Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.09.2012, 21:01   #31
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

***takımda ruh ve heyecan yok rıza hoca nasıl olsa hedefimiz sekiz diyor,7 yi düşünmüyor sanırım artık macta son 10 dakika 1-0 gerideyiz sahamızda top çeviriyoruz inanılmaz bir durum.şu uğur takımda olmasın derim ,adam bas bas bağırıyor ben daha önce forvet oynadım diyor adam halen bizde defans oynuyor.
***kadir son 3 mactır düşüşte hoca fark etmiyor halen ilk 11 de.ilk yarı enaramo dahil her kes defans yapıyor,sanki kupa finali oynuyoruz.
golu yedikten sonra uyanıyoruz, hocamız yastıksız uyuyor .sanırım adam değiştirmeyi gene gec yaptı.trabzona aslında bu gün cok kolay atabilirdik .çünkü kalabalık üzerimize geliyordu yani defans acık verdi. ama bir tek adamımız ilerde yoktu,çünkü hocamızın hedefi bir puandı sanırım bu gün
*** artık şu kara murat takımda yer almalı diyorum.uğurda 18 de olmamalıdır.cerny ,ve m.nas takıma monte edlmeli.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2012, 21:17   #32
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Büyük resim takım kadromuzun genel durumudur. Ona bakalım. Kalede Borjan,geride Ziya,Navratil,Murat(Erhan),Cer ny(Erhan),Kadir,Adem,Atıf,Erma n,Pedriel(Kamil),Eneramo(Abdul kadir) ideal 11 , 4-2-3-1 dizilişinde gözüküyor. Takımımızın zaafları:
1) Bazı mevkilerde rekabet yok. Kadir,Erman,Pedriel,Uğur,Enera mo her maç garanti ilk 11 başlayacaklarını biliyorlar. Bu iyi birşey değil. Oyuncuyu rekabet ateşler.
2) İkinci forvet. Abdulkadir,Eneramo,Bednar üçü de aynı tip santrfor. Pedriel de aslında aynı tip ama Rıza hoca onu kanata devşiriverdi. Pedriel istenen formunda değil. Bu sistemle, Kamil Grosicki form tutup Pedriel'i takımdan kesene ve uzak (ikinci) forvet gibi oynayıncaya kadar Sivasspor maç kazanmakta zorlanacaktır.
3) Rıza hoca, bir tek Eneramo'ya kaldık diye hayıflanıyor. Eneramo top mu tutsun,adam mı geçsin,stoper mi oyalasın, gol mü atsın,hepsini aynı oyuncuya yüklerseniz olmaz. Onun arkasındaki üçlünün ileri uçla uyumu,yırtıcılığı ve fırsatçılığı da önemli .
Takımımız beklemede,henüz oturmamış. Kasımpaşa ve Beşiktaş maçları zorlu geçmeye aday. Bu süreçte birkaç taş yerinden oynayacak,birkaç oyuncumuz form tutacak, tahminim üç hafta sonra evimizdeki Bursaspor maçında bir aksilik olmazsa takımımızı alkışlarız.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2012, 21:23   #33
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir şeyi unutmuşsunuz ,üzerine gelen topu içeri alan kaleci??Borjan konusunda resmen göle maya çaldık ya tutarsa diye.Yazık kaçan puanlara,canımız yanıyor.
Borjan'ın maç genelinde başarılı kurtarışları var. Mesela,karşı karşıya rakibin kafa vuruşunu iyi yere çeldi birinde. Rakip hemen önündeydi,sektirse golü daha evvel yemiştik. Yani, iyiye gidiyor aslında Borjan.
Yalnız, yenilen golde haklısınız Borjan da hatalı. Halil'in volesini tutmaya çalışmayıp,çelmeye,kornere göndermeyi düşünmeliydi. Yanlış tercih oldu. Bence,Borjan da bir müddet ısrar etmeli,ona şans ve destek vermeliyiz. İyi yolda.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.09.2012, 21:35   #34
***sivas***
Yeni Yiğido

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ***sivas*** FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bizim uğurun yarine adam almamız lazım gölleri hep otaraftan yiyoruz geçen hafata hasan ali resmen çalıma boğdu şimdide musatafa bu neya rıza hoca bir periel den vazgeçmio paramı almıo ney pedriel
***sivas*** isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2012, 21:45   #35
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

trabzon defansif anlayışla oynadı çoğu dakikalarda özellikle yediğimiz golde kaleciye kimse kızmasın arkadaş adam süper vurdu sert geldği için sekti top peki 2 tane trabzonlu oyuncuya karşılık 4 tane adam vardı defansda o kadar rahat vurdurursan sonucuna katlanırsın uğur kavuğun hiçmi alternatifi yok bu takımda kardeşm çoğu pozisyonda geçiyorlar adamı
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34orhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.09.2012, 21:47   #36
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Bay Kavuk ne ANLATIYOR ???

ORTADA DURMASI BILE REZALET!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2012, 21:49   #37
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

her maç aynı kadrobe rıza hoca şu pedrieli ya forvetde oynat yada adama yazık sağ kanatta teknik tok adam kanat oynuyor ben hiç görmedim pedrielin kanattan adama geçip orta yaptığını harbi komik bi olay adam o mevkinin adamı değil cernyi dahada ısındırp direk oynatması lazım bence atıf çoğu kişinin beğenmesine rağmen tam verimli olamıyor tamam istekli iyi oyuncu ama 90 dkya yayamıyor oyununu he birde kim ne derse desin kamil grosickiyi bir an önce kazandır sa hoca iyi olur takıma ona çooooook ihtiyacmız olacak formda bi kamil olsaydı bugün biz trabzonu perişan ederdik ...
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34orhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.09.2012, 21:49   #38
patedes
Acemi Yiğido

patedes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 patedes FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Süper oyun ama mağlubiyet sağlık olsun!! çok iyi oynadık ama kaybettik Teşekkürler yiğidolar ..
patedes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2012, 21:50   #39
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mağlubiyeti hak edecek oyun oynamadık. Forvet hattında biraz etkili olabilsek 3 puanı alıp dönebilirdik.

TARAFTARIMIZADA ŞUNU SÖYLÜYORUM, 1 MAÇ YENİLDİK DİYE TAKIMI YERDEN YERE VURMAYA ÇALIŞMAYIN.TARAFTARLIK İYİ GÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDE BELLİ OLUR.
Katiliyorum yorumuna gardas. Yalniz ben bu Riza hocayi anlamiyorum. Forvet hattinda etkili olabilmek icin yedeklerde forvet oynayabilen futbolcu olmasi gerekiyor. Simdi ben hocamiza soruyorum Abdulkadiri neden kadroya almadi bildigim kadariyla takimla calismaya basladi, hadi Bednar´i anladim adam henüz sakat. Ha Abdulkadir iyi oynar kötü oynar onu bilemem ama onu kazanmaya calismasi lazim zaten fazla forvet oyuncumuz yok.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2012, 21:51   #40
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca ezbere oyuncu değiştirmeye devam ediyor. Oyunun gidişatı falan umrunda değil Pedriel ve Doğa her zaman çıkacak ilk adamlar. Forvetimiz yok diyoruz al Pedrieli Eneramonun yerine oyundan da Erman'ı çıkartıp onun yerine Cerny'i al. Bak o zaman ne oluyordu. Erman son dakikadaki ortası harici hiç birşey yapmadı.

Doğa Eskişehir'deki günlerindeki gibi iyi bir oyun oynarken onu çıkartıyorsun. Uğur KAVUK bir kez bile orta sahayı geçip 1 orta yapmadı Trabzonun genç sağ beki Zeki bile otobana çevirdi koridorunu, Rajnoch oyun kurucu olarak oyuna giriyorsa denecek hiç birşey yok. Eneramo harici forvetimiz yok bu takıma forvet şart dedikce Hoca gittin son 3 yılda ayağına top değmemiş, üstelik sakat Bednar'ı takıma kattın.

Eneramo forvet mi orta sahamı belli değil Trabzon ceza sahasında oyuncumuz yok. Düşündükçe kahroluyorum Rajnoch nasıl olurda yenik durumda olduğumuz bir maçta oyuna alınıp orta alanda oynatılır bunun nasıl bir açıklaması olabilir ???

Bugün kimse Ziya'ya suç bulmaya kalkışmasın hiç bir oyuncu 100 metrelik koca bir alanı tek başına kontrol edemez mutlak suretle yardıma oyuncunun gelmesi gerek Atıf 2. Yarı defansa hiç gelmedi.

Uğur Kavuk bu takımda sürekli 11'de oynuyorsa vede üstelik bu takımın kaptanıysa başarı beklemek hayal olur. Bu takıma Mehmet Yıldız gibi, Atilla gibi, Servet gibi tekmeye kafa sokacak takımı ateşleyecek kaptanlar lazım. Uğur kimden torpilli Başkan'dan mı Hocadan mı ? hak ederek o formayı aldığına inanmıyorum !
Ağzına sağlık altına imzamı atıyorum....
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, istifa, kavuk, maçı, tavuk, uğur