Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Üstad bence Sivassporumuza zarar vermiyor. Tamam haklısın parasını aldı, kendisine ''Sivaslı Hayro'' dedirtti lakin bunun bu şekilde olmaması lazım. Sen sevmezsin ben severim işide değil bu. Ama eğer bazı futbol takımlarında bazı oynuculara vefa gösterilecekse ''Örn: BJK Toraman, Bursa Ömer Erdoğan, Fener Gökhan Gönül'' bizde bu vefaya Hayrettin layıktır ve takımda oynamasa bile bir şekilde Sivasspor arması adı altında mücadelesine devam etmesi gerekir. Bu ya altyapı ya mentörlük ne bileyim bir şekilde bu Sivaslı Hayroyu bozmayacak bir yapı içinde yerini almalı diye düşünüyorum. Yoksa eğer o ayaklar gözvdeyi taşımıyorsa mutlaka kendisi bile bilecektir artık faydalı olamayacağını... Lakin sizi çooooooookkkk uzun zamandır takip ediyorum, gerçekten Hayrettine karşı her fırsatta antipatinizi dile getiriyorsunuz bu dikkatimi çekti. Yoksa sizin görüşünüz size benim görüşüm bana. Ben haklıyım diyede bir şey yok, saygı duyarım her görüşe bu kadar basit...
|
Tabiki bende sizin görüşlerinize saygı duyarım. Ama burada hepimizin ortak derdi Sivasspor değilmi? Ben ve bir çok kişi bu saatten sonra Sivasspor'a zarar vereceğini düşünüyorum nitekim geçen sezon oynadığı maçlarda gördük,az kalsın felaket olacaktı. ikincisi benim hayrettine ön yargım filan yok,sadece doğruları söyllüyorum Ziya'da Sivas'ın çocuğu . Bak bir şey yaplaşayım sizinle geçen sezon neredeyse bütün maçlarda canla başla oynayan ziya neredeyse hiç oynamayan hayrettin kadar para aldı. hiç sesini çıkarmadı, ben buradan Sivasspor yönetiminede sesleniyorum, kaçamak oynayan grosicki Ziya'dan 3-4 kat fazla para alırsa bu iş olmaz Ziya'ya haksızlık yapılıyor