Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı
Youtube da 5-10 dakikalik videoyu izleyip futbolcu degerlendirenleri görünce aklima hep Shota geliyor
Shota ne demisti bir hatirlayalim isterseniz
Kod:
-Türkiye'de sabır eksikliği var. Bu bir gerçek. Avrupa'dan tek fark budur. Herkes ilk senesinde şampiyon olmak istiyor. Bu yüzden de sürekli baskı var. Örneğin Arsenal kulübü Ajax'tan Belçikalı bir stoperi 4 sene takip etti. Böyle bir sabır olabilir mi? Arsenal kulübü inanın bizim takımlarımızdan daha büyük değil. Ama o oyuncuyu 4 yıl takip ettikten sonra 12 milyon avro verip aldı. Ben biliyorum ki ülkemizde Youtube'dan transfer yapan kulüpler var. Bu çok acı birşey. Düşünün bir de Youtube kapalı. Kapalı olmasaydı kim bilir neler olacaktı?
|
Sivasspor profesyonel bir külüp oldugu icin , profesyonel futbolcu ile genc oyuncuyu deniyor ve kararini ona göre veriyor.
Mesela ben 19 yasindaki Paulinho'yu YOUTUBE'den izledim ve hemen begendim , birde Hollanda kampinda izledim , orada calimlarini begendim ama Sivasspor'a fayda saglayagi sinyalini almadim.
Tabiki Youtube'den izlerek oyuncu almamak gerek , ama su unutulmasin , bu Futbolcu 1 Ligde oynuyorsa ,ve Youtube'da veya baska Video paylasim sitelerinde , bir sevilen Futbolcu'nun görüntüsü konulunuyorsa bu oyuncu Youtube'dan izleyerek de alabilirsin , tabi Hangi sezonki görüntüler oldugu da cok önemli.
Ama simdi bazi kisiler söyle yorum yapiyor youtube'dan izliyor demen de hata ,hepimiz bir futbolcu icin Stadyum , Stadyum gezelim mi ?
Bu oyunuc alinidysa insanlarimiz , youtube'dan bakar ondan önce nasil bir oyuncuyudu diye bu gayet dogal.