Diyarbakırsporlu taraftar denecek kişiler ayağa kalkmazken ıslıklamışlardır..Benim marşımı aynı zamanda sizin marşınızı..Ayyıldızlı bayrakların karşısına sarı kırmızı yeşil çaputları açmışlardır..Sadece bu iki belirtiğim gerekçe bile tavrınızı koymak için yeterli olan en büyük manevi sebebimizdir.Bursa kenti milliyetçidir.Bursa kenti Osmanlı ruhu taşıyan bi kenttir.Siz bizim bunlara kahrolsun pkk derken bunların bunu yaptığını biliyormuydunuz?Siz bizlerin yerinde olsaydınız bu insan demeye şahit kişilere karşı ne tawır alırdınız.Uğur Dündar üstüne Diyarbakırspor formasını giyip ahkam kestıkten 1 hafta sonra cıkıp Bursaspor taraftarından özür dilemiş ben bu olayları bilmiyordum bana söylenmedi demiştir..İçinde milli davalarımıza karşı art niyetli yaklaşan kim olursa olsun Bursada aynı cevabı alacaktır .Bunu net bir şekilde söyleyebilirim..Bizi burada sevende var sevmeyende..Ben hepsini seviyorum..Sivasıda Sivassporuda ..Bunun nedenini hala anlamış değilim hayatımda hiç Sivasada gelmedim uzaktan yakından bağlantımda yok..Bir çok kişi bana burada demogoji yaptığımı söylüyor kulakta asmıyorum çünkü burada bulunma sebebimi biliyorum..Sizin yaptığınız pkk yorumunu başka bir sitede okusaydım kulak asmazdım Ama burada bulunmamım sebebi sanırım sizlerin yani yiğidoların has ve reel olmasıdır...En azından burada bu yorumları gördüğümde şaşırdığımı söyleyebilirim ki bu konuda en az bizim kadar sizlerinde tepki vereceğini bildiğim için olsa gerek...Bursaspor taraftarını şirin gösterme çabam hiç bir zaman olmadı olmazda...Stadımızda sizlein bayraklarını sallarken ne hallere geldik kahrolarak izliyorum gelişen olayları..Kalkıpta ne küfreden kendi taraftarımı nede buna cevap verecek olan Sivaslı taraftarı savunabilirim..Bu konuda olabilecek tek bir şey vardır ki acilen varsa tribün liderlerinizin bizimkilerle oturup bunu halletmesidir.Aksi taktirde Sivasspor tribünü daha oluşumunu tamamlamadan kendine bir düşman tabir edilebilecek taraftar kitlesi kazanacaktır ki bu ne Sivasa yarar nede Bursaya..Aslında bunlara gerekte yok .ANADOLUNUN İKİ LOKOMOTİF TARAFTARININ DÜŞTÜĞÜ DURUMA bakarmısınız ...yazıkki ne yazık
Son bölümde belirtmiş olduığunuz 250 otobüs Sivasa gelsinlerde görelim cümlenize istinaden Bursaspor kupa konusunda buyuk bir avantaj elde ettiği için play off ları çok fazla kaale alacağını düşünmüyorum .Taraftarda bu yönde hareket edecektir.Ama emin olun eğer bu gerekiyorsa ve bizlere sayısal olarak bu kadar yer tahahüt edilmişsse o tarftar o kadar otobüsle Sivasada gelir...
Yazdıkalrımı lütfen yanlış değerlendirmeyiniz..Ben sadece bazı konularda bilinmeyen olayları anlatmak istedim..Nacizhane arzularımın Sivasspor ve Bursasporun başarıları olduğunu bilmenizi isterim ...Saygılar...
Alt 14.04.2012, 23:29   #35
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

İyi niyetleriniz! devam ettiği sürece değil şampiyonluk herhangi bir kupanın bir kulpundan tutmak bile hayal.Bu zihniyetle de Bursa'nın,EsEs'in tribünlerine imrenerek bakmaya devam edersiniz.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2012, 23:54   #36
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

SİVASSPOR taraftarı içerisinde özellikle ist. takımlarının formalarıyla maç izlemeye gelenleri midesi kaldıranlara afiyet olsun benim midem almıyor kardeşim.Ben bu konuda daha önce de yazdım radikalim.Bana göre SİVAS lı SİVASSPOR dan başka takım tutamaz.Hele hele önce bir İst. takımı sonra SİVASSPOR u hiç tutamaz.
Önce şunu kabul edelim bu kişiler konu başlığında ki gibi yüzlerce değildi.Ben kendi gözümle 3-5 kişi gördüm.Belki toplam 20 kişi falan olabilir.
Konu bu kişilerin sayısı değil.
Neymiş adamlar bize destek olarak gelmiş.Tamam gelsin ama formasız gelsin.Bunu sizin mideniz nasıl kaldırır yav.
Ha şunu anlarım adam herhangi bir Anadolu takımı formasıyla gelsin tamam başımın üstünde yeri var.
Ama herhangi bir İst.takımı formasıyla bizim aramızda ne işi var.
Özellikle fb formaları ile.
Şimdi hemen benim gs li falan olduğumu yazmaya kalkmayın fena yanılırsınız.
Bizim bu fb ile yakınlığımız hep başımıza iş aldı.
Adamlar çıkıp siz fb ye yattınız dediği zaman zorumuza neden gidiyor o zaman.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2012, 00:50   #37
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPOR taraftarı içerisinde özellikle ist. takımlarının formalarıyla maç izlemeye gelenleri midesi kaldıranlara afiyet olsun benim midem almıyor kardeşim.Ben bu konuda daha önce de yazdım radikalim.Bana göre SİVAS lı SİVASSPOR dan başka takım tutamaz.Hele hele önce bir İst. takımı sonra SİVASSPOR u hiç tutamaz.
Önce şunu kabul edelim bu kişiler konu başlığında ki gibi yüzlerce değildi.Ben kendi gözümle 3-5 kişi gördüm.Belki toplam 20 kişi falan olabilir.
Konu bu kişilerin sayısı değil.
Neymiş adamlar bize destek olarak gelmiş.Tamam gelsin ama formasız gelsin.Bunu sizin mideniz nasıl kaldırır yav.
Ha şunu anlarım adam herhangi bir Anadolu takımı formasıyla gelsin tamam başımın üstünde yeri var.
Ama herhangi bir İst.takımı formasıyla bizim aramızda ne işi var.
Özellikle fb formaları ile.
Şimdi hemen benim gs li falan olduğumu yazmaya kalkmayın fena yanılırsınız.
Bizim bu fb ile yakınlığımız hep başımıza iş aldı.
Adamlar çıkıp siz fb ye yattınız dediği zaman zorumuza neden gidiyor o zaman.
Sizin için insanların şu veya bu takımı tutyor diye düşünmesini sorun etmeyiniz.Gerçek bir SİVASSPORLU olduğunuz kaleminizden o kadar belli oluyorki.....
Alt 15.04.2012, 00:56   #38
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizin için insanların şu veya bu takımı tutyor diye düşünmesini sorun etmeyiniz.Gerçek bir SİVASSPORLU olduğunuz kaleminizden o kadar belli oluyorki.....
Bence sen de birçok nüfus kağıdında sivas yazandan daha çok SİVASSPORLU sun.İyi ki varsın bu sitede ve aramızda bulunman dostluk kardeşlik adına çok önemli.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.04.2012, 01:44   #39
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

40 yıldan fazla süredir süper ligde oynayan, türkiyenin 4. büyük kentinin takımı bursaspor ligde nal toplarken, biz iki kez üst üste şampiyonluğa oynayıp kıl payı kaçırdık...hepi topu bir şampiyonluğu var bursasporun, yani 200.000 nüfuslu bir trabzon kadar bile olamamışlar...bir kere bursalı arkadaşlar ilk önce bunu sorgulasınlar...

ikincisi...maçın henüz başında stadı savaş alanına çeviren, kendi kalecisinin üzerine sis bombası ve meşale atanların nesi taraftar? öyle ya taraftar dediğin döner bıçaklı olacak, kan akıtacak, ağzından ana avrat küfür eksik olmayacak...yakacak yıkacak...kadın çocuk demeyip saldıracak...böyle bir taraftarlık anlayışı hastalıklı bir ruh halinin ürünüdür ve bize uymaz...

bir diğeri...ben de sivaslı olup da istanbul takımlarının formalarını giyenlerden utanç duyuyorum...ama orası istanbul...ve üç istanbul takımının taraftarı da bursayı sevmez...bizi desteklemeleri ve aramıza katılmaları normal değil mi...adamları keseceğiz mi yani..ben trabzonspor formalı bir kardeşimizi gördüm bizim taraftarın arasında...eminim o çocuk sivaslı değil ve bizi desteklemeye gelmiş...mutlu oldum, sevindim...çünkü sivas taraftarı son derece olgun bir tavırla bağrına basmış...oysa o çocuk bursa tarafında olsa muhtemelen linç edilirdi...şimdi taraftarlık linç etmek mi??

taraftarımızın yeterli ilgiyi göstermemesi beni de üzüyor ama öylesi olacağına böylesi oldun daha iyi...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.04.2012, 02:49   #40
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

diğer takımı tutan gelip sivası destekleyemezmi? öyle bir yasakmı var herkese saygı duyyoruz isteyen istediği forma ile gelir izler (rakip takım haricinde) demek istediğini anlıyorum ama yanlış kelimeler kullanmışsın şahsi fikrimce artniyetli olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badboysefaa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
kadar, kafayla, nereye