Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor
Alt 27.12.2012, 23:10   #1
TekSivas
Acemi Yiğido

15 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 TekSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor

Alıntı:
EneS ElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu 25.000 sayisini gördükce moralim bozuluyor..
Vallah kardes 25 bin diyorsun da sen öyle bir stada girmedim diyorsun bence. 25 bin taraftar cok klass ne fazla ne az onu senede 3 dolduracak olabilir sivasspor anca.
TekSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2013, 08:02   #2
Poyrazcan
Yiğido

186 Mesajına 336 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Poyrazcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor

Alıntı:
15 BİNLİK STADI DOLDURAMAYAN SEYİRCİYE ÇOK BİLE!..
Poyrazcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 02.02.2013, 09:13   #3
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
Poyrazcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak poyrazcım bir kardeşimiz senin hemen üzerinde ne yazmış. zahmet edip okusaydın, o boş beynindeki iki lafı dökmeden önce....

Alıntı:
karen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
canim kardesim kayserinin 35 bin kisilik seyirci kapasiteli stadini kayseri dolduruyormu sanki,konyaya 35 bin kisilik stad yapiliyo konya nin besbin kisilik seyircisi var konya doldurabilecekmi o stadi sizler düsünemiyosunuz bunlari bunlarin hepsi siyasi oyundur kayseride milli mac oynaniyo demi sivasta neden oynanmiyo seyirci kapasitesi az cünkü sivasin stadinin,sivasta senede birtane milli mac oynansa boyacisindan simitcisine kadar bütün millet esnaf ekmek yer,sivasada bu yüzden 25 bin kisilik stad yapiyolar,anladinmi maksat sivas kalkinmasin,sivasin seyircisi su an onbin kisi on sene sonra otuzbin kisi olur,ileriyide düsünmek lazim,ayrica bu yeni yapilan 25 bin kisilik stadi altindan yapsalar benim gözümde bes para etmez,maksat sivasa yatirim olmasin o kadar sehir varken sivasta milli mac oynanmasin sivasin halki canlanmasin gözü acilmasin SIVAS ZATEN SEN VE SENINGIBI DÜSÜNENLER ICIN KALKINMIYOR;SIVASIN SEYIRCISI SADECE SEN DEILSIN SIVASTA YASAYANLAR DEIL BEN ALMANYADA YASIYORUM;SIVASLIYIM VE SIVASSPOR FANATIGIYIM BENIM GIBI ONBIN KISI DAHA VAR;SEN SIVASTA YASIYOSUN;SIVASIN DSARDA KACBIN SEYIRCISI VAR BILIYOMUSUN;belki maclara gelemiyoruz ama sivasa hertürlü katkimiz oluyo,hersene formasini aliyoz ve almanyada sivasspor formasi esöfmaniyla geziyoz,onun icin buraya kücük düsüncelerinizi yazmayin büyük düsününkü sivasta büyüsün sivassporda saygilar,LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI OKUYAN VARSA BAS SAYFAYA ALSIN BEN YAPAMADIM;HERKES BILSINKI SIVASLI OLMAK VE SIVASSPORU TUTMAK BIR SEREFTIR;SAYGILAR
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2013, 12:15   #4
Mustafa58Ağa
Tecrübeli Yiğido

101 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 Mustafa58Ağa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Poyrazcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir sivas düşmanı daha
Mustafa58Ağa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2015, 15:47   #5
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1. kimsenin 25.000 rakamını görünce moral bozmaya hakkı yok.
2. mevcut stadın kapasitesi 16.729 bu stat şampiyonluğa oynadığınız sene bile bir kaç maç dışında dolmadı . önce bu stadı dolduracaksınız ( sözüm moral bozana 25.000 rakamına ) sonra sosyal medya ve yazılı ve görsel basında sesinizi duyuracaksız.
3. passoşig satışlarının en az olduğu yer Sivas lige yeni çıkmış ve ligde kalma mücadelesi veren Balıkesirspor bile bizden fazla passoşig kartı satmı önce 16.729 adcet koltuk sayısı kadar passolig satılacak sonra çıkıp diyeceksiniz ; bakın bu stat bize küçük geliyor yarın yeni stat bitince ( o 25.000 rakamına moral bozanlar ) diyeceksiniz bize bu 25,000 kolyuk yetmedi verdiğiniz sözleri tutun kapasiteyi arttırın diyeceksiniz.
4. stat kapasitesinden yapılan işten bihaber olanlar ( o 25.000 ) rakamına moral bozanlar ) haberi zadece buradan duyup ahkam kesip yüksek perdeden konuşanlar stat kapasitesi 25,000 değil son düzenleme ile 31.967 dir.
5. bu da size kapak olsun ( o 25,000 rakamına moral bozanlar ) .... daha sayardım ama sizin Sivas lı olduğunuzdan bile şüpheliyim ( o 25.000 karamına moral bozanlar )...
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda özmen58nadim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2015, 17:42   #6
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
özmen58nadim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
4. stat kapasitesinden yapılan işten bihaber olanlar ( o 25.000 ) rakamına moral bozanlar ) haberi zadece buradan duyup ahkam kesip yüksek perdeden konuşanlar stat kapasitesi 25,000 değil son düzenleme ile 31.967 dir.
çok bilmiş ahkam kesen arkadaşım, son kapasite 27,500 küsürdür. bilgine.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2015, 01:02   #7
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok bilmiş ahkam kesen arkadaşım, son kapasite 27,500 küsürdür. bilgine.
Bi ara şöyle konuşulmuştu...İstenilirse ileride kapasite arttırılabilir.Mimari olarak bu mümkündür.(Hatta bende Bursa Atatürk Stadını örnek vermiştim 6 sırakoltuk eklenirse yaklaşık 6 bin arttırılabilir diye..Arkadaş sanırım ondan bahsediyor..
Alt 03.02.2015, 22:08   #8
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
özmen58nadim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1. kimsenin 25.000 rakamını görünce moral bozmaya hakkı yok.
2. mevcut stadın kapasitesi 16.729 bu stat şampiyonluğa oynadığınız sene bile bir kaç maç dışında dolmadı . önce bu stadı dolduracaksınız ( sözüm moral bozana 25.000 rakamına ) sonra sosyal medya ve yazılı ve görsel basında sesinizi duyuracaksız.
3. passoşig satışlarının en az olduğu yer Sivas lige yeni çıkmış ve ligde kalma mücadelesi veren Balıkesirspor bile bizden fazla passoşig kartı satmı önce 16.729 adcet koltuk sayısı kadar passolig satılacak sonra çıkıp diyeceksiniz ; bakın bu stat bize küçük geliyor yarın yeni stat bitince ( o 25.000 rakamına moral bozanlar ) diyeceksiniz bize bu 25,000 kolyuk yetmedi verdiğiniz sözleri tutun kapasiteyi arttırın diyeceksiniz.
5. bu da size kapak olsun ( o 25,000 rakamına moral bozanlar ) .... daha sayardım ama sizin Sivas lı olduğunuzdan bile şüpheliyim ( o 25.000 karamına moral bozanlar )...
Fikirler moral bozsada nihayetinde fikirdir...Karşıt görüş ve eleştiri olmayan yerde dikta görüşler hakim olur ve böyle bir durumun sonuçları örnekleriyle hep negatif olmuştur..Bu yüzden fikirlerin çatışması konuşulması tartışılması taraftarı olmuşumdur..Medeni kavramının içinde bu olgu her daim yerini muhafaza etmiştir...Bu konu hakkında yılı geçmiştir burada bir çok başlıkta bir çok yorumda bulunduk..Moral bozanların içerisinde sanırım bende olduğum için sizin yorumunuza cevap yazma gereği duydum sakın beni yanlış anlamayınız..Siz olaya tek bir pencereden bakıyorsunuz Stadın dolmadığını buna karşı yüksek kapasiteli bir stadın istenmesinin tepkisini veriyorsunuz...İnanın o stadın dolmadığını buradaki her kardeşimde sizin gibi biliyor O stadın dolmasınınıda herkez istiyor buna şüphe yok..Fakat şahsım adına konuşuyorum ben Sivasspora Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stadı dolması için değil ileride olası organizasyonlarda Türkiyenin ev sahipliğinde Sivas kentininde rol almasını Sivas kentinin reklemının yapılmasını istediğim için bu fikrin peşinden koştum .Ve emin olunuz bir çok kardeşimde bu yüzden istemiştir..Ve şunu söylemek istiyorum Sivasspor futbol takımının ve Sivas kentinin iyiliğini başarısını istemek için emin olunuz Sivaslı olmaya gerek yok ...Saygılar
Alt 03.02.2015, 22:36   #9
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1501 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fikirler moral bozsada nihayetinde fikirdir...Karşıt görüş ve eleştiri olmayan yerde dikta görüşler hakim olur ve böyle bir durumun sonuçları örnekleriyle hep negatif olmuştur..Bu yüzden fikirlerin çatışması konuşulması tartışılması taraftarı olmuşumdur..Medeni kavramının içinde bu olgu her daim yerini muhafaza etmiştir...Bu konu hakkında yılı geçmiştir burada bir çok başlıkta bir çok yorumda bulunduk..Moral bozanların içerisinde sanırım bende olduğum için sizin yorumunuza cevap yazma gereği duydum sakın beni yanlış anlamayınız..Siz olaya tek bir pencereden bakıyorsunuz Stadın dolmadığını buna karşı yüksek kapasiteli bir stadın istenmesinin tepkisini veriyorsunuz...İnanın o stadın dolmadığını buradaki her kardeşimde sizin gibi biliyor O stadın dolmasınınıda herkez istiyor buna şüphe yok..Fakat şahsım adına konuşuyorum ben Sivasspora Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stadı dolması için değil ileride olası organizasyonlarda Türkiyenin ev sahipliğinde Sivas kentininde rol almasını Sivas kentinin reklemının yapılmasını istediğim için bu fikrin peşinden koştum .Ve emin olunuz bir çok kardeşimde bu yüzden istemiştir..Ve şunu söylemek istiyorum Sivasspor futbol takımının ve Sivas kentinin iyiliğini başarısını istemek için emin olunuz Sivaslı olmaya gerek yok ...Saygılar
Biz bazı şeyleri aylardır yıllardır anlatamadık. İdealist yaklaştık, gerçekçi olduk ama bir türlü doğruyu anlamak istemeyen arkadaşlarımıza maalesef laf anlatamadık. Bizim isyanımız yada serzenişimiz stadyumun dolmasına değildi. evvela proje aşamasında verilen sözlere idi... aha 40 bin di, aha 30 bindi diye atıp tutan ekabirler, üstüne üstlük Sivası satsan o kadar edermi diyerek hakir gören burnu havada siyasetçiler ile dehlene dehlene resmen kazık yiyerek uyutulduk. Maksadımız Siyaset yapmak değil, doğrusunu söylemek gerekirsede sevmem siyaseti. ama maalesef kandırıldık. Tamam dedik sesimizi çıkarmadık baari şunun kapasitesini o kadar uyutulmamıza rağmen 30 bin yapalım kriterlerin (uluslararası müsabaka için) üzerine çıkalım da vilayetimize olası bir turnuvalarda bundan 5 yıl 10 yıl sonra maç verilsin bu vesile ile 2 tanede 5 yıldızlı otel yapılır, vilayetimize bu sebeple yerli yabancı turist gelir, veya sıcak para girer dedik. Lafazan çok bilmiş cahil cühela kesim ise ne dedi. La gardaşım siz daha maçlara gelmiyorsunuz 10 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz 25 bin neyinize yetmiyor. Bu lafları yedik durduk. Bizde biliyorduk bu kapasitenin nadir yada hiç dolmayacağını. Ama maalesef şimdi o stad sadece bizim, yiğidoların simgesi olarak kalacak. Sadece biz oynayacağız. İlerde başka iller turnuvalara sahne alırken biz izleyeceğiz.

Hayırlısı olsun diyelim zaten başka diyecekde bir şey kalmadı bu saatten sonra...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2015, 00:09   #10
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz bazı şeyleri aylardır yıllardır anlatamadık. İdealist yaklaştık, gerçekçi olduk ama bir türlü doğruyu anlamak istemeyen arkadaşlarımıza maalesef laf anlatamadık. Bizim isyanımız yada serzenişimiz stadyumun dolmasına değildi. evvela proje aşamasında verilen sözlere idi... aha 40 bin di, aha 30 bindi diye atıp tutan ekabirler, üstüne üstlük Sivası satsan o kadar edermi diyerek hakir gören burnu havada siyasetçiler ile dehlene dehlene resmen kazık yiyerek uyutulduk. Maksadımız Siyaset yapmak değil, doğrusunu söylemek gerekirsede sevmem siyaseti. ama maalesef kandırıldık. Tamam dedik sesimizi çıkarmadık baari şunun kapasitesini o kadar uyutulmamıza rağmen 30 bin yapalım kriterlerin (uluslararası müsabaka için) üzerine çıkalım da vilayetimize olası bir turnuvalarda bundan 5 yıl 10 yıl sonra maç verilsin bu vesile ile 2 tanede 5 yıldızlı otel yapılır, vilayetimize bu sebeple yerli yabancı turist gelir, veya sıcak para girer dedik. Lafazan çok bilmiş cahil cühela kesim ise ne dedi. La gardaşım siz daha maçlara gelmiyorsunuz 10 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz 25 bin neyinize yetmiyor. Bu lafları yedik durduk. Bizde biliyorduk bu kapasitenin nadir yada hiç dolmayacağını. Ama maalesef şimdi o stad sadece bizim, yiğidoların simgesi olarak kalacak. Sadece biz oynayacağız. İlerde başka iller turnuvalara sahne alırken biz izleyeceğiz.

Hayırlısı olsun diyelim zaten başka diyecekde bir şey kalmadı bu saatten sonra...
evvela yazdıklarına katılmamak mümkün değil hak veriyorum vesselam.lakin herkesin sizin kadar sağduyulu yaklaştığını düşünmüyorum bu konu hakkında.bilmiyorum ama yaş olarak buradaki bir çoğundan büyüğümdür ( 41 yaşındayım ) askerlik sürem hariç 28 senedir kaçırdığım maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez ( içerde ve dışarda ) ben bu kadar memleket sevdalısı iken ve herşeyin en güzelinin SİVAS ıma layik olduğunu düşünürken ( stat dahil ) bazı kişilerin bu stat konusunda cahilce popilist tavırları da benim moralimi bozmaya yetiyor lafım meclisden dışarı kimsenin senin yazığın yorumundaki kadar duyarlı olduğunu düşünmediğim için yuıkardaki yazıyı yazma gereği duydum bu tavrım bazılarının zoruna gidebilir ama ben gerçek olan bir şeyi burada yazılara döktüğümü düşünüyorum kimse alınmasın gücenmesin şimdi o 25.000 rakamına moral bozanlar seçim zamanı gösterceklerdi tavırlarını aretık geçmiş olsun atı alan çamlıbeli çoktan aştı sahipsiz kalan bir memleketiz bunu kabul edelim artık bbizim yarımız kadar olmayan memleketlere büyükşehir verilirken bize neden verilmediğini bir düşünün tama bu konu dışı ama burada ömenli olan konu sahipsiz olmamızdır neyse uzun uza yazmaya bu konuyusa sulandırmaya gerek yok inşşatı bitmek üzere zaten bu saatten sonra ne konuşulsa boş yeni
stadımız memlekete ve yiğidolara ve SİVASSPOR umuza uğur getiri inşallah
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni